- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
válasz
bigdigit #2091 üzenetére
Ránézésre (meg az adattáblája alapján) be, de mérd meg centivel, hogy a bővítő kártya nyílástól a vinyó keretekig megvan-e 32-33 cm hely. Ha igen akkor már be lehet lavírozni a kártyát (maga a kártya max. hossza olyan 31cm).
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, akik azt mondják, hogy nem vészes a kártya. Az igazán zavaró ventizaj 50-60%-nál kezdődik (zárt ház esetén), az alatt simán elviselhető, főleg hogy játékkor általában az emberen vagy van füles vagy a játék zaja elnyomja. Ja és nekem még játék alatt nem sikerült 40%nál jobban kipörgetni a ventit.
Üresjáratban 25% nekem a vízhűtés mellett sem hallatszik szinte semennyire, csak ha nagyon közelről (20-30cm) hallgatom akkor hallani egyáltalán, hogy megy.
Hogy érdemes-e váltani 4870X2-ről? Én egy sima 4870-ről váltottam, a teljesítménybeli különbség tisztán érezhető és ami a legszebb, hogy az üresjárati fogyasztás drasztikusan sokkal kisebb (pedig az egy GPU-s kari). Ha FullHD vagy felette játszol akkor lehet értelme a váltásnak, ha nem akkor sztem nem fogsz annyit érezni.
Ami még a kártyahosszt illeti sajnos nem hiszem hogy a köv. generációs dupla GPU-s szörnyek sokkal rövidebbek lesznek (sőt félő, hogy ez még nem a vége a hosszúság növekedésnek - bár szvsz elég impresszív kinézete van így a kártyának, no nem mintha ez igazán számítana, de mégis valahol a mérete is olyan presztízs jellegű, no meg az ára is
).
-
eladohardver
őstag
válasz
bigdigit #2064 üzenetére
"lehet jobban járok ha már várok egy következő generációt."
ezt a kérdést, vagy legalábbis hasonlót énis feltettem, a megfelelő helyen tegnap.... de még én sem kaptam választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest