- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savanya
addikt
Ugyanez a lapom van / Z77 Pro3 / és van itthon egy Alpenföhn Brockenem is , de a magas bordás Corsair sajnos nem férne el csak a két utolsó slotba , így meg nem dual channel . Mindenképpen lp-s ram kell hogy aláférjen . PL: Kingmax Nano , Patriot G2 , Kingston HyperX 1,5V-os - ezekkel nincs baja a lapnak -
1866-os LP Corsair-t nem vennék mert eddig 2 készletet próbáltam de egyik se ment rendesen benne .
-
szeva000
addikt
De ha tudsz várni délutánig,talán meg tudom mondani befér e a magasabb ram....Közben változott a helyzet...Nekem is ilyen hűtő lesz...de most adták ide annyiért....Írtam a srácnak,hogy mérje már meg a hűtőbordák kezdetéig a magasságot.(az a baj a magas corsair ramot nem is tudom méretileg mekkorák...)
De ott sztem vagy 45-50mm-nek lennie kell,hogy aláférjen a magasabb ram. -
szeva000
addikt
én is ilyen hűtőt akartam először,de semmi méretet nem találtam...így freezer i30 lesz...Kétesélyes a dolog...Én is méregettem és gyakorlatilag oda jutottam,hogy a freezernél 31mm van a talptól...Az a laptetejétől számolva is 40mm max...Így esélytelen a magasított ram.
De itt a low profil: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- E-roller topik
- LEGO klub
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest