- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RuSSY
csendes tag
válasz
Gaboman #8053 üzenetére
Nekem is vistám van, sokat gyorsúl crysis pl teljesen játszható25-30 fps minden magas 1280X960, de nem csak a gyorulás lényeges, pl hellgate london textúra hibás volt, nem is ment egyáltalán, most minden maxon 60 fps, és még sorolhatnám, de sajna a clone mód meg nem lett jó, pedig azt már az előző driver tudta faszán D:
-
RuSSY
csendes tag
Hello, használja valaki clone-ban a hd2900xt-t?
Van egy lcd tvm a dvi hdmi kábellel van rádugva a gondom az catalystba benyomom a clone módot a desktopom csak 60hercen megy ha kiveszem megy a 1280x960@85herc a poén csak az az előző 7.10-es driverrel ment clone-ba is....
Amúgy a játékok meg tökéletesen mennek, sokat javított rajta nagyon a driver, csak most meg ez... -
RuSSY
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #7464 üzenetére
Hello gigabyte ip35ds3 e6750, de egyértelműen nem visszafogja valami hanem hibás a kép, villog ilyenek, olyan mintha driver hiba lenne, de ugye a 7.10 október 13-adikai, lehet az újabb már javítani fogja, de a sebesség akkor sem fog nőni, szerintem sokkal, pl dx9-be minden maxon minden bekapcsolva 80-100fps, dx10-be lesz monjduk 15, nagyon gondolkozok egy 8800gt-be, mert torony magasan veri mindenbe
-
RuSSY
csendes tag
Hello
Szeretnék egy pár tapasztalatot kérni nekem is egy asus hd2900xt-m van olvasgattam itt vissza, abban egyetértünk, hogy a képe sokkal szebb telítettebb mint az nvidiának, de a 3d-s teljesítménye siralmas dx10-ben, lehet hogy én csinálok valamit rosszúl, de volt 1-2 hónapja 1-2 játék, azt mondtam nagyon friss, nem megy, majd kiforr, most felraktam a hellgate londont, lassú textúrahibás, villog, 10fps isszony, dx9 alatt semmi baja tökéletes, most akkor én vagyok a béna? Vagy tényleg ennyire gáz, olvasgattam teszteket, az nvidiák sem remekelnek még, de 20-30 fpsel elfutnak a dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest