- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3164 üzenetére
Én,de szerintem nem csak én sz*vtam a meghajtókkal.
Egy jogtiszta,megvásárolt Crysis2-vel,kb. 2 hónapig nem bírtam normálisan játszani.Olyan szellemképes volt a game,hogy azt hittem rossz a szemem,pedig nem.Egyszerűen szar volt a cata.
Csömöröm lett,megúntam,jött a "zöld"oldal,és azóta Happy minden.
Röviden ennyi.
Amikor ment,akkor tényleg nagyon pöpec volt,teljesítményben,talán verhetetlen is volt,de jött egy friss driver,na onnantól csak a szenvedés. -
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3162 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni,sokáig használtam,viszonylag extrém órajeleken.
Soha semmi baja,fagyás,stb.,nem volt vele! (velük)
Ebben a formában,meg szinte verhetetlen volt.
Csak a *urva Catalyst ne lett volna olyan *zar! -
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3147 üzenetére
Mert ha elindítasz,egy Maffia2-t,vagy egy Metro2033-at,akkor Physx-on al,Diavetítés lesz!
Ezt anno én is így használtam. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3142 üzenetére
Konkrétan nem neked céloztam.
Csak nagy álltalánosságban,már akkoriban is a magas vram igény volt a jellemző a "felkapott" játékoknál.
-
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3139 üzenetére
Simán kihúzza,max egy kicsit lejjebb kell a graf-ból venni.A mostani game-k olyan beállításokkal is csodálatosan szépek.
(#3140) eladohardver: Nem csak a BF3-al van gond.
Amikor a Crysis első része megjelent,már akkor 1Gb felett volt a vram szükséglete a játéknak,pedig az 2007-ben volt. -
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #3135 üzenetére
Anno,mikor még Cfx konfigom volt,nekem stabil volt ezen az órajelen.Viszont a Gpu-k nem mentek 880 felett stabilan.A vram,az ment szépen.
[link]
Igen sajnos,a Vram fogyott el nálam is. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3130 üzenetére
Én sem gondolkodtam volna,csak mikor elfogyott a Vram.Elég karcsú volt az 1Gb.
A Crysis-ok,a Metro,Bf3,... megfektették,így megkellett lépni. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3128 üzenetére
Az a baj,hogy a lotto ötös,nekem sem jön be.Legalább itt legyen egy kis szerencsém.
Jah,... és az aláírásom sem véletlen. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3126 üzenetére
Valamilyen szinten,ezért is váltottam.[link]
Ugyan ez még a béta volt,de minden látszik. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #3124 üzenetére
Nem volt "Gamer"egerem.
Eltüntek a mikro akadások,és a Min-max.Fps is magasabb lett,nem kevéssel.Nem hangos,nem forró.Nem kell külön NV kártya Physx-re.
Ettől függetlenül,az 5970-es egy piszok jó kártya.Én sem váltottam volna,de nagyon jól sikerült kiszálnom belőle. -
monosz
őstag
válasz
Scholes9 #3120 üzenetére
Hasonló módon gondolkodom én is.Egyenlőre,keresek,kutatok és teszteket nézek.
Majd meglátom hogy mi legyen,de már csak Nv jöhet szóba.A Catalyst driver,meg tényleg egy lutri.Vagy jó,vagy nem.Tényleg sz*pás.Attól függetlenül,én nagyon meg voltam elégedve az 5970+5870Cfx teljesítményével,persze ha a driver is hozzájárult.Bődületesen meg tudott indulni.Le a kalappal.
-
monosz
őstag
Búcsúzom a topik-tól,sajnos én is megváltam a jó kis 5970-től.
Köszönet mindenért,további jó fórumozást. -
monosz
őstag
Nagyon kihalt lett ez a topik!
Ebből is látszik,hogy mennyire jól sikerültek ezek a "Vas"-ak. -
monosz
őstag
válasz
eladohardver #2937 üzenetére
Ezek szerint,valszeg nem.....
-
monosz
őstag
válasz
eladohardver #2931 üzenetére
Vissza bizony.
De pont ezért kell mellé egy Fizikára való társkártya.(NV).
-
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #2929 üzenetére
Nem ..nem,ez a játék alatti.De látszik,hogy kikapcsolt Physx-nél,sokkal jobban terheli az 5970-et.Mondjuk nemtudom hogy miért.De részemről a látvány,össze sem mérhető.
Physx High-on NV kártyával sokkal élethűbb,és életszerűbb a látvány.
Továbbra is fenntartom a véleményem,a Hybrid CF jó,és működik nyilván ha használja az alkalmazás.A fogyasztással kapcsolatban,nem szeretnék vitába folyni. -
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #2922 üzenetére
CPU.vs GPU Physx Nem.
-
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #2920 üzenetére
Nyilván azért is mondtam,hogy akinek szüksége van a fizikai gyorsításra,annak megoldás egy NV kártya +-ba.Mert sajnos lássuk be,az 5970 meghal a pl. a maffia2-ben,ha a physx be van kapcsolva.Illetve a proci hal bele a fizikai számításba,és ezek tudatában,sajnos kevés az erőforrás,ami meghajtsa a VGA-t.Pont ezért jó egy (Physx) kártya,ami átveszi a proci -tól a fizikára való teljesítményt.Tehát maximális órajelen tudja a VGA-hajtani.(jobb,és gyorsabb megjelenítés)=Több FPS.
Természetesen,ez az én saját tapasztalatom,és véleményem. -
monosz
őstag
-
monosz
őstag
Egy kérdés,Tett már valaki fizikát számolni E diszno VGA mellé NV karit?
A véleményeket szivesen meghalgatnám priviben is. -
monosz
őstag
válasz
kokoato #2627 üzenetére
Nem lesz ez akkora durranás,meglesznek húzva az órajelek ,aztán annyi!(Remélem.Nem szeretnék gyorsba VGA-t cserélni)Egy jó kis 5870(OC)-s változat teljesítményét hozza,vagy talán egy kicsit többet.
Ha lesz X2-es változat,na az igen!Az oda b@sz az NV-nek.
Jó lesz netezni,2D-ben keveset fogyaszt. -
monosz
őstag
válasz
lorcsi4 #2383 üzenetére
Igazából,csak furmark alatt megy fel ennyire,játékok alatt kb 75 fok körül mozognak a magok.De ha netán meghúzom,akkor is rászabályoz a venti,és 90 fok-tól nem megy feljebb.(ez is furmark alatt értendő)
Egyébként,alapon is disznó a kártya,és nemlátom értelmét a húzásnak.Hacsak nem Bench-ek ben akar az ember csúcsokat döntögetni -
monosz
őstag
válasz
lorcsi4 #2380 üzenetére
Nekem nincs bajom sem a hőfokkal,sem a hangjával,műszaki ember lévén,120fok ig simán mehetne,mindenféle gond nélkül.Nyilván minél hűvösebb valami,annál tovább tart.De sajnos manapság,nem ezen múlik.
Egy virtuális idő számláló van bennük,és amikor letelik a beégetett idő intervallum,onnantól kezdve meghal a kártya,akár hűvösen tartottad,akár nem.Ez egy moslék,szemét dolog,de sajnos a mostani műszaki piac így működik.(Nem csak VGA téren)
-
monosz
őstag
válasz
kokoato #2368 üzenetére
Igen itt vagyok,de csak módjával,hátha az "ember" itt is megtalál.
Kezd az időmérő,sörködök,meg süt-ködök(edegélek,idogálok)Talán holnap reggelről.#2371) SzlobiG: A vizesblokk-tól nem hiszem hogy akad jobb hatásfokú hűtés,valszeg nagyon f@sza az AC is,de én egyenlőre maradok a stock -nál egy darabig.Nem akarok beruházni vízre,még.Aztán kitudja mit hoz a jövő.
-
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #2365 üzenetére
Szerintem nem vészes.Anno a 4870X2+4870 CFX-el,olyan hatás volt,mint ha a repülőtéren felszállna egy gép.(turbináztak a kicsikék)Az 5970,full 3d-s terhelésnél,a közelébe sem jöhet zaj szinten,a CFX hangjához.
Ez tökre barátságos.44%-on forog a venti,még bőven elviselhető egy gyári hűtéshez képest.De gondolom egy Accelero,mást mutatna,mind hőfokban,mind hangban.Egyenlőre marad a gyári. -
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #2240 üzenetére
Jah nekem is fagyizik az everest.
Nálam baszakszik a laphoz közelebbi,hol elindítja a monitort,hol meg nem.A távolabbival semmi gond az mindíg indul DVI-on.Nem értem a dolgot,hogy mitől lehet.De a "rossz" DVI kimenetre tettem egy DVI-Dsub átalakítót,és analógon meg teljesen f@sza.Na ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest