Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Sziasztok ! Egy gyors kérdés. Asrock Z77 extreme 4 alaplapon hol lehet kikapcsolni a biosban hogy a vga led és az alaplapon lévő gombok ne legyenek áram alatt.
-
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Megtudja valaki mondani hogy miért ,így megy a pci-e foglalat?ha terhelem akkor sem vált át -
zolisx4
őstag
válasz
Süni 1985 F #4770 üzenetére
Pedig gyenge ötlet volt .
Ha jó, akkor nem számít semmi csak hogy működik.
-
zolisx4
őstag
válasz
Süni 1985 F #4765 üzenetére
Akkor nem tudom ,
nekem teljesen le volt merülve ahogy megvettetem a boltból ,biost gondolom frissítettél .
Az nem lehet hogy mikor bekapcsolod nem jó időzónához frissít ?vagy hasonló? -
zolisx4
őstag
válasz
Süni 1985 F #4763 üzenetére
Csak az idő állítódik el vagy a bios beállítások is ?Először az elemet nézd meg,az én lapomba is le volt merülve .
-
zolisx4
őstag
Meg tudja valaki mondani hogy az mitől van, hogy a ventilátor fordulatát össze vissza írja ki az AXTU mondjuk az Aida is.Amúgy rendesen működik minden ,szabályozza rendesen csak néha 900 ról felugrik 1800 ra.
-
-
zolisx4
őstag
válasz
mimic1979 #3901 üzenetére
Igazából én nem nagyon szoktam tesztelni mindig gyenge eredmények jönnek
Csak meglepődtem mikor felraktam a Crysis 3 és hát ugye elég gyengén ment .A te kártyádon jobbnak kell lennie az biztos ,nekem kell egy másikat vennem ez gyenge .
Azért lepődtem meg hogy a kolléga 20-30 fps ről beszélt,azért kérdeztem csak . -
zolisx4
őstag
válasz
LicskaiJ #3871 üzenetére
Mint gondolom vissza olvastál kicsit, nekem is volt kis feszültség gondom és szeva000 fórumtársunk nekem is javasolta hogy dobjam fel a legújabb biost .
De ahogy nézem ,elég sok mindent javítottak a gyártók.
Én frissíteném a helyedben .Bishoop
Igazából azért próbáltam mert elég gyengén megy a játék rajta ,hátha valamit számít .
Sajnos nem.
A vga ba van hdmi keresztül. -
-
zolisx4
őstag
válasz
szeva000 #3817 üzenetére
Nem az axtu-val állítgatom.Ellenőrzés miatt van fenn csak a legújabb bios van fenn.
Lejjebb tudom venni,rájöttem .csak ugye minden autón van kivéve az XMP profil van aktiválva hogy 1600 on mennyen ,mert amúgy nem 1600 hanem 1333 de az 1333 nak is 1,65 voltot ad autón.
Tehát aktiválom az xmp profilt ,1600 on menjen és lejjebb veszem 1,5 v ra ?
Vagy milyen értéket szeret a proci ?Nincs is ráírva sehol a memóriára hány volton kell működniük.
-
zolisx4
őstag
Sziasztok .
Vettem egy ilyen alaplapot ezt a típust ,az volna a kérdésem hogy amire rá van írva hogy extreme az a hűtőborda milyen meleg lehet ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- weiss: Pant* rant
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest