- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
-
KOKO5
csendes tag
válasz
Gaboman #8486 üzenetére
De az 1950xt-vel nem játszod a bioshockot dx 10-ben!És pedig oriási különbség van 9-10 között.....mert cimbimmel összehasonlitottuk két gép egyszerre ment enyém 9-ben övé 10-ben volt nekem 1600xt neki 8600GTS......pfff...volt különbség....úgyhogy ez rossz duma.Nekem mindegy hogy hivják dx10 vagy kispistajózsinak az a lényeg az enyém nem támogatta azt az efektet(eket) amit az új kártyák tudnak!Meg már irtam 1024x768-ban nyomom ,bőven elég, a teszteken meg 1280-tol nyomják 1600-1900-ig meg full AA+full AF!
Szerintem bőven elég a 2xAA+2xAFAz fps meg ha már 40 az már játszható........ugytudom 25 ig érzékeli a szem utánna márcsak méréssel derited ki az fps-t.Viszont multinál már kevés a 40 fps az igaz!
-
7600GT
senior tag
válasz
Gaboman #8334 üzenetére
Hűha... Nah most jó lenne egy nagyon okos ember aki megmondja, hogy ez miért van. Ugyanis az R600 erőssége a shader erőben van. Mondjuk a float1/2-es ps kódokat nem futtatja vmi gyorsan... Ezek szerint akkor a Crysis leginkább ilyen shader kódokból áll? Vki világosítson fel!
-
00roli00
aktív tag
válasz
Gaboman #8313 üzenetére
A hotfix valszeg nem az fps-en dob nagyot, hanem különböző bugokat mint pl. texturhibákat javít.
Crysis hotfix includes the following
DirectX 10: Fixes texture flickering in bushes, clouds, trees
DirectX 10: Performance improvements
DirectX 9: Fixes Anti-Aliasing corruption seen on the ATI Radeon 2900 Series
DirectX 9: Anti-Aliasing performance enhancements
DirectX 9: Crossfire performance improvements
DirectX 9: Fixes random graphics corruption during game playNos nem kell csodát várni.
-
AMD_ok
őstag
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
Gaboman #8139 üzenetére
Oks. Köszi délután fel is teszem. Majd beszámolok mi lett az eredmény.
Egyébként meg köszi a sok értelmes jó tanácsot. Ritka az olyan fórum, ahol bunkóság nélkül szólnak hozzá, és nem olyan emberkék magyaráznak, akik max a tv-ben hallottak szgépről.
Más:
Lehet ezzel a videokarival hardveresen renderelni? Illetve lehetséges e olyan beállítás, hogy pl a pinnacle 11-el avchd klippet úgy konvertáljak, hogy a videokártya besegít a processzornak. (Lehet, hogy nagy marhaságot kérdeztem)
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
Gaboman #8130 üzenetére
Köszi
Új procit tutira nem veszek most. Alighanem kiköltekeztem
Egyébként eddig a procim tökéletes volt, és gyors is. Majd talán jövőre beruházok egy jobb procira, és jobb memóriára. Ami érdekes még, hogy az atitool-ban ha ráklikkelek arra, hogy megnézze, hogy mekkora húzást bírna, megy egy darabig, majd leáll. És állandóan ugrál a vistában a felhasználói fiókot ellenőrizze felirat. Már nagyon unom.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #8080 üzenetére
Vista64 alatt sokkal játszhatóbb lett a Crysis demo a hotfixel. 1152*864 0AA,0AF highon , shadow mediumon , Textúra , shader very highon GPU teszt alapján avg. 30.8FPS.
XP 1280*1024 0AA,0AF Minden high, shadows medium 7.10 : avg.32.5FPS
XP 1280*1024 0AA,0AF Minden high, shadows medium 7.10+hotfix : avg.36.95FPS
Ez kb. 14% a GPU teszt alapján , de egyébként a játékban többnek tűnik , szerintem több is.Ha az új driver átlagosan ilyen teljesítménynövekedést fog eredményezni , az azért már egész jó lesz.
-
RuSSY
csendes tag
válasz
Gaboman #8053 üzenetére
Nekem is vistám van, sokat gyorsúl crysis pl teljesen játszható25-30 fps minden magas 1280X960, de nem csak a gyorulás lényeges, pl hellgate london textúra hibás volt, nem is ment egyáltalán, most minden maxon 60 fps, és még sorolhatnám, de sajna a clone mód meg nem lett jó, pedig azt már az előző driver tudta faszán D:
-
peron
tag
válasz
Gaboman #7938 üzenetére
Csatlakozom. A PRO/XT tényleg egy jó kártya, engem maximálisan kiszolgál. Mind grafikában (2d munka) mind játékban nem lehet rá egy rossz szavam sem. Talán csak egy: a venti hangja
, de arra meg sz@rok, fülesbe nem hallatszik be. Már eleve úgy vettem a lapom, hogy CF-es legyen tehát januárban beugrik egy másik PRO/XT. Szvsz ez teljesen rendben lesz.
Gondolkoztam NV-n is, egyszer kétszer már volt NV kártyám, de mindig csalódtam benne, főleg a színhűsége miatt. Mondjuk top kártyába NV-nél meg nem ruháztam bele. Számolgattam a 88 Ultra SLI-t is, de mi a túrónak? Megtehetném de mint valaki írta már: a HW szar tőzsde, ez így igaz. Be kell lássuk, ha nem melóra használod a géped - mint pl. én - akkor az összes lé amit beleteszel olyan mint ha kidobtad volna. Tök mind1 milyen cuccot mikor veszel, jó árban-é vagy sem.
Én személy szerint drukkolok a vörösöknek, több van ebben a kártyában, csak várjuk meg a driver mannát
, lassan de készül.
-
törölt tag
válasz
Gaboman #7968 üzenetére
Hát ez az.
Én annak örülök, hogy ismét van két olyan kártya, (lassan még több) ami jó kis vitákra ad okot, hogy melyik a jobb. Ez csak nekünk felhasználóknak jó.
A teszből nem derül ki, hogy a driveren belül mit állítottak be. csak ennyi a megjegyzés:Some people have complained that NVIDIA was cheating in games by leaving out certain details in games and so we decided to put the Radeon HD3870 and NVIDIA's 8800GT to the test.
Úgyhogy valószínű, ha ugyanazokkal a beállításokkal lenne a driveren belül, akkor az Ati pont annyit, vagy kicsivel nagyobb sebességet hozna. Jó ez így szerintem.
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman #7943 üzenetére
"A megjelenítést nézd főleg a Crysisnál mennyivel nagyobb köveket jelenít meg a 3870 mint a GT,ez is visszafoghatja a teljesítményét,szebb de lassabb!"
Tragédia hallod!
Biztos észreveszem játék közben, hogy kisebbek a kövek!
Semmi bajom a 2900-el, de az, hogy nagyobbak a kövek, senkit nem fog érdekelni... egyébként a 38xx nagyon szimpi kari!
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #7899 üzenetére
Értem én, de szerintem FPSértékeket 1.3mal szorozni még fejben sem nagy kihívás az itt jelenlévők többségének
Úgy meg mi értelme, ha csak feltételezés..
Amúgy tudod az a baj, hogy fejlettebb vasról beszélünk mint a GTX...
Hozzáteszem, magam is úgy gondolom, a driverek/optimalizációk beérésével a HD29esek idővel megmutatják mire képesek. Kérdés mikor..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest