- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
ittakary #13073 üzenetére
Akkor lehet hogy Én értek valamit félre több mint 1000mhz tartalék van a prociba amit ha alap órajelen használok a vga-val (a legmagasabb grafikai részletesség mellett) és mondjuk feltolom 3,7ghz-re zéró változás látható az alapesethez képest...(FPS-re gondolok) Én értettem azt amit a kolléga leírt, de a leírtak alapján Én ezt tapasztalom legalább 3 játéknál, így csak ebből tudok kiindulni...
-
Chalez
őstag
-
szasanyi
félisten
-
priti
addikt
válasz
ittakary #10657 üzenetére
...hááát, így azért átgondolandó a helyzet. Ezt a hőmérsékletet egy téglahűtős is hozza és az legalább kifújja a házból a meleg levegő nagy részét ami nyáron azért nem előnytelen. Szerintem inkább azt érdemes megnézni, hogy kézzel emelt fordulaton mennyivel halkabb, inkább ott jöhet ki ennek a hűtésnek az előnye a refivel szemben, ha van.
-
Vigneau
félisten
válasz
ittakary #10582 üzenetére
Nem, tudtommal csak a Ggabyte egyes termékeit érintette és ott is inkább a 6850-es vonalat. 6870-nél pedig ha jelentkezett is, akkor orvosolni lehetett a PCIe sín energiatakarékossági üzemmódjának módosításával.
A "nálam"-ot pedig úgy értettem, hogy volt korábban a kezemben tesztelésre egy WindForce-os HD 6850 - nála sikerült ezt a hibát reprodukálnom. Az Asus HD 6870-emnél nincs semmi ilyen jellegű hiba - koppkopp. -
priti
addikt
válasz
ittakary #10543 üzenetére
Lealkudták 42-ről 40re? A szemtelen mindenüket!
Szerinted bárki lehülyéz? Akkor én mit szóljak? Eladtam egy giga oc GTX460-at úgy, hogy beszámoltam egy 4850-et, majd eladtam a 4850-et is a gyári hűtőjével, meg az AC hűtőt ami rajta volt még külön kötve 3 üzletet és mindezt azért, hogy a pénzből vegyek egy téglahűtős 6870-et, mert arra felmegy a vizesblokk. Ja és úgy, hogy a giga 460-on windforce2x hűtő volt, ami tök halk úgy amúgy, de az is hangos volt. Szerinted? -
szasanyi
félisten
válasz
ittakary #10543 üzenetére
Világos. Miért lennél hülye? Ez egy olyan hobbi aminek ez (is) része, és ha az ember ésszerűen és csekély ráfordítással tudja megtenni, miért ne tenné?
Ezzel is lehet vitatkozni, csak nem érdemes. Ez teljesen egyéni igény, és döntés (meg persze lehetőség) kérdése. Aludj jól! -
Vigneau
félisten
válasz
ittakary #10517 üzenetére
Nos, 3x Heaven v2.1, majd 1x v2.5, aztán Vantage és 3DMark11. Minden frankón lefut egymás után és még a Kombustorban sincs hiba, erre a GTA 4 meg kikockásodik 10 perc után a HD 5850-en 925/1200-on, 915/1200-on viszont már minden rendben. Én mindig azt írom le, amit tapasztalok és ami bevált a számomra.
Semmi gond Sanyi, bírom a kritikát...
-
priti
addikt
válasz
ittakary #10498 üzenetére
Nyelvhelyességi szempontból támadható inkább a mondat. Azt vállalom, mert arra nem adok, csak fontosabb szövegek esetén. Az "egyelőre" szóval nem ugyanazt jelenti a mondat. Ha azt használom, akkor időre utalok és feltételezem, hogy a jövőben érdemes lesz. Szerintem később -amikor az átalakító ára a túlkínálat miatt csökken- sem lesz értelme feleslegesen USB kimenetet lefoglalni -VGA kimeneten is kiváló minőségben átjátszható felbontású- kép átjátszása miatt. Bár tény, hogy inkább a pénzkidobást képező felár miatt írtam, mert így -hogy még drágább is- pláne butaság. Én biztos, hogy a VGA kimenetet preferálnám már csak azért is, mert 3db VGA bemenetes régi HD felbontású TFT kijön annyi pénzből az apróban, mint egy új DVI-os FullHD monitor. amit szerintem baromság erre a célra megvenni, mert ezt a felbontást nem tudja kiszámolni a GPU 3 monitorra elegendő FPS-t produkálva. Ergó tök felesleges.
Ha meg valaki vesz egy aktív DP/DVI átalakítót, majd annak a DVI kimenetére rádug egy DVI-VGA átalakítót, hogy rá tudja kötni a régi (DVI bemenettel nem rendelkező) monitort az meg a világ barma. -
szasanyi
félisten
válasz
ittakary #10336 üzenetére
Hány VGA-t használtál eddig 2 évnél tovább? Esetleg lehetsz kivétel, de itt a PH!-n szvsz nem átlagos a 2 év VGA használat.
Mint korábban többször is mondtam, ez egy jó kártya. Halk hűtés, kellemes tuning-potenciál (ez nálam azt jelenti, hogy alapfeszen stabil a TOXIC órajeleivel úgy, hogy annak gyárilag magasabbak a BIOS-ban beállított feszültség értékei) és IDLE 100/150Mhz órajelekkel megy. Van hozzá egy végső kiadású BIOS verzió amit érdemes feltenni emiatt. -
lehel22
tag
válasz
ittakary #10336 üzenetére
Visszadobtak , hogy hibatlan? Sikerult reprodukalni a "no signal" hibajelenseget? vagy futtatak egy 3Dmarkot 5 percig (amit eddig minden serult kartya kibirt amit lattam) s aztan visszaadtak hogy tokeletes? Emlitetted hogy a FC2 benchmarkot egy percig sem birta.
Ha hajlandoak 35 ert visszavasarolni hasznlad ki az alkalmat gonolkodas nelkul. A 6870es verziobol a Sapphire vagy Asus jo alternativa . -
szasanyi
félisten
válasz
ittakary #10242 üzenetére
Ennyi elsőre, stabilan ment CCC-ből - és persze feszemelés nélkül. Nem melegedett jobban, és sztem nem is vége.
-
alibaba78
őstag
válasz
ittakary #10207 üzenetére
Elviekben igen, gyakorlatilag meg nem probaltam. A masodik dvi az dual link, ami a felso sorban, balrol-jobbra a masodik:
Az elso dvi-be mindenkeppen dvi-d kabel kell! A masodikba dvi-i, es johet az aktiv dp-dvi. Ez maganvelemeny! Nem biztos, hogy a 2dvi-vel mukodik az eyefinity, de elviekben mennie kell!
-
alibaba78
őstag
válasz
ittakary #10204 üzenetére
Example:
1. monitor: dvi-dvi
2. monitor hdmi-dvi
3. monitor: active dp-dvi -
lehel22
tag
válasz
ittakary #9957 üzenetére
Ertem, hat akkor nalad amolyan "nagyon serult "kartya van.Ne is gondolkodj vidd vissza es probald barmi masra cserelni.
Azert irom ezt, mert nagyjabol ugyanabban a hajoban evezek mint te, annyi kulonbseggel, hogy az en gigam csak "aligserult" es ritkan produkalja a No signalt ezert nem is tudom csereltetni.Osszesen 2x jatszotta el a figurat egyszer NFSS egyszer Crysis alatt de minden egyebet bir meg az elozo biosal is (F3B_) Ugyhogy en kenytelen vagyok ulni vele viszont senkinek nem ajanlom.
Egy ismerosom cege , iden ujitott HW- ket (januar) es mivel gigabyteos forgalmazoval van szerzodese ezert jopar ilyen 6850 kartyat vasarolt.Mikor eloszor kezdtek szalingozni a hirek, hogy valami nem ok ezekkel a kartyakkal(addig nem is tudtak rola mert semilyen CAD vagy egyeb grafikai aplikacioban nem jelentkezik a gond) akkor teszteltek oket es legalabb- 5-6 kartya lazan kifekszik. Mitobb, egyik gepben egy marciusban vasarolt kartya ugyanugy no signalos , ezert en a " mar kifutottaka hibas peldanyok" elmeletben sem bizok. -
lehel22
tag
válasz
ittakary #9953 üzenetére
Sajnos egy hibas kartyad van. Ugyeretem egy tipikusan "no signal" hibas gigabyte .Lehet tudnad orvosolni az F_3C verzioju biosal de en azt ajanlom, hogy meg se probald es gondolkodas nelkul vidd vissza a kartyat s ne hagyd hogy esetleg ok probaljak felnyomni ra F3C -t mert nem vagy koteles elfogadni.
Ha foggalmazhatok ugy akkor aztmondanam , hogy a "szerencsesebbek" koze tartozol mert nalad legalabb hamar kiakad (Far Cry 2 bench 1 percet sem bír ki ) es igy kenytelenek cserelni. A Far Cry 2 ingyenes benchmark ezert semmi szin alatt ne engedd , hogy beprobalkozzanak a kamuszoveggel hogy a "szoft a hibas". -
lehel22
tag
válasz
ittakary #9944 üzenetére
Barmit inditasz azota par perc utan "trottyon van" ? NO signalt produlkalt aminek csak az ujrainditas vet veget , vagy ki tudsz lepni valamilyen egyeb modon is az illeto programokbol? Ha ujrainditas nelkul sikerul kilepni, akkor nalad nem a "Gigas betegsegrol" van szo, hanem mas oka van.
-
lehel22
tag
válasz
ittakary #9944 üzenetére
Teljesen egyetertek csucsbicep velemenyevel, ne csereld Gigabyte kartyara
Semmi garancia nincs arra , hogy valoban kimentek a hibas kartyak .Nincs ertelme reszkirozni, minekutan se nem gyorsabb se nem halkabb se nem huvosebb a gigabyte megoldasa es van jopar gyarto akinek a kartyaja maga moge utasitja a windforce-os megoldast. (Asus, MSI -CyclonePower,stb) -
csucsbicep
nagyúr
válasz
ittakary #9119 üzenetére
Nyilván egy Phenom II X4 max I3-t(2mag+HT) tud elverni egy i5-7xx mellett esély sincs clock to ckolck. Viszont a lassú L3 nagyon vissza fogja és a gyenge utasítás készlet... Sztem a Bull nem lesz rossz van egy olyan érzésem.
Illetve az i5 7xx is értelmét veszti újonnan egy i5-2300/2400 mellett. Kivéve, aki tuningol...
Szandika nagyot erősödött egy szálon...
Az újabb C3-as phenomok már tudnak 4GHz@1.4V, sőt a tuningosabb már többet. Persze vannak kivételek. Viszont hátrány, hogy baromira melegszik és le kell hűteni, ami megint plusz pénz. Ebből következik, hogy sokat is eszik.
Szvsz AMD már ennyi készülődés után vmit nagyon kéne durrantani... -
Pancsermeste
őstag
válasz
ittakary #8267 üzenetére
1.7.9.1549
Bár ez XP alatt van, ha jól emléxem Win7 alatt kicsit másképp működik, ott lehet hogy nem jelenik meg, de majd mindjárt lecsekkolom.
polonic: Hát én is arra gondolok, de más is próbálta már 2 magossal ezt a játékot, és azt mondta, neki jól megy. Meg aztán nem tűnik olyan komoly játéknak... de lehet hogy nagyon optimalizálatlan...
-
Alister71
nagyúr
válasz
ittakary #8122 üzenetére
Szerintem rakd fel a 11.4-est, mert ezek elég gyenge eredmények, mérd le azzal is.
Resolution: 1280 x 1024
Texture Quality: 3
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 4Benchmark Summary:
Number of frames: 4725
Average Frame Time: 22.2ms
Average FPS: 45.1 -
Misua
senior tag
válasz
ittakary #7930 üzenetére
A kérdés jogos
a válasz is: annói vgam Gigabyte 5750 defektes volt, hosszú játék után (3 óra) mindig lekapcsolt. Nos furmarkkal ez a hatás 15 perc után megvolt, így bevittem a szervízbe és vadi újjat kaptam helyette...azóta mindig így tesztelek, pláne hogy 3 napos visszavételi gari szerintem pont erre való - tesztelés.
Amugy lefutott a furmark: max 85 fok, fanspeed 82%...kissé mást vártam, mivel a régi 5750 ha alapjáraton 49, akkor furmark alatt 83...ez a vga meg más logikán műkszik
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest