- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
madd dogg #12428 üzenetére
NNo, akkor gondoltam én is megnézem mit is tud a hawk. A frekit levettem én is 900MHz-re, de a feszt valahogy nem tudom 1,175-re, mindenáron ott marad 1,185-ön. Nem is rossz, most kicsit meghúzom, megnézzük mennyit emel, ha 1GHz-en fut. A szobában 25°C van, Itt Nagykanizsán elég kellemes a mai nap.
Közben már megy a 1000MHz 1,275V mellett, de látom a furmark képernyőjén most is 1,185V szerepel, gondolom nem jól jelzi. Akkor lehet az iménti képen is 1,175V volt, amit az afterburnerrel beállítottam, csak nem jól jelenik meg itt.
-
-
TTomax
félisten
válasz
madd dogg #5492 üzenetére
De mondom.. a furmarkos teszttel mit akarsz bizonyítani?Ott a 6870 is 90 fok felett van?De kit érdekel amikor nem azzal játszol?Mert játékok alatt ez van... [link],és akkor bizony 60% körül megy a venti ami 2400rpm-et jelent,az a csúcskategóriában pedig csendes.
Igen,én ilyet használok,és nem annyira eladó mint ahogy te azt gondolod az üzletnek előzményei vannak,csak te ezt nem tudod.
Ráadásul a CF ellen szól amit linkeltem,de azt nem nézted meg.Érdemes elolvasni,mert az alaplap nem alkalmas rá szerintem.(bár tévednék!).Én megértem,hogy segíteni akarsz,de idevágtál egy csomó dolgot aminek a fele sem igaz tájékozatlanul,ha gondolod akkor leírom priviben mit miért,de nem offoljuk tovább a topicot!Peace!#5509) madd dogg
-
TTomax
félisten
válasz
madd dogg #5478 üzenetére
Az 580-ra nem kell venni hűtőt,ezt nem tudom honnan vetted,és nem megy 90 fok fölé.Nem fogja vissza magát csak ha furmarkkal terheled,de elárulom az 5XXX-es meg 6XXX.es radeon ezt teszi.Jó lenne ha mielőtt tanácsokat adnál tájékozódnál!
(#5467) alibaba78
Nem jó ez a teszt mert nem CF...
Te most nézem milyen lapod van,hát kíváncsi leszek teszteredményekre!Most végre kiderül a PCI-E 4X 2.0 megfogja-e a CF-et vagy nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- RX 6500XT 4GB Videókártyák! (Sapphire Pulse, AsRock)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- EVGA GeForce RTX 3070 Ti XC3 ULTRA GAMING eladó !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest