- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ledgeri #14436 üzenetére
f.szságnak tartom. persze elismrem a tuningversenyeken kötelező darab. vagy másoknak. de átlag felhasználásra felesleges. miért modnom ezt? egyszerű.
tuningolva va na gépem, de én nem programokkal tesztelek, hanem felhasználással. netezés, játékok stb. ha hibázik, akkor elszáll. ha nem, akkor maradhat. én így ellenőrzöm a tuningot.
persze ez cak az én OFF véleményem volt... -
joker1220
őstag
válasz
ledgeri #14289 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem azt olvastam hogy hibás, hanem azt hogy a kapcsolás miatt megadhatja magát az egyik ventilátor a 2 közül, egy tesztben még régebben láttam
de már meg nem mondom hogy hol, darabokra volt szedve egy ilyen hűtés..Nem mindegy, szóval elnézést a félreértésért.
Köszi a válaszokat, én a legjobban a Sapphire HD6850 Vapor X et várom
-
ledgeri
nagyúr
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ledgeri #13740 üzenetére
egy ilyen
ahhoz képest hogy 6 és 8 ezer forint körül adják elég kicsi és zsúfolt is, kb 0 levegőáramlást lehet benne kialakítani. A hátsó 8 centis venti kb szart se ért, előre ugyan be lehetett szerelni egy 12 centiset is akár, de a rossz kialakítása miatt nem ért semmit, és kibírhatatlanul hangos lett volna. Az oldalára tudtam egyedül egy 12 centis ventit rakni, de az is csak szívó volt és gyakorlatilag semmit nem ért
-
-
-
-
Hanok
senior tag
válasz
ledgeri #13612 üzenetére
Mondjuk ebben az időben nem biztos hogy azokat azértékeket látnád amit szeretnél...
Lazán 43 fok idle a kari, ami normál esetben 36-38 szokott lenni 35% fordulaton...Load az most biztos 70 felett lenne amúgy 60-65 körül mozog...(ez 2db 9cm-es Noctua elöl és 1db 12-es S-flex hátul) -
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
ledgeri #13436 üzenetére
Jaja ott a pont a fórumtársaknál akinek ilyen háza van nyilván felismeri meg ott a dobozon a V4 Black felirat
Azóta kicsit átépítettem a gyári ledes venti az felkerült a plafonra az úgy is csak ezret forog és kapott két 12centis ventit ami 1500 at forognak, majd szabályzóval békítem le őket ezerig ha filmezek vagy netezek.
Nagyon jó kis ház szellőzés szempontjából is bátran ajánlom.
-
Alister71
nagyúr
válasz
ledgeri #13394 üzenetére
Individual Downloads
A lang2-be van a magyar.Catalyst Control Center 52.2 MB 11.8 8/17/2011
Description:
Package Includes:
Catalyst Control Center for English, French, German, Spanish, Italian, Polish, Portuguese, Greek, and HungarianTehát leszeded a felső display drivert és külön a magyar nyelvet tartalmazó ccc-t. Majd egymás után feltelepíted. Értelem szerűen a dd-vel kell kezdeni, majd a ccc.
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz
ledgeri #12513 üzenetére
Eddig tök meg voltam elégedve én is a gyári hűtővel, de aztán tegnap kipróbáltam a Ghotic 4-et full grafikán...
Aszem 84° volt a vga, amikor felfigyeltem, hogy mint ha túl meleg lenne a gép környékén.
WoW 69-70°, tesztek max 74°... ezért kicsit meg is lepődtem az értéken.
Feljebb csavartam a ventifordulatot, de így meg már hangos sajna. -
Misua
senior tag
válasz
ledgeri #12494 üzenetére
Ha a tiéd nem no signalos és semmi bajod vele, akkor nem éri meg...esetleg nézz körül milyen újításokat kapnál...
De ha kisérlet a cél akkor megériNálam pl VTX3D-re felraktam a Powercolos biost (egy anyavállalat), és jobb lett a ventiszabályozás, 2D-ben rendesen visszaáll a frenki és persze 'gyárilag' OC lett
-
Misua
senior tag
válasz
ledgeri #12468 üzenetére
Biosfrissités pofonegyszerű...csak figyelni kell egy dologra:
Letöltesz ATI Winflash, kicsomagolod az asztalra (külömben mindenféle errort vagy egyébb hülyeséget ír ki ha mashová kicsomagolod), elinditász a progit, progival kikeresed a bioszt...jöhet a restart...bios frissítés megtörténtP.S. új biosz mellé [link] azért töltsd le a régit is... biztonság kedvéért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged