- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3187 üzenetére
Közben sikerült szereznem egy fél kártyát a 2db-ból csak sikerül összedobni 1 db-ot
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3184 üzenetére
ott is az a helyzet , de közben rájöttem a bibire kb 10percel ezelőtt ! Ugye volt javítva a kártyán a vrm--nél a kondi ,és drága barátunk ott hagyott egy kicsi ónt ami összezárta a 2db egymás lévő kondit kipucoltam Szerencsére tudtam egy távcsövet szerezni amit, ha megfordít az ember mindjárt mikroszkópként szolgál
Ha nincsen ez a cucc akkor soha nem jöttem volna rá,Amúgy működik , hogy kipiszkáltam az óntSzal ez van most. jövőhéten megjönnek a termalpadok ,összedobom ,és megy a szerelőhöz
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3182 üzenetére
egyenlőre elmarad a frissítés , fogta magát lekapcsolt a monitor és onnét kezdve 5 bios beeps és 2 piros led világít rajta
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3178 üzenetére
arra gondoltam mivel 2gpu-s , ráadásként osztozik a 2gpu a hűtéssel ,tehát egyik melegíti a másikat ,ez nem nagy kockázat ?
-
asvald
senior tag
válasz
eladohardver #3176 üzenetére
na arra nem is gondoltam
Amúgy nagyon betegesek ezek a kártyák? Nem driver -re gondolok ... -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3142 üzenetére
Konkrétan nem neked céloztam.
Csak nagy álltalánosságban,már akkoriban is a magas vram igény volt a jellemző a "felkapott" játékoknál.
-
válasz
eladohardver #3136 üzenetére
1.187 de 1.2 mellett se tudok feljebb menni 24/7re persze mindez.sajat beallitasu venti mellett...sose megy 75 fok fele. Nem a sebesseggel van a bak hanem a keves vrammal pedig a sebessege ordogi
-
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3130 üzenetére
Én sem gondolkodtam volna,csak mikor elfogyott a Vram.Elég karcsú volt az 1Gb.
A Crysis-ok,a Metro,Bf3,... megfektették,így megkellett lépni. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3128 üzenetére
Az a baj,hogy a lotto ötös,nekem sem jön be.Legalább itt legyen egy kis szerencsém.
Jah,... és az aláírásom sem véletlen. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3126 üzenetére
Valamilyen szinten,ezért is váltottam.[link]
Ugyan ez még a béta volt,de minden látszik. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3124 üzenetére
Nem volt "Gamer"egerem.
Eltüntek a mikro akadások,és a Min-max.Fps is magasabb lett,nem kevéssel.Nem hangos,nem forró.Nem kell külön NV kártya Physx-re.
Ettől függetlenül,az 5970-es egy piszok jó kártya.Én sem váltottam volna,de nagyon jól sikerült kiszálnom belőle. -
jilian
addikt
válasz
eladohardver #3110 üzenetére
Olyan számottevő különbség lenne a 8x és 16x között?
Mintha régebben nem erről olvastam volna...
(ha jól rémlik 1-2%) -
Zsozsooooo
tag
válasz
eladohardver #3100 üzenetére
Igazából ami érdekelne:
1. GPU hőmérséklete menyi terhelve és milyen fordulaton mennek a ventik. ?
2. Terhelés alatt hangos-e ?
3. könnyen felszerelhető-e és minden fontos dolgot normálisan hűt-e ?Sajnos nem mentettem le a gyári asus biost így utólag valóban az lett volna a leg célszerűbb. Ha esetleg tudnál egy gyári asust ami ezzel a módszerrel felmegy azt megköszönném. Ha esetleg tennék rá egy Arctic Accelero Xtreme 5970 meddig lehetne tuningolni ?
-
szente80
aktív tag
válasz
eladohardver #3088 üzenetére
Rendben,megpróbálom én is azt.És nálad mennyit ad rá a windows élményindex?Mert nálam most elég fura dolgok vannak.Most cseréltem ramokat eddig Kingmax 1600mhz volt,adott a kártyára 7.7-et,kicseréltem OCZ Platinum 1866mhz-re és 6.3-ra pontozza
-
Attila75
tag
válasz
eladohardver #3080 üzenetére
Én olyat tapasztaltam, hogy win 7 minden ok, este kikapcsolom a gépet...
Másnap be és elindul a win7 csak standard VGA driverrel, a VGA-k meg felkiáltó jeles...
Eszközkezelőből a VGA-k törölve, újraindít és minden OK. -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #3078 üzenetére
kezdem azt hinni, hogy nem ez az elsődleges probléma....ez az új 11.4 es driver.... mintha hulladék lenne bad company 2 35 40 fps max és mind2 gpu t terheli.... Vajon AMD-ék ezt direkt csinálják? Hogy az előző generációs kártyákanka elk**ják a telljesítményét h váltsanak az emberek...?
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #3077 üzenetére
Fail!
Synchronize Settings for similar graphics processors fülről eltünt a pipa... vszeg ezért az alacsony átlag
-
Razermazer
őstag
válasz
eladohardver #3054 üzenetére
Az hogy Rubik kocka az ati drivere
, nálam borzalmas dolgokat produkált, ehhez a kártyához a 10.10-vagy 10.11.es cata a jó semmi más. Konkrétan az összes videó lejátszásnál elmaszatolta a képet, már a hajamat téptem.(miután idegbeteg lettem, és megettem majdnem az összes sütit amit anyám csinált idegességemben). Mediaplayer classic home cinemat használok pár driverrel. Mire mondtam magamban, hogy visszateszem a régit hátha, és tökjó lett minden újra. Azonkívül pontosan én is ezt tapasztaltam a játékokban hogy kevesebb fps-t kaptam még a benchmark programokban is. A gput sem terheli le. No comment
-
Razermazer
őstag
válasz
eladohardver #3034 üzenetére
Azé mert neki 1.4-es van! Ahogy Hoffmann Géza mondaná mint Rózsa Sándor Azé!..... Azé!!
. Nade tréfát félretéve, Szlobi egy jó szériát fogott ki ez van(jobbak a memóriák, a szilikon, a vrm-ek jó alapanyagok). Nekem például club3d-m van, ami most már sapphire oc lett
. Nekem a 10.1-es driver után kezdte csinálni, addig semmi sem volt. Akkor vezette be az ati a drasztikus energiagazdálkodást, ez lett az eredménye. De megoldottam evvel a biossal.
Gondoltam én is, hogy visszaviszem gariba, de mi rá az esély, hogy nem egy ugyanilyen kártyát kapok ami ugyanúgy hibázik?. Arról nem is beszélve, hogy várhatok rá heteket, és speciel nincsen kártya amit helyette bepattintanék a gépbe.
Ez érdekes, mert én is húztam víz alatt 1000/1200-ig 1.230voltig ezen stabil volt, és ha visszaváltott nem jött elő a szemetelés. Ez már a sapphire oc-s biossal természetesen.
Hát látod mindenkinek másképp szűnik meg a problem, neked emelni kellett a feszültségen nekem csak így szűnt meg, hogy biost flasheltem, de teljes bios frissítést. Én is így kezdtem próbálkoztam, hogy átírogattam teszteltem, hogy melyik lesz a jó, de végül a teljes csere vált be. -
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #3010 üzenetére
Nem megy afterburner bugosan mutatja mivel kivan kapcsolva az a mag. Nézd meg ccc-be overdrive fülön a 2. "kártya" ha 0-t ír órajelre, akkor hibernálva van szal no para.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #3005 üzenetére
Igen az, de legalább ezzel megszűnik a cold bug. Tuningolni meg még mindég ott az afterburner más nem is kell hozzá.
Mondjuk ha kell az asus bios, akkor csak annyit kell csinálni, hogy azt kell moddolni és kész is órajeleket át kell írni annyira mint azon a sapphire bioson van.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2996 üzenetére
Nálam szerencsére semmi ilyesmi hiba nincs.
Látod jobb használtat venni ott nincs meglepetés ha megbízható személytől veszed
(#2997) Whit3Rav3n: A 10.12 driver óta ha tuningolsz akkor is vissza veszi 157-re szal ez a módszer már nem működik(múltkor nálam rá volt kötve a TV is azért hittem azt, hogy még mindég nem veszi vissza
). Amit linkeltem bios-t azzal érdemes próbálkozni.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
eladohardver #2996 üzenetére
Pedig általánosan nem az idle feszültség a baj hanem a ram ami nem bírja az alacsony órajelet meg alacsony hőmérsékletet. Szóval elég a kártyát pl 5mhz-el tuningolni AB-ben hogy 400/1000-en menjen idle-ben.
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2989 üzenetére
felraktam a programot, kipipáltam. Most 1049-en ál. meddig toljam a csúszkát?
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2987 üzenetére
Fel telepítettem, de nem akarja futtatni mert az én kártyám nem OC kiadású. Azt csak azzal lehet használni. húzzam akkor ezzel a radeon bois editorral?
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2985 üzenetére
Találtam egy ilyet:
Sapphire Redline Overclocking / Tweak Utility
Meddig húzhatom? Amúgy vettem egy Accelero XTREME 5970-es hűtőt, ha az lett volna a baja. Még nem csomagoltam ki, mert így még visszavihetem. ha húzom szerinted lesz rá szükség?
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2983 üzenetére
és a black ops miért produkál ugyan olyan fagyást ha minimumra van véve?
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2981 üzenetére
Tegnap azt is nézegettem? Az amúgy mire jó?
Ha kivan kapcsolva akkor később fagy a gép.
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2979 üzenetére
http://store.steampowered.com/app/42910/
ezzel a programmal voltak a fagyások.
A Black Ops az tökéletesen fut. Igaz azt is ki lehet fagyasztani ha minimumra veszem a grafikáját. 800*600 -ra 0 élsimitás. akkor kifagy. ha fulHDra van felhúzva a játék akkor 70-91 fps között mozog és nincs fagyás.
a black ops tesztelése:
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2977 üzenetére
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2972 üzenetére
itt vagy?
-
knut
csendes tag
válasz
eladohardver #2969 üzenetére
És ha van valami hiba benne akkor mit tehetek?
pl a feszültségnél? -
válasz
eladohardver #2966 üzenetére
Aha, 1250en sajna már fagyott, de így is elég bőven a sávszél
-
Sharks
tag
válasz
eladohardver #2951 üzenetére
Köszi a választ. Volt pár itt ph-n, amiken elgondolkodtam, de akkor még mindig nem érdemes dupla GPU-s megoldásokra beruházni.
-
Benyaking
aktív tag
válasz
eladohardver #2903 üzenetére
Amugy i7 elott nekem egy e8600 om volt es az melle akartam 5970 et. Korul is kerdezoskottem itt a forumon hogy kihajtja-e mindenhol azt mondtak jogy igen csak kicsit meg kell huzni! Aztan megvettem az i7 de meg parnapig 5850 volt mellette es azt kell hogy mondjam sokkal jobb lett! Tehat meg azt se hajtotta ki!
-
monosz
őstag
válasz
eladohardver #2937 üzenetére
Ezek szerint,valszeg nem.....
-
monosz
őstag
válasz
eladohardver #2931 üzenetére
Vissza bizony.
De pont ezért kell mellé egy Fizikára való társkártya.(NV).
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2910 üzenetére
Kérdés, hogy 30-35K-t ér-e a physx szerintem nem...
-
Benyaking
aktív tag
válasz
eladohardver #2910 üzenetére
En aproba neztem 25k korul mennek hasznaltan garival! De meger 25k maga a physx van ertelme meg ezt is megvenni?
-
Benyaking
aktív tag
válasz
eladohardver #2907 üzenetére
Ok koszi! Most neztem a 450es arakat eleg huzos 25k korul mennek! Olcsobb megoldas nem eleg? 15k korul vannak 9800gt k az keves?
-
Benyaking
aktív tag
válasz
eladohardver #2905 üzenetére
Es szerinted eleg ha csak 8x pcie foglalatba teszem? Mert ac betakarja 16osat vagy meg azt tum hogy lejebb teszem a nagyot es ezt meg a helyere az jo?
-
Benyaking
aktív tag
válasz
eladohardver #2900 üzenetére
Nem neked akartam irni de mind1! Nekem tetszik a game! Elotte cod5 el jatszottam nagyon sokat ugy hogy megvan 4-5-6 de miota ez megvan csak ezzel tolom! A topikjaba irjak is hogy hiany van belolle!
Mas: szerintetek erdemes physx kartyat venni? Ha igen akkor milyet?
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2900 üzenetére
Igen valszeg a felbontás kisebb.
Tom: Ha meghúzod kellően, akkor nem.
-
Benyaking
aktív tag
válasz
eladohardver #2890 üzenetére
Szia! Latom neked is hasonlo konfigod van mit nekem. Neked mennyi a minimum fpsed cod7 be? Nekem van hogy beesik 40 ig! Ez normalis? Minde hw alapon van a jatek fullhdba minden max 8xAa! Lehet az a baj hogy a cpu alapon van es nem hajtja ki a vgat?
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2894 üzenetére
Feltettem én is változás annyi, hogy ameddig nem lép be a windosba összenyomottabb a kép mint előtte.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2892 üzenetére
Igazad van idáig abba a hitbe voltam, hogy az a bios realease dátuma.
Na majd lehet felteszem ezt a bios-t bár gondom nincs a mostanival se.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2890 üzenetére
Tényleg nem ugyanaz, de mivel lehet jobb ez? Mondjuk a release date ugyan az.
Mondjuk nem mintha nekem bajom lenne vele.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2887 üzenetére
Ez honnét van? Mer az XFX oldalán 1.1-es van ami jelenleg is fennt van.
GPU-Z képet dobnál? Összehasonlítanám az enyémmel, de szerintem ez ugyanaz...
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2881 üzenetére
07/13/10 dátumú xfx bios Ha netán érdekel vkit...
-
Benyaking
aktív tag
válasz
eladohardver #2883 üzenetére
Mar kineztem egy corsair hx/ax 850 et.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2881 üzenetére
mind1 megnéztem másik biossal, ugyanaz, át dobtam P45 be ott műxik... ugyanazzal a win-el...
Benyaking! Ha táp cserén gondolkodsz válassz olyat amin nem osztottak a fázisok... Pl: Cooler Master Silent Pro széria
-
kasa85
őstag
válasz
eladohardver #2879 üzenetére
Nem rossz,főleg azt csípem benne hogy hűs,és halkan viszi a kártyákat.Csak egy negatívumom van vele kapcsolatban,hogy nem egy könnyű darab,és a szereléssel is óvatosnak kell lenni,de megoldható,és kárpótol az alacsony hő és zajszint + a jobb húzhatóság.
Aki ilyet akar venni hagyja a csudába a drága Oc jelzésű kártyákat.Vegyen egy alap szintű HD5970 kártyát ,és a fent maradó összegből egy ilyen hűtést,és röhögve le körözi mindenben a pár MHZ el nagyobb kapacitású társait.
-
kasa85
őstag
válasz
eladohardver #2858 üzenetére
Hát igen.Majd év végén ki sorsoljuk a Hottfixek Hottfixének a győztesét azt kap egy zsák 486ost
Szégyen ami a régiben ment az ujjba nem tudják át rakni
Nem értem még mindig minek kell a 10.5 hottfixet rá rakni ha egyszer a hibát nagyjából javították és közben az ujj 10.xx el nem működik
Ha a ház szerkezete meg van és a tető is a másikhoz miért nem lehet meg tartani az alapokat miért csak a tetőt
Ha meg jön ki valami játték jó többségében még a második mag sem hajlandó menni ez is furcsa egy kicsit.Na mindegy előveszem a Ati logos bibliámat azt várom a csodát amit várhatok
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2814 üzenetére
Nálam nem akarja egy böngészővel se, na mind1.
-
conqver
aktív tag
válasz
eladohardver #2807 üzenetére
A most 7vége lessz a teszt ideje!
-
conqver
aktív tag
válasz
eladohardver #2801 üzenetére
Visszaraktam a gyári hűtést és futattam egy 1/2 órás Furmark tesztet.
Ezen nem jött elő semmi.
Sajnos most nincs több időm foglalkozni vele majd a jövő 7en...AC meg eladójó kis buktával
Még egy kérdés,hogy a két magnak gondolom egyformának kell lenni az áram felvételnek?
Mert a Furmark alatt az 1ik gpu 1w-1,7A....a másik 33w kajált.Itt viszont már fönt voltak az órajelek rendesen és fura ez az eltérés.
....köszi mmindent -
vzsryl
nagyúr
válasz
eladohardver #2801 üzenetére
25A@300W, ráadásul két ágról kell kapja a kraftot a kártya. Egy ilyen Acbel beles tápnak meg se kottyan az 5970-es.
-
conqver
aktív tag
válasz
eladohardver #2797 üzenetére
Lehet itt már más a gáz mert a monitoron apró,kicsi és színes kockák ugranak be és megáll minden.....
az eszemmel 1ütt
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #2797 üzenetére
csúnyán meghajlott a nyák, valószínű hogy megszakadt egy két vezeték, de lehet hogy gyári hűtővel simán működik megint, ha kiegyenesedik a nyák
-
conqver
aktív tag
válasz
eladohardver #2792 üzenetére
Elnézést a duplikálásért
-
conqver
aktív tag
válasz
eladohardver #2792 üzenetére
Mi a hiba a képen?A DVI csatlakozók működnek rendesen a VGA-n!
-
conqver
aktív tag
válasz
eladohardver #2790 üzenetére
No...mert?
-
stev65
tag
válasz
eladohardver #2769 üzenetére
Ok, kipróbálom. Az usb-s mikrofon is számít?
-
stev65
tag
válasz
eladohardver #2757 üzenetére
Ezt a mikrofon beállítást hol is kell állítani? bc2 nekem is fagyogat.
Ezen kívül Alien vs Predátor is kivág a winbe egy ponton (mindig ugyan ott) a predátor küldetésnél, erre nem tud valaki megoldást? -
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2759 üzenetére
Az 4.4GHz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2757 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2755 üzenetére
10.5 hotfix? Nekem azzal semmi bajom nem volt.
-
HSM
félisten
válasz
eladohardver #2749 üzenetére
Hát nem tudom, nekem az alapórajeles 5850 kiprésel magából 60FPS-es átlagot DX11-ben, 1680*1050, minden maxon, Vsync OFF...
- <benchmark>
<average min_fps="52.655605" av_fps="59.926567" min_fps_ms="18.991331" av_fps_ms="16.687090" />
- <track>
- <settings name="battersea" route="route_1">
<car name="sti" />
<car name="bmw" />
<car name="e9r" />
<car name="cr4" />
<car name="sor" />
<car name="sti" />
<car name="350" />
<car name="mer" />
</settings>
<results samples="4985" min_fps="52.655605" av_fps="59.926567" min_fps_ms="18.991331" av_fps_ms="16.687090" />
</track>
</benchmark>
Az 5970-nek azért jobban kéne húzni egy 80-as átlagnál, vagy nem skálázódik jól a CF?
Driver nálam 10.9, Win7 64bit. -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2749 üzenetére
Mostmár legalább kibírja fél órát
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2739 üzenetére
lehetséges, hogy ha először NV kari van a gépben, ami csak dx10-et tud, belépek a dirt-be akkor ugye dx9 be megy a game... szóval lehetséges az h ha kicserélem a karit akkor nem állítja be autómatán a dx11-et? Mert akkó lehet ezért emlékeztem 100 körüli/feletti fps-re sztem...
am bc2 w újrapakolással rendbejött... legalábbis nem dobál ki 5 percentként
Juppyyyé
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2747 üzenetére
Gondolom multiba mer akkor nem gáz nálam is leesik.
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2745 üzenetére
Tedd vissza akkor a 10.5hotfixet ha bc2 a fontos.
Nálam 89 az avg fps, húzva meg 105, szal nem a driver lesz a rossz nálad valami más gubanc van húzz új wint azt ha úgy is szar, akkor lehet valami más probléma.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2743 üzenetére
am meg random kifagy 10.9-10.8 as driverekkel BBC2-ből
Jaja ugyanaz a settings...
Peresze mind2 nél felpakoltam 10.9-hez a 10.9 est 10.8 as hoz meg a 10.8 as profilbigyót
Vsync off... am minden más maxon csupán ennyit álítottam...
Felbontás 1920x1200
-
SzlobiG
félisten
válasz
Milyen beállításokon? Elképzelhető, hogy bekavart a physx...
Biztos, hogy ugyanazokon a beállításokon futott a tesz? Lehet nem kapcsoltál msaa-t.
(#2745): A profilet is feltetted, vagy csak a drivert?
De mi az a settings pontosan?
-
Zoo123
senior tag
válasz
eladohardver #2741 üzenetére
Értem, ATI display driver is ugyanaz?
Én biztos hogy csak ezért nem raknám újra a Win7-et, túlságosan macerás, de ha más játékban is érezhetően kevesebb fps-t kapsz akkor nem gondolkodnék. -
Zoo123
senior tag
válasz
"Dobjam újra win-t?"
Nem tudom, sok időd van?
Ha más játékban nincs ilyen anomália, akkor szerintem hagyd!
Dirt2 60-80 fps-el még bőven játszható, az már más kérdés hogy lehetne akár 100-120 fps is, hiszen ki van fizetve.Apropó: csontra ugyanilyen beállításokkal volt 100-120 fps, vagy esetleg kikapcsolt/visszafogott teszaláció mellett
-
lorcsi4
tag
válasz
eladohardver #2247 üzenetére
hát én teszteltem is de nekem az csak egy 9700 prom volt szóval simán kuka,de szerintem hűtést elviheti legariztatni ha van rajta azzal nem veszít semmit..
-
lorcsi4
tag
válasz
eladohardver #2235 üzenetére
tehát akkor magyarul be kell érnem ezzel? és ezen nem tudom kilőni.
naygon jó..De azért köszönöm a válaszotokat..
-
SzlobiG
félisten
válasz
eladohardver #2235 üzenetére
Gondolom akkor úgy működik mint az integrált megoldásoknál...
-
Steady74
addikt
válasz
eladohardver #2214 üzenetére
Ha megnézed a pcgear webshop-ját nincsenek benne az 5870 5970 -es hűtők. Kérdésemre, hogy miért azt a választ kaptam, amit leírtam.
-
In1ruder
csendes tag
válasz
eladohardver #2168 üzenetére
Hmm ez elég vicces GPU-Z dx11 mond. Jelenleg épp a 9.11-es Catalystet próbálom feltenni.
-
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #2149 üzenetére
Egyébként az enyém is wdaywalkertől volt, szóval tényleg próbáld meg, korrekt, papiros gari.
-
aLstaR
tag
válasz
eladohardver #2141 üzenetére
Szia, kérdezd meg w.daywalker, lehet tud szerezni XFX-et. Én nála rendeltem az XFX 5970 BE-t, mikor nem is hirdette. 138.000Ft volt szállítási költséggel együtt.
Nagyon korrekt eladó! -
Speed®
titán
válasz
eladohardver #2141 üzenetére
w.daywalker árul 155ért új MSIt 3 év garival.
RI/OS viszont AC Xtreme 5970el 130!ért
XFX BE, 2 év garival, szerintem jó vétel! -
Steady74
addikt
válasz
eladohardver #2140 üzenetére
Szia,
Kutattam, megtaláltam, fent van az XFX oldalán...
Köszi a segítséged
-
Steady74
addikt
válasz
eladohardver #2133 üzenetére
de, sikerült, köszi!
-
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #2124 üzenetére
Felrakásnál vigyázz, az egyik dvi portot simán ki lehet nyírni...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
eladohardver #2115 üzenetére
Csak éppen egy kalap xar nálam a normál furmark sokkal jobban terhel!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
eladohardver #2112 üzenetére
2 napja beszéltem velük ezt mondták nekem holnap jön a zalman vf3000-es is hozájuk!
-
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #2104 üzenetére
1,275@1000/1200 a gpu ~65 a vrm ~95 furmark alatt.
De ez még tesztelős, mert 3 perc után lehalt a furmark
-
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #2098 üzenetére
Annyira azért nem jó, mert 26.000 volt szállítással együtt az árfolyam miatt....
De ez van. -
bigdigit
addikt
válasz
eladohardver #2063 üzenetére
pffff...
állítólag sapphire már javított a ventiken.meg lettek erősítve.másik kérdés.egy Corsair HX650 elbírja 3.6-ra rántott q6600 és 4db vinyó mellett?
bár szerintem ez a proci már kevés hozzá de egyenlőre ez van.
mondjuk egyenlőre kétségeim vannak megéri-e egyáltalán cserélni 4870x2-őt 5970-re...
lehet jobban járok ha már várok egy következő generációt. -
bigdigit
addikt
válasz
eladohardver #2061 üzenetére
jó hát ez 2 szélsőséges eset....
-
Casterke
tag
válasz
eladohardver #2031 üzenetére
nekem eddig vagy 2x forgott annyin ha meg játszok akkor füles a fejemen....
-
Casterke
tag
válasz
eladohardver #2028 üzenetére
de nagy gondok engem nem zavar...
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #2008 üzenetére
-
pitbull93
tag
válasz
eladohardver #1925 üzenetére
Más valamire a csavarokon kell figyelni?És ha igen mire?Köszönöm üdv!(csak ne hogy meg lepetés érjen azért kérdem)
-
Ottoka
őstag
válasz
eladohardver #1882 üzenetére
Mi lett a sapphire-al amit tőlem vettél? Odáig vagyok képben hogy el kezdett zörögni a ventije
-
jilian
addikt
válasz
eladohardver #1793 üzenetére
Ha a Ferminek 600 W-ot írnak...akkor a 5970-nek nem elég a jó kis Corsair 520HX-am?
-
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #1772 üzenetére
Érdekes, nálam az XFX-nél alapfesz alatt megy 800/1200-at.
Ennyire jók lennének az xfx-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest