- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
attiLANte
tag
válasz
AMD Power #2736 üzenetére
OC: 700/700(1400)MHz - gyárilag - ftc megelőzött.
Amúgy ugyanitt van nem sokkal drágábban XpertVision 2600XT is, 800/800-as órajellel - bár ha jól láttam, elég furcsa a hűtése és a rögzítése is [link] (garivesztés nélkül nem lehet cserélni, bár valszeg nem hangos).
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
válasz
AMD Power #2609 üzenetére
Sapphire X700am anno 120-122°os volt a remek gyári 'hővezető' ragacsnak köszönhetően de ma is jól megy; de más gpu-kat sem zavar a 3 számjegyű hőmérséklet.
Korrekt házszellőzés kell és kész. Akiknek meg nyitott oldallappal hidegebb a kártya, annak nem jó a házszellőzése (ha van egyáltalán...)
rumkola, [link] ez segíteni fog.
Van olyan aki X1650XT/X1950Pro után nyúz ilyet? X1900XT512 után X1600XTm van most, és kevés ráfordítással tudnék elvileg ddr3as HD2600XTre upgradelni, azt nézem hogy X1650XT-t teljesen kiütötte a nyeregből (szűrők nélkül gyorsabb nála és olcsóbb is), de az újabb gammákban az X1950et szorongatja (pl DIRT most nem megy túl fényesen), szal 25pízért elég jó vételnek tűnik... De érdekelne aki ezek után használ ilyet hogy ki mit vesz észre... főleg carbon/dirt érdekel, pláne hogy különböző eredményeket látok tesztekben azonos beállítások mellett is ezekről
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
AMD Power #2645 üzenetére
Amúgy meg inkább veszek nem Lite-ot, de azt meg nem nagyon kapni.
Magyarhonban szokás megvenni MSI-ből is az 1500Ft-al olcsóbb Lite verziót, mert igaz ahoz nem jár 10.000Ft-niy szoftver, meg néha plusz csatik, de milyen marha olcsó. Itthoni vásárlási mentalitástól néha a falramászok mint eladó. -
ftc
nagyúr
válasz
AMD Power #2609 üzenetére
normális....
kint van 30 fok kb szobában is...gépben +10 fok induló
szal 40-ről indulsz .. jön még mellé majd HDD,CPU.fetek hőtermelése
ezért szokták megtámogatni egy kis ventivel ilyenkor illetve ezért nem bizok én a passziv cuccokban mivel a meleget úgyis ki kel fújni valahogy a ázbol.. -
válasz
AMD Power #2601 üzenetére
Nyitott háznál passzívan nekem 55 fokos a kártya, becsukott házban 60. Terhelés alatt nyitva 65-70, csukva 70-75, pillanatokra ugrik csak feljebb. Mondjuk ahogy elnézem, a hőszenzor nincs éppen a spiccen.
Kicsit morc is vagyok miatta, mert a tesztekben a referenciahűtés ennél klasszisokkal jobban muzsikált, másrészt viszont ebben a nyári melegben (nekem itt 30 fok van a szobában) csodát nem lehet várni.
A 95 fok azért még így is elég sok - BenceShearer, én a helyedben írnék egy kedves E-mailt az MSI supportnak, hátha mondanak okosat. -
BenceShearer
aktív tag
válasz
AMD Power #2594 üzenetére
Egy hónapja....
Amit teszteltem (CoJ, Coh, Prey, Carbon - mindegyik demo) minden ment 1024 high-on simán.....a Far Cry volt csalódás.....
A Stalker játszhatatlan volt...állandóan tölt (1G RAM-om van)
Közbe a TV-out -ot is megoldottam...én voltam a hülye....
A többire (3dmark fagyi) nem tudok választ....
Meg a 95 fokos GPU-ra sem!Elég dúrva!!!!!
[Szerkesztve] -
BenceShearer
aktív tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AMD Power #2407 üzenetére
Ez milyen catalyst, amit írnak? ''Catalyst 8.38.9.1 RC1'' - mert most amd oldalán vistához és XP-hez is 7.7-es verzió van. Meg az a 7.5 is kicsit réginek tűnik.
A kapott pontokat (összes kártyánál) furcsálom kissé, de szépen kijött, hogy D3D10 alatt odavernek ezek a kártyák. -
Bundás22
őstag
válasz
AMD Power #2235 üzenetére
nézd ha azt nézzük h egy inno 8600GT már 23 eFT és megveri a HD2600XT-t ami 35ezer(?)vagy mennyi semmi tunninglehetőséggel, akkor abszolút versenyképtelen az ATI
hiába veszed meg te vagy én, a tömegek inkább az Nvidia-t veszik, hiába becsültük le a 8600-ost 23ezer forintért nagyon komoly ellenfél valljuk be -
wowbagger007
csendes tag
válasz
AMD Power #2203 üzenetére
lassacskán...elkezdem
volt egy kis gond a beszereléssel,nevezetesen az,hogy ami a vga hátsó részén(kimenetek)van fémlap,ott ami az alaplap és a ház lemeze közé csusszan be,na az hosszú volt.le kellett belőle vágni...gari sztem ugrott
bár lehet hogy a házam volt a hibás,sőt szinte biztos,dehát ez van.sajna most nin túl sok nagyot szóló játékom,de azért néhánnyal megnézem.9körül rakok fel talán eredményeket.
ezek vannak:
Medal of honor pacific assault
Tm united
virtual skipper 5(csodaszép!)
condemned
nfsu2
transformers
battlefield 2
race the wttc game
gtr 2
driver 4
ééés:Half Life 2 episode 1 -
wowbagger007
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest