- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RocknRolla
csendes tag
-
RocknRolla
csendes tag
válasz
conqver #2800 üzenetére
ugyanígy jártam mint te... új 5970 ..... képponthibák, és néha képernyőillesztő hibaüzi.... utána felraktam a catalyst 10,10 re a két új hotfixet és már jó is
írta is a hotfix, hogy sok crossfires hibát javít.....
Description:
This release of ATI Catalyst™ delivers support for the latest ATI CrossFireX™ profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC.
- DX9
- Multiplayer Medal of Honor CrossFire update
- Darksider performance and CrossFire Anti-Aliasing update
- NBA 2K11 CrossFire update
- DX10/11
- Stone Giant CrossFire update
- Multiplayer Medal of Honor CrossFire update
- CivV tweak CrossFire update
- Hawx2 CrossFire update
- F1 CrossFire update
- World of Warcraft DX11 version CrossFire updateremélem segít a te karidon is
-
eladohardver
őstag
válasz
conqver #2800 üzenetére
Na akkor kezd így:
Win reinstall.
Ha ugyanaz a szitu, próbáld egy másik pc-ben.
Ha akkor is, AC-t szedd szépen le pakold vissza a gyári hűtést, vidd vissza a kártyát ahol vetted és halgass arról hogy volt AC hűtés a kártyán.
Más 5letem nincs.
Illetve mégis... nézegettem az adatlapod... Gigabájt odin 600W os tápod van, ami fel van osztva 3db 25A-s ágra, tán próbálj egy erősebb tápot.... Ami lehetőleg nem bontott fázisú.
-
eladohardver
őstag
válasz
conqver #2795 üzenetére
) Kac-kac!
Túlvan hajtva a csavar, ezáltal elvan hajolva a nyák, valszeg 2-é tört egy áramkört az ipse aki csinálta... Itt a képen látszik is, hogy mely csavarokra érdemes figyelni h ne feszítsük túl... én pl mindre figyeltem, hogy csak addig csavarjam amíg kezdi fogni/szorítaniaz a teszt nem egyforma... Antializéing nem 1forma
vezeték ott nem nagyon van...
-
eladohardver
őstag
-
SzlobiG
félisten
válasz
conqver #2777 üzenetére
Control Center->3D->AI fülön nézd meg, hogy normalon van-e. Csak unigine alatt nem megy a 2. mag, vagy más teszt/játék alatt se?
A másik meg, hogy a 2. gpu kihasználtsága 0%-on megy, vagy az órajelek nem kapcsolnak fel?
Adam: Nem is tudtam, hogy van neki benchmarkja.
Leszedem azt ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest