- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Benyaking #2941 üzenetére
Szintén zenész én nem vettem fel az órajeleket, hanem átírtam a biost ,vagyis rátoltam a sapphire oc-s biosát megette, és azóta 2d-ben sincsen kocka, és fekete képernyő. Így 157/300-on megy 2d-ben ahogy kéne és semmi baja a fogyasztás meg kiváló. Persze ez az egyszerűbb, és ez is működik, de én nem akarok szoftveresen bűvészkedni.ha bátor vagy minden le van írva belevághatsz az első biost kell leszedni, az original nevezetűt.
-
cyberkind
félisten
válasz
Benyaking #2941 üzenetére
Igen, nálam is ez a probléma !
1 fontos dolog, a 10.10-es driver-t rakd fel, mert már csak abba van benne, ha egy kicsit is hozzányúlsz az értékekhez, akkor feljebb viszi a 2d-s órajelet (400/x-re) !
Csináld azt, hogy a control centerben, az órajel állító részhez mész, ott ha 1 MHz-et is adsz a ram-nak, akkor a 2d-s órajel, 400/1011 lesz, a feszültség, csak akkor számít ha tuningolni szeretnél ! -
eladohardver
őstag
válasz
Benyaking #2904 üzenetére
GTS450!
Nekem a linken található verzió van. Original biossal max fesszel 970 mhz ig lehet elmenni vele. keveset fogyaszt és szerintem eléggé halk... van persze aki a topicjában lecserélte róla a gyári hűtőt AC-re. De én feleslegesnek tartom cserélni...Mert a konfomban van nagyobb telljesítményű venti ami túlharsogja.
Gyári driver installálása után új pisix driver fel hack azt csókolom.Itt mondjuk pisix gpu alapon ketyeg... cl8 on a memória időzítések... szal még lenne mit finomítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest