Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én úgy gondolom, hogy a Bioshock tesztek eltérésében (leszámítva a driver kiforratlanságát, ami ténylegesen jelen van még) az AF keze van benne. A Firingsquad 16x-os AF-fel tesztelt, míg itt gondolom nem használták a szűrést. Az előző oldalakban már kifejtettem, hogy az AMD az R600-zal nem törekedett az AF sebesség javítására, igazából talán nem is foglalkozott vele.
Valahol olvastam, hogy a szűrés minőségét lehetne javítani shaderekkel, de ez elég nagy pluszmunka, nem beszélve arról, hogy az AF pusztán használható, míg az shaderekkel történő képminőségjavításhoz saját algoritmus kell. Nem hiszem, hogy elterjed legalábbis közel nem olyan gyorsan, mint az SBAA.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest