- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Most kipróbáltam a dolgot úgy, hogy DVI-HDMI kábelt kötöttem a TV-re és nem átalakítóval b@szkódtam. (A monitorban maradt a HDMI kábel) Úgynézki, hogy ebben a felállásban működik a dolog.
old-dog, MrM94: Mivel HDMI-vel van összekötve ezért a felbontást nem is tudom állítani. HDMI-n alapból 1080p-re és 60hz-re állítja a képet.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Összekötöttem a vgam (Sapphire 6850) a TV-vel hdmi kábelen keresztül, és közben a monitor is rá van kötve egy DVI-HDMI átalakítóval. Az a gond, hogy filmeknél gyors mozgás közben a tv-n be csíkozódik a kép. Először a DVI-HDMI átalakítóra gondoltam, hogy annál van a baj, de nem. A kábelt is megcseréltem de így sem lett jó. Viszont ha csak az egyik van rá kötve a vga-ra, akkor jó a kép. Catalyst-ban a kép kettőzve van. Mi lehet a gond? -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem tudom, hogy melyik topikba is illene ez a kérdés ezért először be próbálkozom itt, hátha kapok választ. Van egy Sapphire HD6850-es vga-m amin van 1db HDMI és 2db DVI csati. Na most eddig a monitoromat a HDMI kimenetre kötöttem, de vettem egy TV-t amit szintén szeretnék összekötni a pc-vel. Az az elképzelésem, hogy a TV-t simán HDMI kábellell összekötöm a vga-val, a monitort pedig ugyancsak hdmi kábellel, de egy ilyen átalakítóval kötném a vga-hoz. Meg lehet-e ezt oldani, illetve menet közben tudom majd váltogatni catalyst-ban, hogy melyiken legyen kép? Remélem érthető volt. Köszönöm a segítségeteket! -
t.kristof
senior tag
válasz
csucsbicep #10082 üzenetére
Ezeknél nem.
polonic: Ahogy írtad, hogy 36-38°-os idle-ben a kártya, ránéztem az enyémre és 50°C-os volt
Lekaptam a gép oldalát, és pár perc alatt leesett 40°-ra
-
t.kristof
senior tag
Nem enged akkora felbontást. De egyébként arra jöttem rá, hogy azóta csinálja ezt a gépem amiota felraktam az MSTS-t. Mert mielőtt felraktam volna, néztem filmeket MPC-n és semmi baja nem volt. Meg probálom ugy, hogy leszedem mind kettőt, és csak a MPC-ot rakom fel, hátha legalább az menni fog.
-
t.kristof
senior tag
válasz
polonic #10045 üzenetére
De azt tudom, hogy a sima Gigák csinálták ezt. Játék alatt a Microsoft Tran Sim.-nál csinálja ezt, de az változó , hogy mikor. Van amikor megy 2-percet, van amikor fél órát, sőt volt olyan is , hogy ki se fagyott
Tegnapi nap pedig csak simán kifagyott(nem csináltam rajta semmit, csak állt a gép)Szal nem értem, hogy mivan vele. MPC-nél még mindig csinálja.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
A múlthéten vettem egy Sapphire HD6850-est és minden szép és jó volt, de 2 napja elkezdett olyat csinálni, hogy játék közben fekete képernyő lesz hang megy tovább majd meghal a rendszer. Csak reset-tel tudom ujrainditani és ezt dobja a windows hibaüzenetnek:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 85BE059C
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Ma már film közben is csinálta kétszer. ez mi miatt van?! Hibás lenne a vga
-
t.kristof
senior tag
Ha meg lesz az új vga akkor újrarakjam a rendszert? Perpill integrált vga-m van, tehát semmilyen ati driver nem volt még fent az oprendszer re-installja után.Újrarakni meg nem túl sok kedvem lesz..
-
t.kristof
senior tag
Akinek van Gigabyte 6850-ese az leírná nekem, hogy milyen hosszú ez a kártya?
-
t.kristof
senior tag
Egyébként a tápom elbírja a 6850-est?(gigabyte superb460, c2d e6400, 2giga ram, 1db hd502hj samu vinyo+1 dvd-rw)
-
t.kristof
senior tag
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy 6850-es radeont veszek, csak az a kérdés, hogy melyiketPerpillanat kettőt néztem inkább, mert ezekre 3 év garit adnak: Asus, Gigabyte. Gigáknál van még BS? Melyiket vennétek inkább? Szívem szerinte a Gigát venném, de nem szeretnék elhamarkodottan dönteni. Ha esetleg más gyártótól ajánlotok, akkor azt is szívesen fogadom!
Üdv
-
t.kristof
senior tag
Egyébként a vramok meghibásodása okozhat-e vízszintesen pirosas kép csíkozodást, ill kék halált?
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket ajánlanátok jobban? Tuning nem érdekelne, a lényeg az, hogy jó legyen a hűtése és ne legyen hangos.
VTX3D VX6850
Sapphire HD6850
MSI R6850
42-nél többet nem szánok rá, tehát csak ez a 3 jöhet szóba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest