- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
madd dogg #12428 üzenetére
NNo, akkor gondoltam én is megnézem mit is tud a hawk. A frekit levettem én is 900MHz-re, de a feszt valahogy nem tudom 1,175-re, mindenáron ott marad 1,185-ön. Nem is rossz, most kicsit meghúzom, megnézzük mennyit emel, ha 1GHz-en fut. A szobában 25°C van, Itt Nagykanizsán elég kellemes a mai nap.
Közben már megy a 1000MHz 1,275V mellett, de látom a furmark képernyőjén most is 1,185V szerepel, gondolom nem jól jelzi. Akkor lehet az iménti képen is 1,175V volt, amit az afterburnerrel beállítottam, csak nem jól jelenik meg itt.
-
TTomax
félisten
válasz
madd dogg #5492 üzenetére
De mondom.. a furmarkos teszttel mit akarsz bizonyítani?Ott a 6870 is 90 fok felett van?De kit érdekel amikor nem azzal játszol?Mert játékok alatt ez van... [link],és akkor bizony 60% körül megy a venti ami 2400rpm-et jelent,az a csúcskategóriában pedig csendes.
Igen,én ilyet használok,és nem annyira eladó mint ahogy te azt gondolod az üzletnek előzményei vannak,csak te ezt nem tudod.
Ráadásul a CF ellen szól amit linkeltem,de azt nem nézted meg.Érdemes elolvasni,mert az alaplap nem alkalmas rá szerintem.(bár tévednék!).Én megértem,hogy segíteni akarsz,de idevágtál egy csomó dolgot aminek a fele sem igaz tájékozatlanul,ha gondolod akkor leírom priviben mit miért,de nem offoljuk tovább a topicot!Peace!#5509) madd dogg
-
TTomax
félisten
válasz
madd dogg #5478 üzenetére
Az 580-ra nem kell venni hűtőt,ezt nem tudom honnan vetted,és nem megy 90 fok fölé.Nem fogja vissza magát csak ha furmarkkal terheled,de elárulom az 5XXX-es meg 6XXX.es radeon ezt teszi.Jó lenne ha mielőtt tanácsokat adnál tájékozódnál!
(#5467) alibaba78
Nem jó ez a teszt mert nem CF...
Te most nézem milyen lapod van,hát kíváncsi leszek teszteredményekre!Most végre kiderül a PCI-E 4X 2.0 megfogja-e a CF-et vagy nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged