Új hozzászólás Aktív témák
-
pitbull93
tag
Az XFX új csúcskártyája a Radeon HD 5970 4 GB Eyefinity 6 Black Edition névre hallgat. Az friss Radeon típusának megfelelően két darab Cypress lapkát tartalmaz, egyenként 1600 shader processzorral és 850 MHz-es órajellel rendelkeznek, ezen kívül összesen 4 GB GDDR5 memória áll rendelkezésre, mely 4800 MHz-en üzemel.
Az XFX nagy dobásán felújított hűtést találhatunk, melyen a ventilátort középre helyezték. A kártya tápellátásáról két darab 8 tűs PCI Express csatlakozó gondoskodik. A kimenetek "felosztása" is megváltozott, egészen pontosan hat darab mini DisplayPortot helyezett a kártyára a gyártó, mely lehetőséget teremt hat darab monitor kezelésére. Ezek mellett még érdekességnek számít a csomagolás, hiszen a vállalat egy fegyverbe burkolja a terméket.
A PCI Express 2.0 portba helyezhető, DirectX 11-et támogató kártya megjelenése mostanában, tágabban tavasszal várható, az ára pedig nagyjából 800-850 dollár lesz. A legyártandó mennyiségről még nincs információ.
-
pitbull93
tag
És ehhez mit szóltok számítógépes társaim [link]
Ehhez nem kell meg bontani semmit!
-
pitbull93
tag
válasz
eladohardver #1925 üzenetére
Más valamire a csavarokon kell figyelni?És ha igen mire?Köszönöm üdv!(csak ne hogy meg lepetés érjen azért kérdem)
-
pitbull93
tag
És komolyan elveszik a garancia ha vízhűtésnek a blokkját rakom rá?
-
pitbull93
tag
Üdv!Azt szeretném megkérdezni hogy melyik márka típusok (Sapphire,Asus,Gigabyte,Power Color,)amelyikre legjobban jellemző az hogy a ventilátoruk amelynek előjön a jellegzetes búgós hang!
Mert júniusban szeretnék össze rakni egy komoly konfigurációt és először még csak procit és később videokarit is akarok hűteni vízzel!De addig nem akarom magam felhúzni azon hogy búg!
Meg még annyit hogy Asust szeretnék mert ugye alapból 3 év garancia meg nekem azt mondták megbízható!Remélem nem olyan búgos fajtát fogok ki!Ha búg akkor vissza viszem és garanciába megcsinálják nem??
Köszönöm!
Üdv:Viktor
-
pitbull93
tag
Sziasztok!Nagy döntés alatt álok! Szeretném segítségeteket abba kérni hogy HD-5970 vagy Nvdia GTX-480 legyen!Egy atomreaktort szeretnék csinálni június első hetébe!Amúgy egy 105cm led Tv-én lenne használva!És valahogy így nézne ki!
Konfiguráció:
-ALAPLAP:-Gigabyte GA-X58A-UD7
MEMÓRIA:-???????(CL7,CL6 1600MHZ 3X2 GB)
PROCESSZOR:-Intel Core i7-930 2,8GHz(4.0ghz-ig húzva)
VIDEOKÁRTYA:-
SDD:-Intel X25-M SSDSA2MH080G2R5 80Gb Olvasás: 250MB /sec Írás: 70MB /sec
HDD:-WD 1000Gb 7200rpm 64Mb SATA3 WD1002FAEX
HÁZ:-Zalman GS1000 Plus
TÁP:-Enermax - Modu87+- 600 Watt
OPTIKAI MEGHAJTÓ:-NEC DRU-870S fekete dobozos
PROCESSORHŰTŐ:-Vízhűtés:Intel HF Silent szett (775,1156,1366) (http://www.pcvizhutes.hu/)
Ventillátorok(ház):-120mm:4db Coolink SWIF2120P 12cm ventilátor 800-1700rpm ,92mm:2db Coolink SWIF292P 9.2cm ventilátor 625-1900rpm
Ventilátorszabályzó:Zalman ZM-MFC1 Plus -
pitbull93
tag
Srácok én nagyon kételkedek az Új gamer nvidiákba mert már annyi mindent írnak!Szóval olyan dolgokat amik ütik egymást!Nem akarok kárörvendő lenni de szerintem én biztos nem veszek fermit!Talán júniba már kijavítják hd5970-ket addigra biztos többet tudunk mind annyian!Ha nem akkor majd lesz valami!De nem akarok crossfiret pl 2db 5870-et mert úgy egy kártyával nicns annyi gond!De én nem hiszem hogy olyan húde nagy durranás lesz a fermi!Ne legyen igazam!Ha jó áron lesz és megbízható,ütős akkor gondolkodunk rajta!De addig én nem sok reményt fűzők hozzá!
-
pitbull93
tag
Memória Interfész :256 bit az mit számít mert nem nagyon vágom!:S De annyit tok hogy a fermi 512 bites lesz sokat számít és mibe?
-
pitbull93
tag
Köszi!Hát ha rendelésre hoznak az se baj csak legyen jó legalább annyira mint a hd 5970 és
"olcsó"Köszi az információt!
-
pitbull93
tag
Srácok egyre jobban húz a szívem a fermi felé!Mert tényleg egy csomó embernek beszart 5970 és tényleg ebolton,iponon már kapni se lehet szóval kiderül csak valaki mondja meg mikor jön ki 2gb os fermi???És körül belül milyen árba lessz??? Köszi Üdv!
-
pitbull93
tag
Sziasztok Gtx-300-asok mikor jönnek és milyen arba lesznek valaki tud valamit?:S
-
pitbull93
tag
SZIASZTOK!Jatékba szerintetek hd5970 samsung full hd 80 cm plazma tvre kötöm akkor tejesítménybe nem veszele vagy ugyan az az fps meg minden mint egy 22"monitoron???Segítsetek pls!
-
pitbull93
tag
Meg azért valamit csak tudhatnak ha mar 5 év garanciat adnak ra!
-
pitbull93
tag
Corsairt vegyél mert tényleg nagyon sok jót olvastam róla és sok jót is mondtak!
-
pitbull93
tag
sziasztok!Szerintetek eah asus 5970???Jobb mitn a gigabyte vagy a sapphire???Mert ezek közt vacilalok de nagyon Ugye xfx meg sapphire 2 év gar de engem az érdekelne hogy asus kinek mi a véleménye??Köszönöm Üdv pitbull!
-
pitbull93
tag
Sziasztok!De viszont nem hiszek ezekbe XFX meg sapphire 2 év garancia??Na elmondom nekem inkabb asus eah 5970,vagy gigabyte 5970 vennék mert azokra egy évvel több a garancia!Baratom még régen pont ugy jart egy nem tudom épp mien kartyaval csak annyit hogy sapphire karival teljesen mindegy milyen aza a lényeg gari utan 3 hétre besz..t...
Szóval inkabb fizetek par ezerrel többet nem tudom ti hogy vagytok vele!Szeritnetek akkor mar asus vagy gigabyte?Porszívóm beszívta az A' betümet
-
pitbull93
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék mert juliba ugynézki veszek egy ien karit de addig remélem már lesz normális driver és minden gond probléma megolddódik vele kapcoslatban!Szerintetek árból mennyit fog zuhanni addig????Köszi előre!
ÜDV:pitbull
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest