- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz
t.kristof #10104 üzenetére
Na ez jo hir, hogy nem a kartyval volt a gond.Lattam ajanlottak , hogy meg tegyel 2 GB ramot.. Kingmax 2 GB 800MHz-( ami az adatlapodon van) az megkozleitoleg 30$ .
Szerintem ha meg oszig nem cserelsz gepet (es jatszol naponta ,akkor megeri. Nyilvan ha mar a kuszobon van a csere, akkor semmi ertelme penzt olni a mostani konfigodba. -
lehel22
tag
válasz
t.kristof #10083 üzenetére
50C a kartya homerseklete terheletlenul ? Nem futott youtube vagy valami hasonlo oldal ami aktivalja a hardware acceleration-t ? Mert abban az esetben az 50C az rendben lenne.Ha viszont valoban 50C ugy hogy nem dolgozik akkor mashol a gond.
itt a "no signal" [link]amit a gigak produkalnak.
Hogy filmnezes kozben is elojon a hiba az furcsa,azt a gigak sem produkaltak tudtommal. Mar ajanlottak, es szerintem is az lenne az elso lepes, hogy ha van lehetoseged akkor pakold be akartyat egy masik gepbe es nezd meg, ha ott is ugyanigy viselkedik.Addig is szerintem dobd le a drivert, takaritsd ki driversweeperrel [link] a maradvanyokat (csokkentett modban) es probald meg ugy hatha csak valami soft zavarodas okozza.
-
polonic
félisten
válasz
t.kristof #10046 üzenetére
A jelenség, amit leírtál, nagyon hasonló.
Érdekes, hogy nem egy teljesítményigényes játék alatt csinálja.
Teszteld le a far cry 2 benchmarkkal, mindent maximumra téve és több folyamatra állítva. Ez ingyenesen letölthető. Ha van crysised, akkor a paradise lost pályán játsz.
Ezekkel nézd meg. -
-
polonic
félisten
-
voronoi
tag
válasz
t.kristof #9503 üzenetére
Kifejezetten a sima verziot ajanljak az OCvel szemben, mert azon a referencia fesz szabalyozo van es sokkal jobban lehet tuningolni.
"You know what's better? The non-OC version of this specific model with Windforce 2x cooler costs $10 less, and it has full support for voltage control, which means it might be able to achieve 900MHz or possibly more thanks to the included cooler. In other words, GIGABYTE made the overclocked version a non-overclockable one, while it keeps the non-overclocked version quite overclockable for the masses with the proper software. What a joke!"
-
voronoi
tag
válasz
t.kristof #9503 üzenetére
Azert az ASUS-t, mert a Gigabyte OC verziot nem lehet tuningolni, mert nem lehet a feszulsetseget szabalyozni, mert valami a Giga lecserelte a szokasos fesz szabalyzot valami specire es az MSI Afterburner meg ezek a progik nem ismerik fel es igy ugrott a tuning, csak alapfeszen lehet tolni neki de az nem olyan sok.
-
Beri
addikt
válasz
t.kristof #9499 üzenetére
Ha félsz a BS-től, vegyél OC-t a gigából (amit belinkeltél). Azokból nem voltak rosszul felkonfigurált feszültségszabályzóval szerelt darabok. A simából is kikopott már, eleve csak nagyjából 100 hibás darabról beszéltek.
Egyébként egyértelműen gigabyte. Azt a hűtőt nehéz überelni. -
lsc
nagyúr
válasz
t.kristof #8247 üzenetére
A helyedben inkább megvárnám egybe a nyarat, addig a 4850-nel is el lehet lenni, az meg elég is a gépedbe. Természetesen Te döntesz, de egy kiegyensúlyozatlan konfig sem a legjobb, tapasztaltam.
Mod : Az más, akkor nem szóltam.
Mod miresz : Hát igen, evés közben jön meg az étvágy
. Én most nem akarok a gépre költeni egy-két évig, ritkán játszom már, egyelőre elég, aztán majd meglátom.
-
lsc
nagyúr
válasz
t.kristof #8213 üzenetére
A hang az sokmindentől függ, ha van egy hangosabb procihűtőd vagy tápod akkor akár csendesnek is mondható terhelés alatt , pl egy régi chieftec 450-es táp mellet biztosan csendes mert az terhelésre egész jól felhangosodik. Az erősebb hang is főleg a venti szélzaja, az nem annyira zavaró mint a motorhang.
Nézem az adatlapod, a mostani gépedbe raknád ?
Mod #8190 miresz : Igen láttam hogy páran helyén kezelik a kártyát, és az is igaz hogy azért ez sem elég mindenre egy "akármekkora" procival sem. Viszont az árához képest / meg főleg a nagyobbak árához képest/ nem rossz amit nyújt.
-
lehel22
tag
válasz
t.kristof #8213 üzenetére
Inkabb a Saphire-t ajanlanam.Hasznlatam nehany napig egy peldanyt es teljesen szimpatikus kartya volt.A hangja (OC nelkul) nagyon ok mind 2d mind pedig 3D alatt . Egy VTX et is lattam nehany percig de nekem hangosabbnak tunt .Ismetlem(tunt) ez szubjektiv dolog mert Db nem mertem . Az is fontos kerdes , hogy a gepedben a tobbi alkatresz mennyire hangos, mert hiaba egy nagyon halk VGA ha pl. a tap vagy egyeb legkavaro hangos.
Hogy arcsokkenes varhato e a kozeljovoben erre nem tudom ki tudna valaszolni.Egy biztos gigabyte kartyara ne hagyd ravbeszelni magad.Lattam hogy olyan velemenyek vannak miszerint "reg kifutottak" a hibas darabok , de erre csak annyit mondhatok hogy semmi garancia nics ra , hogy ez igaz es semmi ertelme reszkirozni.Ezt csak azert irtam mert ezelott 3 nappal lattem egy jelenetet mikor egy powercolor problemas kartyat Gigara akartak cserelni......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest