- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
-
-
-
Sajnálom hogy félreértettük egymást, én a ref. hűtést az annak kinézőre is ráhúzom, szóval ezért elnézést. Tehát a 6850 ref. hűtő az én fejemben létezik, de ami halkabb mint egy HDD az nekem jöhet, a többi hangos, ezért a gyári hűtésesek közül én csak a dupla ventiseket vagy DirectCU jellegűeket ajánlom, amiket be lehet lőni elég halkra úgy hogy ne forrósodjanak fel. Persze ezek érvek vagy tapasztalatok, persze én nem vagyok már az a fiatal kölyök aki egész nap a gép előtt ül és nem érdeki a porszívózaj. Én gép előtt pihenek, ezért szeretem ha játék közben a zenéimre vagy csak a csendre koncentrálhatok és nem sz@ros ventizajt hallgatok.
#13140 Turbolada II: Ennyi hsz. Na, jó az nem rossz, de jobban is be lehet lőni a vezérlést.
-
Azt mondtam hogy ilyen ref. hűtős modelleket vagy ami ahhoz hasonló, nem ajánlok. De mivel ez nem vitafórum, ezért annyival zárnám hogy amit a kolléga pár hsz.-el korábban említett hogy mindenkinek más a füle, az enyém érzékeny, én csak halk kártyákat ajánlok, ahogy látom neked meg mindegy.
-
-
szab.tam
nagyúr
nekem is dilemmám, mert ott lenne a határon a 6850cf. 2*8x 2.0.
fullhd, fullgraf. valahol a határon lehet, gondolom.dehát még 2-3 a vergődési idő, melyik irányt válasszam. a 2*6850 passzív olcsóbban kivitelezhető. de ilyet bárki tud összerakni, aki a bótba' megveszi.
a tervezett, egyedi hőtőrettenetem pedig nem fog vissazköszönni a sarkon...
csak idáig örömömet leltem a tervezgetésben, kivitelezésben. de tegnap megcsináltam a hűtő költségvetését, és elvette a kedvem....
-
-
balikabo
tag
Ne haragudj ha elolvasod a szövegkörnyezetet és a köv kommentem akkor nem ragadod ezt ki, a lassan-t véletlen írtam mert mással akartam folytatni ha te most nem veszed elő észre se veszem hogy odaírtam, a párosítással kapcsolatban meg lehet fikázni a véleményem, én így gondolom és kész, ha nekem lenne egy leányvállalatom énis őket támogatnám, nem pedig a konkurenciát. Mellesleg tapasztalatból mondom hogy egy ATI/AMD és egy Nvidia/Intel sokkal stabilabb mint egy ATI/Intel vagy Nvidia/AMD.
-
szab.tam
nagyúr
techpowerup
-on volt magasabb is.... -
Csabee.
nagyúr
Jaja, nem az én konfigomba lesz!
Egy ilyen kártya + E8400 proci? Az már működő képes lenne?
Vagy egy 460GTX 1GB-ost kihasználna a jelenlegi E7500as proci?A srácnak Full HD-s új monitort vettünk és ugye nőtt a felbontás, a grafika meg "csökkent" akadoznak jobban a játékok. Ez érthető is. Jelenleg egy 250GTS van benne egy E7500as procival!
-
Dictator^
veterán
Azt írtam, hogy a 6850 Toxic hütése külsőleg tök eltér a többitől.
Azaz ergó majdnem referencia szinten néz ki (ha szétszedi az ember, akkor biztos más megoldást használtak mint ref szinten, de a lényeg, hogy a ha ránézel a 6850 toxicra, aztmondod ref kártya. legalábbis én)
a 4850 ref vs toxic is kurvára eltér külsőleg, a 6870 ref és a toxic is, a 6850 ref és a toxic meg hasonlítanak nagyon. mintha nem is toxic lenne.
-
-
FF-ba ki is van kapcsolva a hardveres gyorsítás, mert életlenek lesznek tőle a betűk. Én a játékot ledobtam tálcára próbáltam is megnyitni a FF-ot, de nem is ment. Most leszedem a 2,4GB-s patch-et és megnézem azzal mit produkál. De valahogy nem volt olyan az élmény mint a megszokott.
-
priti
addikt
Az élet tényleg kegyetlen.
Más:Na srácok én most megkergettem a 6870-et. Ez egy téglahűtős Asus Voltage Tweak EAH6870/2DI2S/1GD5, 915MHz alapon. Ezzel a driverrel telepítve és no problem idáig. Viszont fűt a GPU rendesen. 50%-os mókuskerék fan mellett 60 fok fölé ment játék alatt GPU-Z-vel monitorozva, pedig ennek így már van hangja. Mindjárt szétkapom mi van a hűtő alatt, ha rajta lehet hagyni a vrm körül a bordát már pattintom is rá a vizesblokkot asszem... 1GB GTX460-nál érezhetően kajdibb, pedig nekem 815/2000-ren ment a 460 és nem SE változat volt ArcaniA - Gothic 4 -el toltam fullHD ami ráadásul inkább NV-s játék és rendben van, ha azt veszem hogy egy vasamba sincs a csere és csak egy napig nem volt VGA-m asszem nem jártam szarul. Eddig faja.
Ja net közben ez is 300/300. Hüm-hüm hát én ezt pont lesajnálom
-
dewil666
őstag
Nem én általánosítottam hanem csak reagáltam az egyik előttem szólóhoz aki általánosított. Csak a lapom és memóm nem "jött ki egymással" de össze lehetett hozni.
Egy másik topicban leírtam mi volt a problémám amit sikerült megoldani de ez már nem ide való téma. A lényeg most már nagyon stabil a gép sehol egy hiba és nagyon meg vagyok elégedve a 6850-el. -
Aham értem, mondjuk ez OC, akkor maradjak Sapphire-nél és húzzam kicsit? Mert ahogy látom az MSI kicsivel erősebb játékok alatt...
A lényeg, hogy van bennünk jó elektromos ablakemelő.
Tudunk amúgy viszonyítani a mostani Sapphire HD4850 Vapor-X-emhez képest? Mert ha ennyire hangos akkor nem gond.
-
Wukiwo
senior tag
nem ,én 965-t akartam venni de u.annyiért volt a Sandy
Te jóindulatúan a legolcsóbb procira gondoltál de igaz abban az árban is van I3
polonic
Én spec örülnék ha versenyképes lenne teljesítményben is az AMD
Valószínű ,hogy ha u.annyiért volt a két említett proci akkor sokan úgy döntöttek volna mint én
-
Pingvin1985
tag
Nem mondtam, hogy bármi újdonság lenne számotokra a tesztben, de aki épp ilyen karit akar venni, annak segíthet a döntésben, többek között nekem is (főleg hang és hőmérséklet tekintetében). A memóriák hűtése vagy éppen nem hűtése pedig csak egy megállapítás volt. Számomra új dolog, hogy borda nélkül is kényelmesen üzemelnek a ramok.
Viszont ez a HIS IceQ nekem is tetszik! -
Wukiwo
senior tag
értelek én téged de te is értesz engem mit akartam mondani
veszek gyengébb procit és lehet köv. héten megjön a pénzem.Meghidetem a pár napos procim és vérlázító árat kínálnak érte .
No mindegy,ez már a múlt.A feladat adottmiresz
CF nincs tervbe és a 2400-at nem nagyon lehet tuningolni-max 3700 igEnnek a kaki tápnak pl 12V on 20A ir
-
Wukiwo
senior tag
Nézd nem titok 33 éves vagyok.
Mikor vettem az alkatrészeket ki volt számolva forintra minden és nem ez a táp szerepelt a tervemben.De mint mindenkivel az életben velem is megesett az,hogy sajnos az ígért kintlévőségemet nem kaptam meg a megbeszélt időpontra.
Választanom kellett,hogy veszek egy olcsóbb procit vagy lapot vagy vga-t ,vagy veszek egy olcsóbb tápot és azt adom el ha lesz pénzem jobbra.
Úgy gondoltam a tápot választom mert ha akármelyikből veszek olcsóbbat az említett alkatrészek közül többet bukok az eladásával illetve az azt követő vásárlással.
Tisztában voltam ,hogy van némi kockázat de nagyon nem volt más alternatívaCooler Master eXtreme Power Plus 460W ?
Ezt tudnék jó árbanAkinek van működő gépe és várta a crysis 2-t annak jelzem ,hogy már van működő "bigyó " hozzá
-
szasanyi
félisten
Köszönöm, ez jó hír. Ami még szembetűnő volt a refhűtős változathoz képest, hogy az fekete nyákos ez meg nem, de az talán kevésbé számít. Az ára nem éppen baráti (50k lenne) viszont nem is rossz és cserébe új, 2 év garral. Lenne 44k-ért is új, de csak 3 hónap garral de túl kevés, nem merem bevállalni.
Bolha23, polonic: nektek is köszi.
-
miresz
veterán
-
Misua
senior tag
Hát a házam nem a legjobb az tény XDL Happy 5B. Csak 1 db oldalba szerelt kifelé fújó venti, updatenek meg nincs nagy értelme, mivel a ház elején nincs hely a plussz ventinek...így ennek függvényében mennyi lenne az értelmes vga tuning? 800/1050 az a gyári tuning - annyitt mindenképp emelek.
-
///Krisz\\\
senior tag
Ajjaj!
Én már most reszketek, eddig csak kisebb változtatások voltak a driverekben amiknek ugye tudjuk, hogy mi lett az eredménye... Ha most jön egy egész generáció váltás hát akkor már előre félek, hogy milyen hibák jöhetnek még. Én nagyon szurkolok az AMD-s srácoknak, hogy ne töltsék fel több hibával a drivert.
-
Beri
addikt
Próbaképp letakarítottam a catalyst-ot driver sweeperrel, majd feltettem a 11.2-t. Ahogy felállt a vindóz, meg is kaptam a 100/300-at. Viszont ahogy egyszer is elindítottam egy afterburnert, már csak 300/300-at kapok, bármit is csinálok. Tehát tényleg az üüüberdrájv miatt akad be az órajel, csak aztán nem áll vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest