Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
jani0625
üzenetére
Én már irtam, hogyha vannak konkrétumok akkor tényleg meg lehetne próbálni. Viszont nekem még jó, és azért, ha jól értelmeztem azért mindenki irogat vele több, kevesebb sikerrel, a firmware frissités nem lehet hülyeség, 78 ezerszer felhoztam, hogy az asztalimba is blablabla, és az jutott most eszembe, hogy amikor uj windowst tettem arra a gépre akkor egy ideig mindig jó volt...no ez miért lehet, sztem nem hardver probléma, hanem valami hardver támogatási gond lehet.
A notisTSST-nél az tünt fel, hogy amikor irok teljesen leüriti a tárolót, utánna újra feltölti, a buffer is kiürül, olyan érzése van az embernek, hogy teljesen labilis az egész, de a végén amikor ellenőriztem akkor rendben volt, persze a régi LG cdíróm stabilan 99százalék 99 százalékot mutatott, és gond sem volt az írással.
Tény, hogy az Asust minősíti ez az esett, és ez szomorú mert amúgy nagyon kis pöpec gépek ezek. Külföldi fórumokat olvasgattam és nem találtam annyira vészesnek a helyzetet, persze azért nem mélyedbem tulzottan bele, pedig engem nem nehéz meggyőzni arról, hogy a Samsung cég nem igazán ért ehhez, és pocsék az egész cucc...
Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest