Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
eladohardver #2214 üzenetére
Ha megnézed a pcgear webshop-ját nincsenek benne az 5870 5970 -es hűtők. Kérdésemre, hogy miért azt a választ kaptam, amit leírtam.
-
Steady74
addikt
válasz
eladohardver #2140 üzenetére
Szia,
Kutattam, megtaláltam, fent van az XFX oldalán...
Köszi a segítséged
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #2138 üzenetére
tud valaki segíteni abban, hogy BIOS-t hogy tudok VGA kártyán frissíteni? XFX karim van, de nincs manuális fordulatszám szabályzása a ventiknek. Amióta az új hűtő van fent, csak 30%-on járatja a kártya a ventiket, a magok meg elszaladnak 80 fokig...
Külföldi fórumokon olvastam, h BIOST frissítettek, de VGA-n ilyet még nem csináltam, ezért kellene egy kis segítség.
köszi előre is -
Steady74
addikt
Hűtés 30 perc alatt felkerült, 41 fokot mutat a CCC, ha a GRID c. játék el van indítva az eddigi 70-78 fok helyett. Valóban klassz
-
Steady74
addikt
Holnap jön az Arctic hűtő a kártyára, köszi Sárpac a tippet!
-
Steady74
addikt
válasz
eladohardver #2133 üzenetére
de, sikerült, köszi!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #1146 üzenetére
kezdődik, apa kezdődik
tegnap este vettem észre, hogy a monitor legfelső pixelsorában villog, pulzál a kép Win alatt, játék alatt semmi. Ez a villogás annyit jelent, hogy 3-7 mp-enként egy fehér sáv villan fel... no tuning... megvárom az ígért javítást, ha nem oldja meg akkor gari
-
Steady74
addikt
4870X2 lecserélve, XFX 5970 BE zakatol a gépben. Induláskor van csak fura hangja a ventinek, mintha darálna egy pillanatra, de onnantól halál csöndes. Első mérésre 15-20% plusz a közepesen húzott 4870X2-höz képest. Nem tapasztaltam ventizörgést, nincs csíkozódás, egyelőre tökéletes, jó választás volt
-
Steady74
addikt
válasz
sniper elite #1114 üzenetére
Sniper, Sniper... megint egy f@sza hsz. Vettem a fáradtságot, elkezdtem visszaolvasni, de nagyon nem maradt meg benne semmi azon kívül, hogy sírtál heteken keresztül
. Elfelejthetnéd már azokat felkiáltójeleket, ponttal is be lehet egy mondatot fejezni.
nem olvastam végig minden hszt, konkrét XFX tulaj véleményére lettem volna kíváncsi, nem egy "tömegszemét" tulajdonoséra
Aki érdemben hozzászól, annak köszi előre is
-
Steady74
addikt
XFX 5970-ről van infótok? Olvasom a ventizörgést, a meghibásodási hisztériát... mit lehet sejteni erről az kártyáról? úgy néz ki ilyen van a láthatáron, azért érdeklődöm. Köszi előre is
-
-
Steady74
addikt
ott a piros pont
nem tudom hogy ezek a kártyák mennyire hangosak, de a 4870X2 kifejezetten hangos volt játékok alatt, mígnem a AC hűtője nem került rá, azóta max 40-45 fok a kari és 90%-os ford.szám alatt nem hallani, hogy megy a hűtés.
valami ilyesmit gondolok az 5970-re is, ha váltok, azt hittem van készülőben valami ilyesmi, vagy hallottatok róla. 5870-hez láttam már AC hűtőt a honlapjukon, bízom bennük hátha most is lépnek
Tapasztalataitok alapján játékok alatt max felbontással mennyin jár a venti és mennyire hangos? -
Steady74
addikt
Van híretek arról, hogy nem referenciahűtővel érkező modell lesz-e, illetve készít-e valamelyik gyártó (Arctic Cooling pl.) külön hűtőt alá 4870X2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest