- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30 #23470 üzenetére
2dben ezek szinte teljesen észrevehetetlenek?
800on pörög a proci ninja3asom, többi még ennyire sem hallható.GV-R685D5-1GD mellé a gyártó a weblapon nem tette kis az okos hűtés logóját (csak az OChoz),ettől még halk?
Vapor-X ugyanúgy 40bruttó, akkor inkább ezt?
nem akarok szopni segédprogramokkal, gyárilag nem tudják vezérelni?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #23353 üzenetére
Alapfeszen megy ennyit?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #23227 üzenetére
Hangban is megfelel neked?
-
KYZRR
őstag
válasz
Tothgera30 #22686 üzenetére
Anno az AGP Sapphire HD2600Pro-m XT órajeleken játék alatt karcolta a 140°C-et.
És nem tiltott. (Rendesen fel is fűtötte a szobát)
-
KYZRR
őstag
válasz
Tothgera30 #22683 üzenetére
Nyilván a tiltás még akkor tilt amikor az Szilíciumnak nem eshet baja.
Si 120-130°C-ig bírja. ezért tiltanak 100%c körül. hogy ne essen baja a VGA-nak. -
Speedy86
aktív tag
válasz
Tothgera30 #22650 üzenetére
dx11 alapból van fent win7en. A rendszer most lett telepítve. Nem értem mi lehet a probléma :S
(#22651) csucsbicep Igazából olyan mintha egyes textúrák hiányoznának. Vagyis csak meghatározott helyeken pirossal van egy karakter nagyságú téglalap. Meg a menü fele egy vörös téglalap. Lehet valami directx11-es gond? Szar a gyári 11 ami a win 7en van? pl CS, fifa 2012 tökéletes
-
Huroq
senior tag
válasz
Tothgera30 #22643 üzenetére
Ugyan ez a kártya van az én gépemben is, de én nem tapasztaltam, hogy hangos lenne még BF3 alatt sem. IDLE állapotban nem is lehet hallani. Most megnéztem Trixx-ben és 60% feletti venti fordulatnál jön meg a hangja, igaz akkor már elég hangos. Mondjuk ez a hang dolog tényleg elég relatív. (Kinek mi a hangos.)
-
zoleeno1
veterán
válasz
Tothgera30 #22636 üzenetére
fura... nem véletlenül fel volt emelve a venti fordulat mint a disznó szoftveresen (pl: Afterburner, Trixx)? Mert hangosnak egyáltalán nem mondhatóak a Sapphire-ok, a 3 ventis giga oc-m azzal a "csoda" hűtéssel sokkal hangosabb szerintem.
-
Ervin bá
csendes tag
válasz
Tothgera30 #22608 üzenetére
Esetleg ez volt? Sapphire HD6870 És mennyire hangos, zavaró? Nem gondoltam volna.
-
Ervin bá
csendes tag
válasz
Tothgera30 #22571 üzenetére
Szia. Hogy érted, hogy hangos? Melyik típus volt, és a többihez viszonyítva kb hol van? Köszi
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #22586 üzenetére
BF2/BF3-at stabilitás szempontjából nem próbáltam. Én egyből Dirt3-at nézem, ha azon átmegy, akkor valószínűleg stabil a beállítás.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #22582 üzenetére
A hőfok az egy dolog. Legjobb példa erre a Furmark, ami eléggé felmelegíti kártyát, stabilitás tesztelésre mégsem a legjobb, mert a 4870-el ez még stabil volt, de az ős régi Grid egyből fagyott.
-
KYZRR
őstag
válasz
Tothgera30 #22582 üzenetére
Én is BF3 alatt tesztelek.
Sajnos az én VGA-m tudása megáll 950/1050-nél.
Már 1075-ön is csíkoz a RAM. -
dangerzone
addikt
válasz
Tothgera30 #22571 üzenetére
Az oké, hogy a 6850-est lehet húzni. Anno az enyém is ment közel alapfesszel 1 gigán. De a 6870-esek sem mennek többet órajelben, mint a 6850-esek.
csucsbicep: De messze nem annyira mint alapon.
A kezdeti 15%-ból lesz vagy 5.
-
dangerzone
addikt
válasz
Tothgera30 #22565 üzenetére
Ilyen létezik? Mármint jól húzható 6870-es.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #22567 üzenetére
Nekem nincs eladóm, csak egy tipp akart lenni, hogy ilyet keress, de látom fölös volt.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #22565 üzenetére
Asus 6870?
Feltettem a legújabb Trixxet, ezzel már nekem is megy az alulfeszelés.
-
polonic
félisten
válasz
Tothgera30 #22438 üzenetére
Erre az információra msi weboldalán rátalálni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20002 üzenetére
Ref?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20000 üzenetére
DirectCU nem elég halk?
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #19998 üzenetére
Elméletileg igen megegyezik.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #19200 üzenetére
óóófuckyeah! alulfeszelni sajnos nem lehet, szoftverből csak felfele lehet tolni a feszt, BIOS átírást nem komálja (itt még talán tudnék alakítani, ha én magam írnám át hexa editorban, de nem tudom). AC S1 + valami venti szintén jó lenne, de legolcsóbb az lenne/lesz, ha a gyári bordát használom (ami, ahogy nézem nem is rossz), és ráapplikálok ventit, ventiket. gány vagy nem gány, az, hogy hogyan néz ki nem érdekel, a lényeg, hogy jó legyen. egy 12-es AC-m van is tartalékba.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #19197 üzenetére
rámegy? az túl egyszerű.
meg a VGA se volt olcsó, hát ha még hűtőt is vennék rá... inkább ráapplikálok 1-2 12cm-es ventit.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #19176 üzenetére
ezt is megnéztem, és a PWM vezérlés / venti alsókorlátos, 0-22% között ugyanúgy ~1700 rpm. tegnap kicsit Crysis 1-eztem, ott felszaladt 80-85 fokra (ugrált, de nagyjából tartotta, illetve nincs túl jó szellőzésem), azt egy kb. 55%-os ventivel bírta.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tothgera30 #19114 üzenetére
De van Crysis, Metró, Skyrim megeszi az 1GB ramot AAval egybekötve.
-
andew
tag
válasz
Hidd el de. Metro2033, BF3, Stalker alatt simán elfogy az 1gb
-
polonic
félisten
válasz
Te csak azt hiszed. Gondolj a jövőre is.
Egyébként meg mennyi a különbség? Minimális. Akkor megéri azt a kis plusz ráfordítást. -
belinho
senior tag
válasz
Tothgera30 #19109 üzenetére
Szerintem nem jól gondolod! Magyarországon élsz? Ha ebből indulok ki AMD-s pletyka
7890: 359 dollár
7870: 299 dollár
7850: 249 dollár
Mivel új széria, és nincs rivális (Kepler) igen vastagon fog az AMD ceruzája. Most a dollár 236ft, isten adja ne emelkedjen, ehhez jön hozzá a 27% áfa, meg az újdonság miatt a kereskedők is jó nagy árréssel fognak dolgozni. Szerintem ne is számolgasd, mert csak el fogsz keseredni, bár ne legyen igazam. -
polonic
félisten
válasz
Tothgera30 #19107 üzenetére
A másik meg, hogy 1 gigásat semmiképp sem vennék olya kártyából, aminek van 2 gigás verziója is.
(#19110) Vasinger!
Szerintem kevés lenne. Egyébként ez egy 68xxx topik. Van 69xx is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tothgera30 #19107 üzenetére
Én megvárnám a 7xxx szériát, ha jól tudom 1 hónap és jön a 7870 és 7890.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tothgera30 #19105 üzenetére
Leghalkabb. legrövidebb egyike talán a Shappire.
Annyit megér pluszba egy 6950 2GB. -
törölt tag
válasz
Tothgera30 #18528 üzenetére
No igen, ami gyanúsan olcsó, az általában sosem érkezik meg...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18510 üzenetére
Én próbáltam. Ami beállítás Furmarkon atom stabil volt, mondjuk egy Dirt 2 alatt úgy vágott ki egyből, hogy öröm volt nézni.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Tothgera30 #18507 üzenetére
Ja tényleg, bocs.
20 perce megy a sárkányfánk, de eddig semmi. Kicsit mondjuk belassult tőle a rendszer, nem ártana még 1GB memória, már ha lehetne kapni...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18507 üzenetére
Furmark stabilitástesztelésre finoman szólva is egy rakás sz@r. Kemény játékokkal kell letesztelni.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Tothgera30 #18505 üzenetére
1,5-20 órára!!!
Hát ha nincs más, akkor ez lesz, bár ennyi időre nélkülözni a gépet. Majd nézek egy filmet addig, vagy valami.
-
Joker94
aktív tag
válasz
Tothgera30 #18478 üzenetére
Mekkora tápot javasolnál 2dbnak?
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz
Tothgera30 #18439 üzenetére
Hmmm mondjuk meg van a régi gép majd hidegen rá kötöm a monitort.Egyébként már ez cserekártya mert 5770-es volt kinézve csak alaplap nem szerette így ez a 6850 lett .Nem nagy gond mert inkább ennyi baja legyen 5770 rendesen megszívatott.Esetleg az okozhatta ez a kis problémát hogy negyedévente portalanítom a gépet és azt komresszorral teszem?
-
Asbee
veterán
válasz
Tothgera30 #18236 üzenetére
Csatlakozom. Szerintem is túlzás kijelenteni, hogy gigabyte-t nem szabad venni. Nálunk a családban is volt jó pár alaplap és vga is, illetve ismerősöknél is és eddig semmi gond nem volt. Gainward és Sapphire viszont halt már meg nálam .
-
TecK
tag
válasz
Tothgera30 #18233 üzenetére
Én is azért írtam hogy ne vegyetek giga karit, mert mostanában nemtudni mivan vele de eléggé gyengélkedik!(említettem is hogy volt giga lapom nem is egy és semmi baja nem volt sosem)
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy kifogok egymás után 2 hibás darabot...
-
Zsotyek
tag
válasz
Tothgera30 #18236 üzenetére
Teljesen igazad van, ugyanakkor ha belegondolok akkor amennyit rá kellene fizetnem a Sapphir kártyára, hogy Giga legyen belőle, annyiért már lehet kapnék egy 3 ventilátoros hűtést és akkor megmaradna a jól működő kártyám, csak hatékonyabb és csendesebb lenne a hűtése.
-
Zsotyek
tag
válasz
Értelek én csak a képek alapján olyan mintha memória hibás lenne a kártya és én is másoktól az ismerőseim körében ilyen dolgokat hallottam, hogy volt olyan, hogy némelyik gyártó sajna rossz memória szériát vásárolt és így a kártyák szemeteltek és hibáztak. Ettől függetlenül én is azt vallom, hogy minden gyártónak vannak hibás darabjai. Van akinek akkora a szerencséje, hogy soha egy darabbal nem volt gondja, de sajnos van aki rendszeresen hibás darabokat fog ki. Elég csak átnézni a Samsung monitor topickba és akkor megérted miről beszélek.
De mindezektől függetlenül tudom ,hogy a Giga jó gyártó és valóban szívesen lecserélném a Sapphiromat egy 3 ventilátoros Gigára. -
miresz
veterán
válasz
Én sem azt írtam,hogy szar,hanem,hogy most elég erősen gyengélkedik.
-
Zsotyek
tag
válasz
Tothgera30 #18229 üzenetére
Szerintem sincs teljesen igazad, mert a fotókat elnézve, illetve a sok memória hibára utalás azt engedi sejtetni, hogy a Giga bevásárolt egy rossz szériás memóriát és azért vannak ezek a gondjai. Asus kártyáknál például ritkán hallottam ilyet. Persze ettől függetlenül valóban más gyártónál is előfordulnak hibás darabok, hisz Murphie törvénye soha nem alszik. Ami elromolhat az előbb vagy utóbb el is romlik
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #18229 üzenetére
Nincs igazad. A tapasztalat azt mondja,hogy 10-ből legalább 2 hibás a Gigabyte kártyák közül ennyit küldünk vissza nagyátlagban(az alaplapjaikkal is rengeteg gond van mostanában)Már ott tartunk,hogy Gigabyte kártyákat nem is nagyon rendelünk be.
Persze minden gyártónál van "selejt darab",de itt kimagasló. Én nem javaslom senkinek a vásárlását.
(#18226) belinho: Amemóriák ciceregnek már elég sokon volt alkalmam sajnos meghallgatni,először én is azt hittem,hogy valami más,de a memória "énekel" rajtuk,nem is akér hogy.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18158 üzenetére
Terhelés alatt pici hangja van, ha nagyon figyelek.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18148 üzenetére
950/1100-on nekem is ennyin áll meg a gpu hőmérséklete.
-
válasz
Tothgera30 #18115 üzenetére
Nálam 1000/1200-on ötezred volt fesz emeléssel simán fenn van 82 fok körül az MSI burn is teszt, de ilyen tuningra felesleges pörgetni a vilanyórát. Nekem amúgy is ha gond volt valaha a beállítással, az vagy azonnal, vagy perceken belül jeentkezett. Persze lehet, hogy mázlim van. Én játékkal tesztelek, szórakoztatóbb és szintén percek alatt elszáll, ha valami nem oké.
Jah, amúgy nálam bármi komoly játék feltekeri 80 fokig a cuccotBiztos vacak a ház szellőzésem
-
MiB
tag
válasz
Tothgera30 #18109 üzenetére
Írtam hogy MSI Kombuster-rel próbáltam. A stabilitást meg túlhajtással(túlfőzessél) lehet mérni, ahogy az msi programban is egy burn it elnevezésű gombbal tudod indítani a testet. Processzor esetében ilyen a Prime. 3D markot nem erre találták ki sztem, persze ott is lehetne nézni az afterburner mellett. Szal az msi kombusterrel néztem és már felment 81-83 fokra egy 10 perc alatt és még lehet ment volna feljebb. Most meddig mehet ez még feljebb és lehet e ebből probléma? Lekapcsol e magától vagy tényleg szó szerint megfőzi a videokártyát?
-
MiB
tag
válasz
Tothgera30 #18106 üzenetére
Már bocs de abban hol mutatja a kártya hőmérsékletét?
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #18101 üzenetére
Thx! Milyen lapot veszel?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Tothgera30 #17063 üzenetére
Szerintem 43 körül is megéri, simán. Ha ebbe beleszámolja az alkut, 44k-ért felteszi, és ha idővel csak 42-ért viszik, akkor ott egye meg a fene és vigyék
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #17039 üzenetére
Én a Giga kártyákról nem tudok jókat írni. Szerintem gagyik,már kinzetre is. Dehát kinek mi....
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #17035 üzenetére
Nekem is Asus 6850 DCu-m volt. és nagyon meg voltam vele elégedve,most 6870DCu-m van és ez is tökéltes,és szerintem is az egyik leg hatékonyabb,és halkabb gyári hűtés. Sok Asus 6850 DCu-t adtunk el,de még eguet sem hoztak vissza,modjuk Shappire-t sem. Viszont Gigabyte-tot annál többet.
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #17005 üzenetére
Nah ja! De sajnos fekete nyákban elég szűkös a választék.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Tothgera30 #17005 üzenetére
jó estét !
Egy olyan probléma van hogy a egy vizszintes csik van a képernyőn. Azaz a monitoron , ami játék és film alatt látszik. Érdekes hogy TVn nincs csik. A csik mindig ugyanott,átlátszó a képernyő felétől picivel lejebb található.
Lehet a DVI kábeltől ? mert előtte sima dsub volt és annál nem tapasztaltam. Sajna most nincs más kabelem nem tudom kitesztelni.
Egyáltalán lehet ez a vga hiba ?
más egy ideje nem müködig a vga gadget. nem látja a vgát ez driver lehet ?
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #17003 üzenetére
Sok választás nincs fekete nyákban,Asus-on meg az MSI-n kívül csak az XFX van még. (HD-687A-ZNFC) Ez elméletileg rövidebb,mint a többi 6870 (oldalt a standard edition között van mert nem lehet rendesen linkelni ezt az oldalt,az alsó kettő a rövidebb az egyik 1 a másik 2Gb-os.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16987 üzenetére
Terhelés alatt abszolút nem hangos.
-
kungzi
veterán
válasz
Tothgera30 #16994 üzenetére
giga 6850 nem oc-s verziót tévesztettem össze az oc-sel, végül is mindkettő windforce hűtős. nem néztem, hogy milyen. de mind1, mert megfelelt így is a vevőnek
-
kungzi
veterán
válasz
Tothgera30 #16992 üzenetére
nem a garancia rendben van, mert a gari papír rendesen a graihoz szól, csak én nem néztem, hogy oc nem oc, beraktam a gépbe oszt cső
-
Shevchenko
csendes tag
válasz
Tothgera30 #16987 üzenetére
Az igaz köszi!
-
Shevchenko
csendes tag
válasz
Tothgera30 #16985 üzenetére
Az a baj hogy azok 40 körül vannak ez meg 36k.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Tothgera30 #16966 üzenetére
Hát ö, izé, téglahűtős változat. 45k postával 2 év gari, ami értékbiztositva, időgarantáltan érkezett kinizsi kollegától.
Nem erre váltottam 6850-ről hanem előtte 5870-em volt. Tehát a képlet= •6850°>•5870°>•6870°©®±¢Az első konklúzió, hogy végre egy kártya ami kifujja a házból a levegőjét, mindemellett csendes, a teljesitményt csak reinstall után tudom megmondani, mert AMD phenom 2 x3 helyett mostmár i5 van a gépben.
De ha konkrétan kiváncsi vagy valamire, szivesen válaszolok broda, jöhet pm-ben is. -
lipido
senior tag
válasz
Tothgera30 #16966 üzenetére
Ne gondolkodj, még a végén megerőlteted Magad!
Szerk: Am stimmt!
-
Asbee
veterán
válasz
Tothgera30 #16652 üzenetére
Ok. Giga 6850 OC-vel alap fesszel 950/1150 fölé van értelme próbálkozni? Vagy az már nem hozna különösebb javulást játékokban?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16628 üzenetére
Kicsit érdekel már ez a 6850 jobban húzható téma.
Ugye a két chip ugyanaz, csak a 6850 kevesebb shader. Alacsonyabbról indul, szóval százalékban többet lehet húzni rajta az biztos, de sok 6870 is felmegy 1000-ig vagy kicsit fölé.
A lényeg viszont, nézegettem én itt a 3dmark eredményeket, és nekem a 6870 kis húzással többet hoz, mint a rommá húzott 6850.
Belinkelném, remélem nem zavarja az éritetteket:Csúcsbicep vantage score 1050MHz 17.461GPU score [link]
Hasonlító 6870 eredmény 980MHz 17.642GPU score
Beri 3dmark11 1075MHZ 4518score [link]
6870 3dmark11 985MHz 4526score
Nekem ebből az jön le hogy igen általában a 6850 tovább húzható, de a 6870-nem nem is kell annyi.
Ha meg tovább húzod tovább is megy:6870 3dmark11 1030MHZ 4633score
Nem akarok flamelni, csak leírtam a gondolataim.
-
szijartg
őstag
válasz
Tothgera30 #16628 üzenetére
Agyaltam a 70-esen is... de kicsit jobban utána olvasva tényleg az jött le hogy az 50-es meg jobban húzható. Bár annyira nem akarok elszállni vele...
-
HabyRolika
tag
válasz
Tothgera30 #16371 üzenetére
akkor szerinted jobban járok ha veszek egy HIS HD6870 ICE-Q TURBO-X-et?
mondjuk csak 2500HUF különbséggel olcsóbb a HIS, 47.000HUF ért találtam a legolcsóbbat -
HabyRolika
tag
válasz
Tothgera30 #16366 üzenetére
akkor elvileg az sem biztos amit most néztem?!
2 külön oldalon ugyan abban a felbontásban(1920x1080) teszteltik a Toxic illetve az ICE-Q Turbo-X-et Alien vs Predator-nátTOXIC: átlag 58.2 fps
ICE-Q: átlag 34.9 fps
míg a GTX 560Ti 33.1 fps átlagban
vagy talán más programmal is tesztelik.... -
HabyRolika
tag
válasz
Tothgera30 #16363 üzenetére
igen bocsika SAPPIRE
-
Bálint85
senior tag
válasz
Tothgera30 #16134 üzenetére
szted 6870 vagy vegyek 6950 erre gondoltam [link] mert nem szeretném ha akadnának a játékok rajta?
Pl: NFS legujabb, Rage, Battlefield 3 stb
-
blackconvers
csendes tag
válasz
Tothgera30 #15986 üzenetére
Köszi a választ!
-
smisa
őstag
válasz
Tothgera30 #15929 üzenetére
Pedig amikor megjelelnt a 6850/6870 szinte minden 3. kártya szar volt a Gigának mert más beszállítotól vettek egy chipet valahova (talán Volt szab.) még az Ati/AMd is vizsgálta. mikor kiderült külföldön talán vissza is cserélték ha akartad
-
Akos2110
tag
válasz
Tothgera30 #15921 üzenetére
a giga is?
-
aya
addikt
válasz
Tothgera30 #15909 üzenetére
Szerintem is giga, mert 1050 gpu meg se kottyan neki
-
polonic
félisten
válasz
Az OC jelen esetben semmit nem jelent. Ezekre az órajelekre kézzel is fel lehet húzni.
A második indok az rendben van.
A harmadik meg az ő szempontjából mégis mit számít?
-
miresz
veterán
válasz
Mitől OC ? Attól a 30Mhz-tól amivel meg van emelve a gpu? Vicc kategória Bármelyik 6850-es megy annyit. Ez az OC csak egy üzleti fogás. Szerintem a Gigabyte az egyik legrosszabb gyártó minden téren, mind alaplapban mint VGA-k terén. Persze hozzá teszem ez az én véleményem,és mindenki azt vesz amit akar.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15599 üzenetére
Köszönöm.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15597 üzenetére
Mind a 3 kártyát már próbáltad?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15582 üzenetére
Értem és melyik verziók a legcsendesebbek?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15580 üzenetére
Idle is vagy csak terhelés alatt zajos?
-
D.Orion
veterán
válasz
Tothgera30 #15577 üzenetére
Thx!
Örülnék, hogy ha az Euro lejjebb mászna, de ez van. Újabb 100K megy el a gépre.
-
D.Orion
veterán
válasz
Tothgera30 #15575 üzenetére
Én is ezeket nézegettem + a Vapor-X -et. Melyik lenne a leghalkabb idle-ben?
-
lsc
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15527 üzenetére
Olyan sapphire-t használok, teljesen csendben van terhelésnél is, nem igazán értem ezt ha zavar a hang. A venti fordulat 60 fok fölött kezd emelkedni, addig 1000 mint 2d-ben, és ott nem hallani.
-
SpZ
senior tag
válasz
Tothgera30 #15527 üzenetére
Most éppen a 6850 eddel szemezek
-
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #15409 üzenetére
Innen vettem a ph ról a kártyát újonnan ,bele olvastam a fórumba nem volt rossz vélemény róla ,apróbb gondok amik bármelyikkel előfordulnak ,.
De úgy látszik tévedtem,nem tudom van e lehetőség másikat kérni ,pénteken vettem gyakorlatilag rosszan ,én bontottam ki holnap reggel viszem vissza a srácnak majd meglátom ,mit mond a akitől vettem .Elméletileg a 3 napos cseregarinak itt is létezni kéne
De majd meglátjuk. -
keke69
őstag
válasz
Tothgera30 #15441 üzenetére
Hát nekem is át van alakítva a 6870 ref kártyám hűtője!
A hűtést erre cseréltem.Gelid Icy Vision GC-VGA02-01
A ventilátorját meg ilyenre.Nagyon fain kis ventik,folyadék csapágyas és 100%-os fordulaton is hangtalanok:[link]
Idle: 32-33fok
Load játék:53fok
Furkmark: 62fok -
keke69
őstag
válasz
Tothgera30 #15438 üzenetére
Ha sok neked még a 6850-is akkor nem értem miért indoklod,hogy jobban húzható mint a 6870!Némi ellentmondást vélek felfedezni benne!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15438 üzenetére
Nem úgy van hogy a 6850 és a 6870 ugyanaz a chip, csak az 50-es vissza van butitva kevesebb shaderre?
-
Torry
addikt
válasz
Tothgera30 #15407 üzenetére
Miért váltottál visszafele?
-
Flashget
félisten
válasz
Tothgera30 #15434 üzenetére
megnéztem..az MSI beépített cucca a Riva Tuner azért jó progi ez
-
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #15407 üzenetére
Igen az lesz megy vissza nem tudok mit kezdeni vele
-
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #15398 üzenetére
Igazából az a gond hogy el sem indul a kártya hanem beteszem és pörög a venti semmi kép .
Tegnap még azért néha elindult ma meg már nem .
A bios meg hasonló nem variálok mert tegnap vettem a kártyát .
Csak azt nem értem hogy miért írt a gpu-z ben kapásból x2 őt gyárilag szar az egész??
Persze hogy külön vanvan 8 tűs csatija külön a vga,-nak 2 db a tápon .
Még az sem lehet hogy leterhelem. -
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #15395 üzenetére
A lap az jól működik nincs húzva alapon megy .Sok beállítási lehetőség nincs elméletileg jól van beállítva a lap másik kártyával hibátlan
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #15112 üzenetére
Egyébként nem rossz kártya a 6790,csak tényleg többet eszik, mint a 6850. Én azon gondolkodtam,hogy ki kellene próbálni egy 6790&6870 CF-et. Kíváncsi lennék rá,hogy mit mutat.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Tothgera30 #15108 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok én is, mert öregszek
, és egyre kevesebbet játszok. De ha kijön valami, ami tényleg érdekel, akkor elvárom, hogy olyan minőségben tudjak játszani vele, ami számomra megfelelő. Vagyis 1680-ban, kompromisszumok nélkül.
Ezért gyengébb kártyát semmiképp nem veszek, pláne pár ezer forinttal olcsóbbat, aminek szerintem semmi értelme.
Főleg, hogy a butítások általában többet is fogyasztanak, ezért meg végképp nincs értelme cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest