- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4NXST4
tag
válasz
pitbull93 #1920 üzenetére
"Meg még annyit hogy Asust szeretnék mert ugye alapból 3 év garancia meg nekem azt mondták megbízható!Remélem nem olyan búgos fajtát fogok ki!Ha búg akkor vissza viszem és garanciába megcsinálják nem??"
Egyébként csak annyival lett hangosabb, ha leveszem a ház oldalát, akkor erősebbnek tűnik a ventinek zaja, mint előtte, amikor levettem a ház oldalát, egyébként ha fent van nem is lehet észrevenni játék közben. De nem az amire te gondolsz, hogy a műanyag zörög, recseg vagy búg.
-
G4NXST4
tag
válasz
pitbull93 #1920 üzenetére
"Üdv!Azt szeretném megkérdezni hogy melyik márka típusok (Sapphire,Asus,Gigabyte,Power Color,)amelyikre legjobban jellemző az hogy a ventilátoruk amelynek előjön a jellegzetes búgós hang!"
Hát nekem az 5970 előtt egy 5870 XFX-em volt. Nagyon megvoltam vele elégedve, nem zúgott, nem búgott, nem dadogott !!!GTA4 alatt sem!!! (pedig nekem is jó szemem van és biztos észre vettem volna) egy igazi jó kari volt. Csak sajnos voltam olyan hülye, hogy eladtam, igaz jó üzlet volt, mert majdnem ugyanannyiért adtam el, mint vettem. Inkább vehettem volna még egy 5870-et CFX-re, na de mindegy. Inkább vettem egy ASUS 5970-et , hogy majd később veszek még egyet és azt teszem CFX-be. Hát akkor még azt hittem, hogy biztos veszek mert megéri, de rájöttem, hogy nagyon is elég egy ebből a brutális kariból. Igaz a 5970-os nagyon jó teljesít meg minden, csakhogy most mintha jobban búgna a kari én azt veszem észre. Lehet, hogy mostanra lett befuttatva, vagy ez is ilyen jellegzetes búgós hangocska lenne, vagy nem tom. Remélem nem fog kibőgni karácsonyig, nagyon sajnálnám szegénykét, mert jól teljesít és amíg így lesz, addig nálam ez lesz a best kártya.
-
gombcomp
senior tag
válasz
pitbull93 #1926 üzenetére
Én amikor vizeztem,akkor úgy bontottam le a léghűtést,hogy a csavarokon
ne sérüljön az eloxálás (fémes bevonat),sőt a csavarokat oda tekertem vissza ahol
eredetileg volt.(régebben figyelték azt is,mert volt hogy egy-két csavarnak más
volt a színe)
Figyelni kell még a "gyári" hővezető tappancsokra,és arra,hogy az esetleges
visszaszereléskor csak az eredeti paszta legyen rajta a felületeken. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
pitbull93 #1885 üzenetére
Hát nehéz kérdés ... engem nem fenyeget az a veszély, hogy ölembehullik egy csomó zsé és el kell költenem csúcskártyára.
Nem is igazán gondolkoztam el ezen. Mindkettőnek vannak pozitív és negatív tulajdonságai. Ha csak a játék sebessége a fontos a teljesítményigényes alkalmazások közül, akkor a HD 5970-et venném.
Meddig lehet megtartani? ... eléggé valószínű, hogy idén nem lesz a HD 5970-nél gyorsabb megoldás. Maximum az év legvége felé. Az értékét biztos tartani fogja, mert az árversenyre is kicsi az esély. Függően az igényeidtől, úgy másfél évre lenne jó a cucc. A Northern Islandig, illetve az új GeForce-okig biztos ki lehet vele húzni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
pitbull93 #1357 üzenetére
A GTX 480 olyan erős biztos nem lesz, mint a HD 5970. Ez az az infó amit lehet tudni. Esetleg platformlimites szituációkban megközelítheti, de akkor úgyis torlódik a mezőny.
Sajnos a magyar vásárlóbázis miatt 450 dollár felett főleg rendelésre dolgoznak a nagykerek. Hazánkban borzalmasan kicsi az igény ennél drágább kártyára. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
pitbull93 #1353 üzenetére
Most jelentette be az NV, hogy március 26-án valami nagy dolgot jelent be. Ennyit lehet tudni hivatalosan. Az árakról semmit nem lehet tudni. Sajnos azért nem szivárog ki ez a dolog, mert az NV sem döntötte még el. Állítólag az órajeleket véglegesítették, de a driverek fejlesztése még gőzerővel folyik. Pletykából is annyi van, hogy tényleg nem lehet eldönteni mi az igaz.
A szállításról az NV azt mondta, hogy az év első felében a 40 nm-es lapkákból hiány lesz. Várhatóan a gyártás FYQ2-ben fut fel, tehát májustól elvileg minden gond nélkül beszerezhető lesz. Most ez nálunk attól függ, hogy mennyi lesz az ára. Mostanában a magyar nagykerek nem hoznak raktárra 450-500 dollárnál drágább VGA-t, szóval hazánkban lehet, hogy csak a rendelés marad. -
Ottoka
őstag
válasz
pitbull93 #1349 üzenetére
Nem halottam gyárilag kaki gtx-ről (ha meg volt is itt többek szerint mikor az 5970-ek elszálltak, benne van a pakliban, akkor gondolom ez az nvidia karikra is igaz, tehát semmi gond), nekem 2db 280gtx volt sli-ben, több mint fél évig... előtte meg 8800gtx-ek, azokkal se volt gond.
A fermi meg elég ha pont azt tudja mint az 5970. Várhatóan a most megjelenők közül a kisebbik. Akkor majd mit tud a nagytesó?
Keldor papa: igen az ár/érték arány hamarosan megint előtérbe kerül... más nem marad.
-
zuchy
őstag
válasz
pitbull93 #1147 üzenetére
Ez rossz topik, van neki, (Nvidia találgatós topik GT300 - Fermi) de leírom.
A nagyobbik a HD5970 és a HD5870 közé lesz pozicionálva árban is talán teljesítményben is.
A kisebbik meg talán a HD5870 körül lesz, talán alatta.
Amúgy nem GTX300 lesz, hanem GTX470 és 480 lesz a neve. -
rankesz
veterán
válasz
pitbull93 #1080 üzenetére
32 colos fullhd plzma??? Na mindegy nem ez a lényeg.
Attól függ hogy annak a 22" monitornak mi a felbontása. Általában 1680x1050, ez esetben a fullhd-n kicsit kevesebb lesz az fps, de ennél a kártyánal nem hiszem hogy tól nagy hátrány lenne akármekkora felbontás egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest