- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
válasz
wowbagger007 #2214 üzenetére
Mivel már nincsenek nálam a kártyák, kérlek nézd meg, hogy milyen AA beállítások vannak az új Catalystben és, hogy tényleg gyorsul e a régihez képest AA használatával. Ha igen akkor sinen vagyunk
-
Keitaro
addikt
válasz
Komplikato #2195 üzenetére
Még nem volt szerencsém csak az MSI borzadályához, úgyhogy _mostmár_ tudom, hogy ugyanaz a nyák. Mert az simán lehetett volna más alatta.
-
Keitaro
addikt
válasz
wowbagger007 #2192 üzenetére
Lol, tisztára úgy néz ki mint a Pro
-
Keitaro
addikt
Eeegen, a 8800 biztos jo csak hát az ára :]
Egyébként ha figyelembe vesszuk a tuning tényezőket akkor:
X1950Pro 575 > 625 ennyit bírt ossz
8600GT 540>650 korul
HD2600XT passz... csak az Ati OverDriveal ment rendesen, az meg 10%ot enged max, de volt ahol csak 850-ig húzta
Hasonló dilemmában voltam nemrég barátnőm gépébe és X1950Pro maradt. Az indok az azon játékokban elért teljesítmény amikkel Ő játszik.
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
A harmadik tesztből tényleg kimaradt, nemsokára beillesztem, de a sorozat első részében ott van mi a tesztgép.
Btw ugyanezekkel a beállításokkal Oblivion teljesen jól játszható pl egy X1950Pro-n, csak nekem sikerult a legdurvabb kornyezetet kiválasztanom úgy látszik, rengeteg fa, fű, hegyek, Oblivion kapu nem messze, stb. Szinte worst case. Legtobb kártyánál azt tapasztaltam, hogy a HDR csak olyan 15-20%ot vett el így hagytam. És mondom, az a baj, hogy ha lejebb veszem a minőséget akkor az a nagyobb kártyáknak nem kedvez, mert azon meg ki tolja mediumban?
Egyébként HD2600XT belső tereken meg egy kicsit X1950 előtt van Oblivionban úgyhogy kb. egálban vannak, ha ez számít a dontésedben.
Stalkerrel viszont a hócipőm tele lett a végére, rémesen gagyi tesztelni vele, ha nincs sok idő.
A tesztgép egyébként egy C2D6300@2.8GHz, 2GB DDR2-800-as Kingmax ram és 7.6os Catalyst, valamint 162.15-s nV beta driver. Azért választottam azt, mert nagyon dongették a melluket, hogy Lost Planet optimalizáció van benne. Ahol hibát tapasztaltam a 7600-asokkal ott megnéztem a legfrisebb WHQL driverrel is de detto szar volt sajna :S
GuMiPoKe: thx -
Keitaro
addikt
Ismered.
Elnézést a billentyűzetem fele rossz, úgyhogy pár ékezet hiányozni fog
Mivel a legelterjedtebb TFT-k 1280-as natív felbontással rendelkeznek és ráadásul nem is a TOP minőségűek azok amik minden asztalon megtalálhatóak, így bár lehet én vagyok maximalista a legtobbon a nem natív kép elég randa tud lenni. Így nem akartam az 1280ból engedni, főleg, hogy később erősebb kártyák kerültek be, ha ott meg 100-200FPS-t mutogatok az se jobb, így is van chart 200 felett.
Melyiken veri meg a Pro az XT-t egyébként? Mert ezt kaptam még az arcomba
Minőségi beállítások miatt hasonló. Ha belovom a legkisebb kártyán játszhatóra akkor a tobbi persze brutális eredményeket fog produkálni. Akkor most melyiken is lőjjem be játszhatóra? Mindenképpen lehet rajta fogást találni. Mivel végül 22 kártya lesz az egészben, így egyikhez sem akartam igazítani. Szűkebb tesztben el lehet ezzel játszani, ekkorában azonban _szvsz_ érdemes, az arányok kijonnek így is, ha az érdekel melyiket érdemesebb megvásárolni. Jovo héten pl 8800GTX biztos nagyon jól teljesítene 800*600-ban szűrők nélkül de minek...
Btw, építő jellegű kritikákra nyitott vagyok, ha valakinek van otlete, hogy szűkos határidő mellett minek lenne értelme szerinte, akkorkozolje. Ha tényleg jó otlet, legkozelebb úgy lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest