- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flashget
félisten
1. lehet számlát kérni..miért nem kérnek?
2. a garit is intézi, de van ami a nagykertől függ nem tőle az idő. ebből él már évek óta (5 vagy 6 éve vettem tőle először) nem érdeke, hogy átverjen bárkit is.
3. eszedbe sem jut, hogy van konkurencia és ők járatják le kamu beírásokkal?4. nekem volt kiskerrel gariztatás 2005 környékén..vga kártyát ami garis volt vagy 2 hónapig megtartották (elkérték és nem adtak másikat) majd visszaadták 2 hónap elteltével úgy hogy hiányos volt amit visszadtak és nem a hozzákapott CD-vel, hogy nem adtam dobozt hozzá így nem garis. Vehettem hozzá ventit (annak a lapátja törött el)hogy tudjam használni.
Persze azóta ez a bolthálózat már rég nincs..nem csodálom.Gianni nekem ad számlát ha kérek. biztos a két szép szememért teszi.
-
Beri
addikt
1.3V-ot adhatsz neki nyugodtan, már ha egyáltalán érdemes. Keresd meg a végét alapon, aztán nézd meg, hogy mennyi plusz fesz kell ahhoz, hogy tovább tudd emelni a GPU órajelet. Nekem 980MHz van beállítva 0-24 alapfeszen, de 1.3V-on nem sikerült 1075MHz fölött még 3dmarkot sem futtatni, így nem látom sok hasznát benchmarkoláson kívül.
Hogy mennyire melegedhet, az meg jó kérdés. Nem tudom, hogy a gyártó mennyit ad meg, viszont nem láttam még 9-essel kezdődő hőfokokat (1.3V-on furmarkolva sem), úgyhogy nem is foglalkozom vele igazán. A refhűtős 4850-em után felüdülés egy ilyen
-
Gabpassy19
csendes tag
(#6317) Torry: kb 3 hetes a vga.
(#6318) lsc: Nem tudom mi volt az első gondolatom, de nekem ez a 3. lap amiben szarul áll, 3 lapot csak nem rakok be szarul, ebból 1 lap kb 2 évig volt bent és vagy 3 vga ami a helyén volt rendesen. De nem ez most a baj.
(#6319) polonic: ez így van, kicsik a lapok, az egyik pci soltba sem tudnék semmit rakni, mert az egyik a vga alatt van a másik meg majdnem.
-
polonic
félisten
Vagy vegyél 6870-et. Nem tudom, mennyi az ára, annak, amit kinéztél. De itt hardveraprón egy 70-est lehet, olcsóbban is megkapsz, mint boltban. Ezek is újak és garanciásak.
Azokkal nincs ilyen black screen gond.
Egyébként nekem sapphire van és eddig nem történt black screen, mondjuk crysisszel nem próbáltam. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest