- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Scholes9
nagyúr
Így van, én is azért váltottam, mert a driver lutri, ha jó, akkor megy, mint a szél, ha meg nem, akkor gázos, lassul stb stb, fél éve van meg az 570 és eddig hibátlan... Sztem a GTX 580 remek kari lett, de a GTX 590 se lehet rossz, ha 1920-ban maradsz és nincs magasabb felbontás vagy több monitor
-
-
ffodi
veterán
-
Benyaking
aktív tag
Sajnos ez nekem nem mond semmit mert meg nem futtattam 3dmark11 tesztet!
Cod7 be van physx? Mar szinte csak azzal jatszok meg mar varom a crysis2otAmugy most feljebb vettem a memoria frekit 1066 rol 1600 ra és dobott 10-15 fpst a minimum fpsre! Januarba veszek uj tapot akkor majd meghuzom a procit is ugy mar remelem jo lesz!
-
lorcsi4
tag
nem a húzásról van szó,az csak ott van de nem ezért írtam
a saját tapasztalatomat írtam . Azt meg én is tudo mhogy játék alatt nem megy annyira fel alap feszen.
Ennek örülök kokonato ha megpróbálod a hűvösebbetremélem tudtam segíteni neked. ac hűtőt meg alap hogy nem veszek erre a kártyára amíg a következő rev ki nem jön mert erről a mostani ac hűtőröl furcsa hírek keringenek és nem csak egy embertől...
-
lorcsi4
tag
aham értem, csak az alap beállítástol találhatsz jobbat mondjuk hogy 90 fokig ne menjen fel mert az alap venti szabályozásnál majd olyan 80 foknál csavarja fel 50 %-ra én csak ezért mondtam hogy esetleg jobbat is leeht taláni a kártyának
illetve az ért az is számít hogy 75 fok vagy 90 fok valamilyen szinten.
-
lorcsi4
tag
-
kokoato
aktív tag
Aha, vége az F1-nek, jött a monosz!
Majd lesz mellé 5850, de most még folyik az élvezkedés meg a csodálkozás hogy mit tud ez a kártya szólóban is,talán majd akkor ha már valamihez kevés lesz, és sz@arért, meg hugyért adnak egy 5850-est,és nagyobb beruházás nélkül lehet uppgrade-elni a teljesítményt! -
SzlobiG
félisten
Azért kérdeztem mert nem tudom milyen a gyári hűtő hangja mivel a dobozba pihen.
Igen nálam hűvösebb jóval meg ennek még 80%-on se hallom a hangját, de már nem sokáig lesz a kártyán mivel jön a blokk remélem jövőhéten már itt lesz és nem csúszik tovább.
Kokoato: Ha tuningolva használjátok akkor simán X2 szinten fogyaszt és melegszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ford topik
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest