- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
fel, és érdekes dolgot tapasztaltam:
ha a full 2in1 verziót teszem fel akkor csak 1440*900 max amit tud
, és azután csak driver cleaner-rel tudom úgy letakarítani, hogy utána jó legyen! DE csak a 9.1-es driver tudja a nativot. végül is mindegy, mert a ccc úgyse kell. ha jól emlékszem ezt eljátszotta a 8.12-es is... hogy ki a ludas nem tudom, a kártya, vista, ezek együttese, passz....
csak a mirrors edge-el játszottam a 9.1-es driver feltevése után, de nem vettem észre különbséget, un. olyan szép és gyors a grafika. majd megnézem később mással is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Kabu
tag
Nekem először egy MSI 3850-em volt OC, de csak 256MB Ram-mal, majd 1 hónapra rá, lecseréltem egy szintén MSI, 4670-re...Nem bántam meg, pedig +6 ezerbe volt a váltás COD 4-ezek sokat, és itt is látom a különbséget / lehet a +256MB Ram is /, a 3850-nél soha nem tettem fel 1280-1024, mert akadt ha esett az eső, vagy ha nagy tűzharc volt - pedig nem volt minden max-on - , a 4670-el minden maxon van 1280x1024-ben, és nem akad meg, egy pillanatra sem....Nagyon elégedett vagyok vele, ráadásul a hangja is sokkal elviselhetőbb, jóval kisebb....Szóval nagyon jó kis kari, egyedül a 3D Mark06-ban veret el nálam a 3850, mondjuk ott 1000 pöttyel majdnem...
Nekem egy 5400+ Black Edition mellett van, a te prociddal még jobb is lehet, szerintem van még benne tartalék, ha nem is sok.... -
RaiDani
tag
Elég szépen fog futni
Crysis Benchmark:
1280x1024 high no AA:750/873 átlag: 26,9 FPS
820/1020 átlag: 30,5 FPS1024X768 med no AA:
750/873 átlag: 51,7 FPS
820/1020 átlag: 51,9 FPS1024-en már proci limit volt egy 3,1 Ghz-s X2-őn
Warhead-el kicsit más a helyzet, legelső pálya első 60 másodpercében 1280 high-ban 3-3 FPS-sel van kevesebb a Crysishoz képest, míg 1024 med-en meg 8-8 FPS-sel van több
-
Speed®
titán
-
Gabis
őstag
ha nem akarsz sokat költeni a gépre akkor amd vonal is megteszi de 3GHz ajánlott
ha nem is úgy szalad mint egy core-on attól még igen is játszható csak meg kell találni azt a beállítást ami megfelelő a gépedhez (hála az égnek elég jól konfigurálható)
különben csilli-villi graf nélkül is átjön a játékélmény, ez ilyen ÉRDEKES egy game -
barnam_
nagyúr
Ha max-on akarsz játszani vele (tehát 100-as view/detail distance), akkor szerintem egy HD4830+erős proci, minimum 3.2Ghz.
Amúgy high detail-ban szépen játszható egy HD4670-el is, csak nem kell mindent max-ra állítani.CHIPman: E6700-t, és ha nem is eget rengető az eredmény, most legalább akadás nélkül (és magasabb részletességgel) tudok játszani. Korábban hiába tuningoltam a vga-t, a proci miatt nem gyorsult annyit hogy játszható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest