- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #23985 üzenetére
Ha jól látom! ilyened van! de amúgy is mindegy lenne milyen 68xx mert mindegyik(HD57xx tő felfelé) 68xx tudja az Eyefinity -t! tehát ez lényegtelen!
Nincs jobb 5letem akkor vegyél egy DELL U2312HM.es monitort (az későbbre is jó lesz ha jól láttam majd tervezed komolyabb monitor vételét) azon van DP -port és nem kell semmi átalakítózás mehet direktbe DP kábellal!
-
válasz
icecave #23981 üzenetére
a kártyádnál az a gond (meg a többinél is amik nem FLEX szériába tartoznak) hogy a HDMi kimenete az 1 -ik DVi portra van linkelve(rákötve) tehát 1.időben nem tud aktív lenni a 2.db DVI+HDMI vagy dvi+dvi vagy dvi+hdmi a 3 -ik monitor MINDENKÉPP a DP -portra kell kötni!
Nem kell AKTÍV átalakító működik PASSZÍV átalakítóval is még a 1080p és 1080i felbontás is (de ahogy nézem neked csak 1680 ba fog menni a monitor miatt) Aktív átalakító akkor kellene ha 6.db monitort kötnél Eyefinity -be! Amit linkeltem átalakítót szabvány HDMi portot csinál tehát nyugodtan lehet átalakítani DVI -ra de egyszerűbb venni hozzá egy HDMi<=>DVi kábelt és nem kell átalakítózni!
De ha van elfekvőbe DVI->HDMi átalakítód(régebbi ATi kártyákhoz szoktak mellékelni)
akkor mehet az a monitorba a DVI ra és akkor sima hdmi - hdmi kábellal megtudod oldani a fenti passzív miniDP to HDMi átalakítóval!
Másik megoldás hogy lecseréled a VGA -dat egy Sapphire FLEX re arra 4.monitort lehet rákötni és nem kell semmit trükközni meg átalakítózni sem!
-
lehel22
tag
válasz
icecave #9054 üzenetére
Igen, valoban furan vielkedik .Egyszer betolti a profilokat maskor nem.A beta 6 al semmi ilyen jellegu gondot nem eszleltem, de egy adott pillantban lejart es kenytelen voltam az ujabbat feltenni ami mar nem beta(2.1.0 ) ez a verzionak meg ugynezem van sajat "akarata".Ezenkivul ha 1,15 rol leveszem a feszt 980 ra utanna a ventilator ( 2D ben ) 43% skalazodik vissza a 40% helyett. ( Giga kartya ,lehet nem kene csodalkozzak
)
-
válasz
icecave #8750 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni. Kísérleteztem, megvan a megoldás: a fan speed felett ott egy auto gomb, ami alapból világít. Kikapcsoltam, és ismét rámentettem a már beállított egyéni venti szabályzott profilomra. Újraindítottam, és most ugyanúgy világít, de mostmár betölti indításkor a saját profilom, nem kell manual bekapcsolnom. Ki érti ezt..
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
icecave #8700 üzenetére
Elnézést, nem figyeltem.
Akkor úgy néz ki, hogy találtunk egy bogarat az Afterburner-ben. Szeretnéd jelenteni?
-
szasanyi
félisten
válasz
icecave #8591 üzenetére
Én 1920x1080 felbontást használok, úgy nem tudod megnézni? Kíváncsi lennék, mert legutóbb a GTX460@SoC kártyával azt toltam végig.
Wukiwo: "taknyos".
Ha eladó jó áron az 5870 szólj rám!
Cooler Master márkából a Silent Pro 600-at ismerem, az k*va jó, de arany áron mérik. Corsair GS600 nagyon jó, azon a ~19k áron nincs sok jobb választás.
-
-volkovy-
tag
válasz
icecave #8552 üzenetére
"Az első négy tesztelt játékban a sorrend szinte változatlan. A leggyorsabb kártya továbbra is a HD 5870, őt a HD 6870 követi, majd a HD 5850 és a HD 6850 jön. Ha az AMD-nek az volt a célja, hogy HD 6800-asokat a HD 5800-asok közé lője be, akkor nagyon úgy tűnik, sikerült nekik. "
köszi a linket.
-
szasanyi
félisten
válasz
icecave #8504 üzenetére
Először a legutolsó WHQL drivert tettem fel magában, aztán a 11.4 Beta Catalyst csomagot. Mind2 esetben ugyanaz a hibajelenség. Sztem itt a kártya hibás, mert egyik kártyám sem csinált hasonlót sem...
Egyébként itt a PH!-n vettem egy debreceni sráctól 2 éves garlevéllel, szóval nem hiszem hogy probléma lesz. -
szasanyi
félisten
válasz
icecave #8356 üzenetére
Sajnos nem tudtam olyat választani amit szerettem volna, végül egy Sapphire HD6870 1GB kártyát rendeltem. Bízom benne, hogy nem bánom meg a választásomat, de 50k-ig nem volt más - rendelhető - alternatíva. Kb. 2-3 nap múlva lesz a kezemben, akkor kiderül milyen.
-
szasanyi
félisten
válasz
icecave #8356 üzenetére
De igen, ha nagyon hangos. Nem vagyok csendmániás, és idle biztosan nincs nagy hangja, load meg valszeg nem hangosabb a Twin Frozr II hűtésnél, azt meg már jól ismerem (MSI GTX560-Ti TwinFrorz II/OC kártyát használtam ~3 hétig) még éppen a tűréshatáron van.
A napokban eladott Gigabyte GTX460 1GB OC az igen, annak semmi (!) hangja nem load sem, pedig SoC órajelekkel használtam, a WindForce kétventis hűtő nagyon jó, és nagyon halk volt. Itt ilyenre nem számítok. -
steve0707
tag
-
-
miresz
veterán
válasz
icecave #8334 üzenetére
Lost Planet 2 AvP Heaven Itt meg találsz még párat válogathatsz kedvedre. .guru3d.com/Benchmarks-&-Demo's
-
miresz
veterán
válasz
icecave #8331 üzenetére
Igazából mindegy szerintem,mert nem hiszem,hogy így sokkal többet fogyasztana.
Na és futattál már valami tesztet,vagy játékot? Mondjuk egy Heaven eyefinitiben vagy valami......
(#8332) szasany: ASUS 8400GS 256MB (nem röhög!) Ez lesz az?
Akkor most mégsem lesz Shappire?
-
-
Bati0501
őstag
válasz
icecave #8321 üzenetére
Megköszönném ha pontosan lemérnéd.
miresz:Zalman Z9/Plus.
-
opti06
aktív tag
válasz
icecave #8300 üzenetére
köszönöm válaszokat, ati tray toolsal állítsd be ventiszabályzást, hogy 50fok fölött pörgesse már alatta 35% és boldog lehetsz
4890-em én is úgy használtam, hogy 2dben nem volt hangja, ui: win7 x64 rendszergazda ként kell futtatni, máshogy nálam befagy.
szerk: ez a típus feszelés nélkül mennyit megy maxon? csak kíváncsiság kép többivel szemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- További aktív témák...
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged