- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
Szerintem vegyed inkabb a Saphire-t.Halk a hutese meg teljesen rendben van.Gigabyte kartyakbol lehet , hogy kifutottak mar a hibas darabok , lehet nem, szerintem ne reszkirozz, foleg , hogy homerseklet es zaj szintjen szinte alig van kulombseg.Nekem Giga kartyam van de nehany napig hasznlatam egy Saphire-t (ugyanebben a gepben ) es teljesen szimpatikus volt .Az idle ertekek 2C kissebbek voltak 2D uzemmodban(G-hoz viszonyitva) es 3C al magassabbak 3D ben.Maximum 78C lattam 40 perc furmark utan.Ennyi kulombsegnek szerintem semmi jelentosege.Loadban talan egy arnyalattal hangosabb volt mint a Giga,de egyeltalan nem volt zavaro vagy feltuno.(ez nyilvan teljesen szubjektiv dolog, dB nem mertem )
OC-t nem probaltam(kolcson kartya volt) tehat errol semmit nem tudok de mivel , te sem akarod huzni ezert ez lenyegtelen. -
rocket
nagyúr
Mar nem sokaig, bekaphatja a Gigabyte
2 nap alatt nem tudtak valaszolni legalabb annyit, hogy "koszonjuk hogy megkeresett minket a problemaval, a levelet tovabbitotuk a megfelelo kollegaknak, akik hamarosan ertesitik a tehendokrol".
Felreertesek elkerulese vegett angolul irtam nekik ahogy kell, tehat nem azert nem irnak mert nem tudnak egy mukkot se magyarul, es nem tellik tolmacsra#569:Nem raktam fel mert emiatt, es ebben a BIOS-ban mar 50% a fan cycle 55fokig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest