- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
In1ruder
csendes tag
Minden megoldódott Gamer OSD uninstall Smart Doctor uninstall EPU kikapcsolva csak Afterburner + júniusi dx11. GPU-Zben is most már be van kapcsolva a direct compute 5. Sírok a meghatottságtól most először két hét után működik rendesen a kártya na ezért a pillanatokért érdemes élni.
-
In1ruder
csendes tag
Na megcsináltam amit mondtatok az Unigine elindult, de ez valami hihetetlen vicces dx11-ben ugyanúgy néz ki mint dx10-ben. Valakinek valami ötlet?
-
In1ruder
csendes tag
válasz
SzlobiG #2170 üzenetére
Igen dx11-re állítottam csak fekete képernyő van semmi hiba, már mások írták, hogy új drivert rakjak ekkor 10.6-al próbálkoztam , de nem nyert. Jaj igen meg ami képeket látok, hogy felraktatok azon a GPU kihasználtság 90% fölötti nekem 60%-nál fentebb még nem nagyon ment.
-
In1ruder
csendes tag
válasz
eladohardver #2168 üzenetére
Hmm ez elég vicces GPU-Z dx11 mond. Jelenleg épp a 9.11-es Catalystet próbálom feltenni.
-
In1ruder
csendes tag
Sziasztok
Nekem a következő probléma áll fenn, egyszerűen dx11 nem megy se az Unigine se az AMD Lady Bug, Everestben meg mikor megnéztem azt írja dx10.1-et támogató kártya. Dirt 2 ben sem vagyok biztos, hogy megy a dx11. Eddig ami drivert felraktam a 10.5 meg a 10.6. Valaki segítsen, hogy mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest