- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
SzlobiG #4042 üzenetére
már letöröltem
De olyan 40-50 fps átlagban, 30 alá tuti nem ment soha. A játék tényleg szép, csak a többi része van elszúrva és nekem utóbbi a fontos, szép játékokkal már tele van a padlás...Az Airborne-on kívül egyik gamma se nyerte el idáig maximálisan a tesztésemet. Stranglehold iszonyú monoton az első pár pálya után, Bioshock nekem túlságosan RPG-s volt (mindkét stílust szeretem, de külön-külön
), Quake Wars: Enemy Territory abszolút a no comment kategória.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
SzlobiG #4045 üzenetére
Akkor mutatsd, de én meg vagyok győződve, hogy csak dx9 mód van benne. Bioban van dx10.
dx10-es játékok listája -
Def26
félisten
válasz
SzlobiG #4031 üzenetére
Csináltam 2 képet 8x smooth, és nélküle...
Amikor bekapcsoltam a világítást egy cseppet éeesett az FPS -em
1280x1024 High 8xAdvenced smooth
1280x1024 High No Advenced smooth -
-
SEMTEX
senior tag
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
SzlobiG #3583 üzenetére
Ó de finoman tetszett fogalmazni
Hát most készülök venni egy 24''-os Dell csodát, de emlékeim szerint a WOW még 1680x1050-ben is szarul ment szűrőkkel (értsd: 50 fps alá esett nem kevésszer és lehetett is érezni). Namost a 8800GTX-OC 1920x1200-ban 8xAA 16xAF-fel röhögve tolja fix 60-nal (tudom 50%-kal több ROP, másmilyen textúra címzők stb.). Szóval WOW-nak minimum normálisan kéne futni 1920-ban 2xAA-val (és 16xAF-fel), a maradék négy játékban (Crysis, CoD4, NFS: Pro Street, UT3) feltételezem, hogy 15%-nál nagyobb hátránya nem lesz a tuningolt HD 2900Pro-nak
-
Gaboman
nagyúr
válasz
SzlobiG #3555 üzenetére
Csak az a kérdés mennyire húzhatók!
750/900-at írnak a Pro-ra amit kihoztak belőle a tesztben.
Az a kérdés hogy lehet e még ennél jobban is húzni mint pl: 2900XT 865/1026
Mert ha igen akkor alkotott most egy jó nagyot az ATI ennyi pénzért egy jól tuningolható kártyát ad ami a 2900XT-t húzott órajeleit és teljesítményét tudja!
Kevés olyan lesz aki GTS fog venni! -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
SzlobiG #3273 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a játékos felhasználók is jobban járnak az E4300-mal, mint egy Athlon 64 X2 4200+-szal, igaz, ezek az eredmények CPU-limitált beállítások mellett születtek, egy kicsit VGA-izzasztóbb beállításokkal vagy játékokkal (a TRL és a Q4 is már ilyesmi) a különbségek sokkal kisebbek lennének – nem véletlen, hogy a játékok sora ilyen rövid tesztünkben.
És tényleg a keményebb gamek alatt nem igazán számottevő a külömbség a két CPU között! -
Anthony28
őstag
válasz
SzlobiG #3037 üzenetére
Köszi.
Általánosságban vagyok tanácstalan...8800GTS-emre kaptam egy jóóó ajánlatot.Viszont ha már veszek másik karit akkor csakis jobbat.87,5k-ért tudnék venni 2900XT-t, tehát 30k-val kellene kipótolnom a GTS-t. nem tudom hogy érdemes e.DirectX 10-et és Vista-t egyenlőre nem használok.
Segítsetek.Visszaolvastam elég sokat de még mindig vacillálok..
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
SzlobiG #2764 üzenetére
Most leszedtem az Atitoolt is.
Nincs semmilyen vezérlő progi, és szvsz igy a legjobb. Halkan teszi a dolgát. Sokan megpróbáltak lebeszélni a HD 2900 XT- ről, de én valahogy akkor érzem jól magam, ha egy piros Ati kártya dübörög a gépemben. Egyszerűen király ez a kártya... abszolute nem bántam meg, hogy ezt vettem
Jah, az ajándék Stalker nem megy...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Def26
félisten
válasz
SzlobiG #2731 üzenetére
Nálam sem működik.
Atitool 0.27 beta 2 az viszont megy rendesen. Korábban x1950xt -n össze-vissza variálgatta a venti fordulatszámát, most még ilyen problémám nem volt.
Kipróbáltam 100% -on a hűtést, háát hatékony de tényleg kib@szott hangos.
Jelenleg beállítottam, hogy fixen tartja a kártyán (80C fokon) ez szerintetek még nem káros? -
-
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #2600 üzenetére
off-nak akartam.Üdv néktek jobarátaim azért nektek irok mert szerintem itt a ph-n nektek van a legtöbb sütnivalotok, és az alaplapos topikban szarnak a fejemre.Majd minden harmadik win inditás közben vagy után kékhalálozik a gépem utána windows normál modu inditása és minden rendben.Az xp-utána már teljesen stabil. A tápot már kicseréltem.pls ötleteket a ramnak 1.9 voltot adok a procnak 1.4-et a gép nincs meghuzva 7*400mhz proc és 5-5-5-12 ram. Azota feltettem egy vistát és kicseréltem a ramokat de semmi. A mai bekapcsolásnál is kékhalál.
Arra gondolok h vagy az x-fi miatt vagy esetleg a fear punk bustere kavar be tegnep még jo volt a fear hangja de mára teljesen eltorzult szétesett.
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SzlobiG #2456 üzenetére
Amíg nincs megfelelő complier az R600 képességeihez addig a driver hátráltatja a karit. Eleve megjelenés óta javult folyamatosan COJ-ban és COH-ban (D3D10 patch), és már elég szépen ütlegelik a GF8800GTX-eket. Az AA ügynél is az AMD kezére játszik az MSAA eljárást rühellő deferred proc. motorok megjelenése. A GF8-nak hiába van teljesen hardveres MSAA-ja, ha azt nem használják a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest