- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pingvin1985 #15551 üzenetére
Ez a három kártya mind jó, nekem ebből kettő volt/van és nincs probléma. Tehát bármelyiket veszed, nyugodtan lehetsz hogy hosszú ideig kitart majd.
-
jambiyya
őstag
válasz
Pingvin1985 #15551 üzenetére
Igen, babrálható a ventivezérlés.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pingvin1985 #15535 üzenetére
Igazából mindegy, hogy melyiket veszed csak ne ref. hűtős legyen (ha a hangot vesszük figyelembe). De ahogy látom hajlasz a giga fele, de mégis tartasz a BS-től. Lehet, hogy akkor az OC-s gigát kéne választanod, mert most egész kellemes áron hozzád vágják és annál nem volt már BS.
A felbontás és a proci is illik hozzá, jó társuk lesz.
-
jambiyya
őstag
válasz
Pingvin1985 #15535 üzenetére
Az MSI cyclone-t is nyugodtan számításba veheted.
-
lsc
nagyúr
válasz
Pingvin1985 #9022 üzenetére
Mi ebben az új, a konkurenciánál "szebb" hőfokok vannak, aztán azok is meg ezek is működnek
.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pingvin1985 #7361 üzenetére
Hát ezzel megfogtál. Én úgy emlékszem, hogy gyárilag van benne egy 0.02V-os emelés, de erre nem esküszöm meg. Olyan kicsi a tuning rajta, hogy szinte semmit (+ az alapot is fel lehet húzni bőven a gyári tuning érték fölé is). Ahhoz, hogy rendesen ki tudd hajtani ezt a kártyát már inkább egy négymagos kellene (van is erről egy jó cikk a ph-n.). Nem a gigán csak egy csatlakozó van (de az Asus-ra se azért raktak kettőt, mert nem bírja el azt 15MHz-es GPU tuningot, hanem azért, mert az Asus ad hozzá egy programot amivel adhatsz neki feszt rendesen amivel együtt jár a nagyobb fogyasztás), de ne aggódj azzal az egy táp csatival is elég brutál tuningokat lehet elérni (őszintén szólva nem biztos, hogy a fogyasztás fog gátat szabni az eszetlen tuningolásnak, ergó én azt mondanám, hogy felesleges az a plusz csatit az Asus-on csak biztos ami biztos rárakták). Ne hülyéskedj kérdezz nyugodtan, azért vagyunk itt.
(#7355) Pancsermeste: Ultra High beállítás, DX10, Vsync on. (természetesen ahol nincs ultra ott az ott megjelenő legerősebbre kell állítani)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pingvin1985 #7327 üzenetére
Itt van a hiba pontosan leírva. Csak először gyanakodtunk memória hibára, az új biosz pedig lazította a memória időzítéseket ez is megerősítette bennünk, hogy memo hiba lesz, pedig nem, azért lazították a memória időzítéseket, hogy a memóriák jobban bírják a feszültség ingadozásokat amik a hibás feszültség szabályzónak köszönhetőek, tehát az volt a baj, hogy a giga rossz fesz szabályzókat tett a kártyára. Itt van bővebben. Az OC-sek nem csinálják a black screen-t, legalábbis eddig nem volt rá példa. Ha a gigához húz a szíved akkor válaszd azt, most hogy már tudjuk, hogy mi a hiba így nem para, megveszed, haza viszed, leteszteled, ha szar 3 napon belül vissza viheted (nem csak ha szar hanem indok nélkül vissza veszik 3 napon belül egyébként is) és vissza adják a pénzed, választasz egy másikat, ha meg jó akkor ENJOY.
Ennyi, de ha van kérdésed még akkor nyugodtan mondd.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pingvin1985 #7317 üzenetére
Nem, egyáltalán nem gyakori, eddig 2 ember írta, hogy ilyen "hiba" van nála. Azért, mert ezek a DirectCU-s kártyák elég durva tuningra lettek kitalálva (ott van pl. a Voltage Tweak) és elég gázos lenne ha a fogyasztás szabna gátat a tuningnak, ezért biztos ami biztos rárakta még egy csatit (hogy legyen elég kakaó
).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pingvin1985 #7315 üzenetére
(#7314) lehel22: Ha van akkor nem szóltam.
A sima, de elvileg most már az sem. Nekem a sima van (az utolsó előtti biosszal, amelyikbe még nem buzerálták a memóriákat) annak idle-ben 25% tök néma (tényleg nem hallani), játékok alatt ez 50-60%-ig megy föl ott nem nagyon tudok nyilatkozni, mert akkor már "legyorsulja" a tápom ventije, de szerintem nem hangos, furmark alatt viszont már 70-80%-on pörög és eléggé elvadul (de melyik kártya nem
). Hőfokok: idle: 38°C, játék: 60-67°C, furmark: 79-82°C. Én az MSI-t annyira nem javasolnám (de az csak az én véleményem) a többit bátran ajánlom. Nekem elég az alap hűtő. A V2-es az egy újabb kiadás annyi biztos, hogy abban különbözik a "simától", hogy 2 táp csati van rajta (azon csak 1 volt) aztán vannak olyan vélemények, hogy jobb alkatrészek vannak rajta mint a legelső kiadáson. A DirectCU hűtést dicsérik az, hogy milyen hangos, hát passz...
-
lehel22
tag
válasz
Pingvin1985 #7274 üzenetére
Szerintem ne vegyel gigabyte kartyat ebbol a szeriabol.Ha visszakeresel nagyon sok panasz volt erre a verziora. Hogy pontosan melyik legyen az jo kerdes , de az egyetlen epkezlab ajanlat ami eszembejut az az , hogy lehetoleg boltbol vasarold meg (ne rendeld netrol)
es kerd meg az eladot hogy elotted tesztelje le.
Kerd meg, hogy egy far cry 2benchmarkot futtason le maximalis beallitasokkal .A program ingyenes tehat nem mondhatja, hogy nem jogtiszta vagy azert dobja be a torolkozot a kartya mert "feltort soft" stb.
Ha ezt a tesztet gond nelkul viszi , akkor valoszinu jo kartyahoz van szerencsed.Beallitasok- minden Very High , AA8x, V sync ON, Dir3D 10, 1900x 1080
A hibas kartyak ettol a teszttol nagy esellyel kiakadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest