- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dr. Student #12262 üzenetére
No erre vártam én is,volt,hogy 1 órát csak próbálkozni kellett a géppel,mert a win a logó betöltésekor,amikor átváltott fullHd-re,dobálta a kékhalálokat,természetesen én is HDMI,6850...látszott is már a bootkor,hogy a logó előtt leállt a betöltés pár másodpercre,mintha várna valamire a win...
Először én a kártyára gondoltam,esetleg a RAM-ra,ami azért a BSOD-ok nagy részéért felelős tud lenni,de a gép átment mindenféle teszten,sosem fagytam vagy láttam semmiféle hibát játék közben sem,ha elindult,ment a gép pöpecül.
Egyébként ahogy írtad,énnekem sem akart grafikus hardvert észleleni,de a mizéria nálam a 11.5-nél kezdődött,nem a 11.6-nál,az installt a driver sweeperrel megoldottam,aztán már felment rendesen,de jött ugye a kékhalálosdi.
De végre ezzel már minden ok,még a win is gyorsabban tölt be,nincs semmilyen megakadás sem az elején -
válasz
Dr. Student #12273 üzenetére
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Dr. Student #12271 üzenetére
Vagy inkább a Dx11-es vga-k összehasonlítására leginkább alkalmas benchmark-kal, a 3dmark11-el is tesztelhetnétek a több éves 06 és Vantage helyett
-
Mi5i
aktív tag
válasz
Dr. Student #12273 üzenetére
Emlékeim szerint Vantage irányadóbb benchmark, mint a 06-os. Lehet azt is nézzétek össze, mert valóban elég hasonlóak az eredmények.
-
válasz
Dr. Student #12271 üzenetére
Mi a baj ezzel?
-
válasz
Dr. Student #12269 üzenetére
Nah, meg is van...
-
válasz
Dr. Student #12265 üzenetére
Olyat nem csináltam, de felrakom és meglesem.
-
válasz
Nekem is a hdmi-vel voltak a gondjaim, csak nekem feltelepült a driver...
Talán mert a másodlagos kijelző volt a hdmi-s.
Viszont nekem javult a sebesség a drivertől. -
Dr. Student
senior tag
válasz
Nem vagyok meggyőzve, ettől a driverttől kicsit jobban szagadt a Witcher is, meg a pontszámok se olyanok mint eddig...
-
GRaul
őstag
válasz
Dr. Student #12249 üzenetére
Akkor a hiba vagyis a meleg nem csak az Én gépházamban van
Ebbe a gépházba, felülre milyen venti fér be?
Mert nekem a memoria blokkolja.
Illetve alulra raktál ventit? (Ott meg a sok kábel nem engedni Nekem)
-
lsc
nagyúr
válasz
Dr. Student #12249 üzenetére
Ha a gpu gyorsítás engedélyezve van akkor magasabbak a hőfokok.
-
válasz
Dr. Student #12175 üzenetére
Mármint milyen "eredetire" gondolsz?
-
lehel22
tag
válasz
Dr. Student #12156 üzenetére
Egy hasonlo esetet lattam , mikor egy win7/64 re sehogy sem lehetett feltelepiteni a 11.4 meghajtoprogramot.(Asus kartya, Giga P45 alaplap) Hosszas kinlodas utan oprendszer csere oldotta meg a problemat.(az elso egy tort windows volt) Nem tudom ha valoban ez volt az ok vagy sem de hatha hasznlahato info.
-
válasz
Dr. Student #12154 üzenetére
Driver sweeper. Driver tisztító progi.
-
STC Speed
őstag
válasz
Dr. Student #12151 üzenetére
driver swepper után sem megy?
-
lsc
nagyúr
válasz
Dr. Student #12149 üzenetére
Töltsd le újra, nálam egyszer már volt ilyen gond.
Mod : Innen [link] próbáltad ha már ez a hivatalos oldal ? Ha így sem jó akkor passz.
-
lsc
nagyúr
válasz
Dr. Student #12133 üzenetére
CCC-ben nem tudod kinyírni, ott bírnia kellene a gpu max-ot is, a rammal kell variálni.
-
válasz
Dr. Student #12133 üzenetére
Nem, max szétesik a kép. Nekem alapból 1100-on futkos a vram.
-
polonic
félisten
válasz
Dr. Student #12131 üzenetére
Nem fogod megölni. Nem kell értelmetlen feszültségemelésbe kezdeni, akkor nem lesz baj.
-
Biga123
addikt
válasz
Dr. Student #12128 üzenetére
Kicsit visszaolvasol és meglátod mások mennyire tuningolták a 6870-eseket...
Ha nem feszeled mehet ami a csövön kifér...amíg nem hibázik..
-
Gabor970
addikt
válasz
Dr. Student #12117 üzenetére
Köszönöm!
Tulképp a fiamnak lesz a gépébe, én csak lefutottam a köröket, hogy mi lenne ami tényleg előre lépés, de még számunkra megfizethető. Én három éve elvagyok egy MSI Wind netbookkal legnagyobb megelégedettségemre, de csak pókerre kell és netezni. Talán ha kijön a BF3, néha odaülök majd a srác gépe elé. 14 éves, még rámbízza, hogy mit tegyünk a gépébe, pár év, aztán úgyis konkrétan megadja mit szeretne
-
Winne
nagyúr
válasz
Dr. Student #12119 üzenetére
Ezek közül egyikkel sem játszottam, de az AC-ről ezt hallottam én is. A FarCry 2 nagy baja az, hogy egy küldetésért keringessz 10 percet és állandóan megállítanak az útszéli debilek, akiket kinyírsz, majd két kanyar után visszafordulva ott vannak a klónjaik újra és egy küldetéshez egy halom ilyen béna blokádon át vezet az út.
Látványra pedig nem rossz, a felgyújtható szavanna "jó" ötlet, mert látványos, a fegyverek sem rosszakk, a beragadás kicsit unalmas egy idő után, szal nem véletlenül tűnt el a süllyesztőben a nagy név ellenére.
-
Gabor970
addikt
válasz
Dr. Student #12115 üzenetére
ok, most váltunk 4770-ről két év után 6870-re, remélem majd legközelebb a 8-as sorozatra fogunk fellépni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Dr. Student #12113 üzenetére
jahh, már azt hittem, hogy kopogtat a 7-es sorozat radon esetén. Rákerestem, de szerencsére még se híre, se hamva....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest