- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
vladibence
csendes tag
Szevasztok! Szerintem a 2650ek dx10.1 támogatást is kapnak hhogy gyorsan sikerüljön profitot szerezniük. De ha nem akkor meg javítanak a dx9es játék beli teljesítményeket anyira hogy egy 1950xt-xtx szintjén legyen tehát olyan 30-50eFt közöttire lehet számítani.
... vagy baromi nagy tévedésben vagyok... -
vladibence
csendes tag
válasz
FireKeeper #2883 üzenetére
ja bocsi
[link]
-
vladibence
csendes tag
Szevasztok itt egy nagyobb teszt igaz lengyel vagy vmi szláv nyelvű de egész új. HD2600Pro-k és HD2600XT-k vannak benne és nVidia oldalról is vannak karik érdemes meg nézni, van benne a Palit HD2600Pro sonic is mindenki nézegesse mivel nagyon sok játékban tesztelik a kártyákat
[Szerkesztve] -
vladibence
csendes tag
Nem tudom én a Sapphire HD2600 pro OC változat és max veszek hozzá egy VGA zalman hütőtt és olcsobb mint a HIS megoldássa szerintem ez megéri
meg talán ha ez túl lövi az árrát inkább egy ddr3as xt-t és hozzá a zalman hűtőt mert azt egy nap alatt össze kunyizom a szülöktől
-
vladibence
csendes tag
Tudjátok egyet nem értek, a teszterek mindig tudják hogy még nincs teljesen kész a driver a videokarihoz akkor mért nem várnak 4-5 napot amig sikerül frissiteni a drivert, erre vki tudna válaszolni mert csomo teszter oldalon csak a kiforratlan driveres tesztek vannak de miért??
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest