- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Persze a jövőbe nem látok,de valamihez megpróbálok viszonyítani és arra jutottam felesleges a mostani Core I foglalatokra váltani mivel hamarosan meg szűnnek,és az LGA 1156 ra azt hiszem még hat magos procit sem fognak csinálni,a drágábbik foglalaton meg értelmetlen egy Merict érő 6magos procit venni mert ahhoz meg túl drága,majd esetleg az ujj foglalattal meg csinálják gazdaságosabban azt a procit és mindenki hasíthat proci limit nélkül 2vagy 3darab HD5970 es kártyájával
-
pottyantós
aktív tag
Hali!
Itt megmondják! -
kokoato
aktív tag
Hát nem tudom mi lehet szerintem tiszta dzsuva a kari belülről.
Hát akkor a legelső, és legolcsóbb kisérlet, egy sürített levegős palack, vagy gumis ismerős, és kifuvatni a dzsuát, aztán próba!
Anno a 4870x2-ön is segített!
Ha az sem akkor bonyolódik a dolog!
Olvastam hogy a hütö elég hamar tönkre megy, de ebben nincs tapasztalatom, mert nem rég vagyok 5970 tulaj, de biztos van itt aki cáfolja, vagy megerősíti ezt! -
kokoato
aktív tag
Ez a hütés gázos!
50%-os venti? Idle-ben minek? Így 43 fok? A 43 fok még jó lenne, de alap ventivel.Ott valami nem fasza, nekem a szörösfánk alatt félóra után kapcsol 50%-ra, és 86 fokos a gpu.A Crysis alatt meg 30%-on megy, a gpu meg 72 fokos egy óra game után! Itt valami szar van a palacsintában!
A vga meg nem engedi feljebb 91 foktól nálam a gpu-kat, 91-nél már kapcsol egyet a venti, aztán leviszi 85-86 fokra.
Ha a házad jól szellőzik, akkor vga gond, ha igy marad, előbb utóbb füst lesz.Sok a gpu hőfok! -
lorcsi4
tag
húzod a vifdeókarit? a vrm-nél ez még elmegy a 104 fok de a magoknál a 93 fok gáz 91-92 fok fölé alap beállításokkal nem engedi az ati a hőfokot nem véletlenül
Milyen feszt használsz? mennyin nyomatod nekem asus van ilyen hőfokok 950/1250 és 1,2 volton van. Szlobignak meg faxa vízhűtése szóval a hűtésről nem tudok túl sokat mondani de a magnak az sok egy pici
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Gigabyte GTX1060 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest