- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
milszab #3121 üzenetére
nálad nem....de tolj be tömörítetlen képekkel teli mappát több ezer képpel és szerkeszd meg,konvertáld át jpeg-be stb....
Majd ott ledöbbensz,hogy mire is elég a 8GB....amúgy símán el lehet vele lenni,ezt aláírom.Alapesetben nekem is bőven elég.Ráadásul még az AXTU-val 2GB is osztva van.
-
-
-
RZozo
aktív tag
válasz
milszab #2105 üzenetére
Akkor lehet, hogy venti függő is, hogy mennyire szabályozható.
AC Freezer 7 pro lenne, amivel nagyon elégedett vagyok, hangtalan, így nem cserélném le, biztosan megoldható az átalakítás, de ahhoz kell egy 1155-ös lap, hogy lássam hogyan.
Viszont, ha Asrock alaplapot választok, akkor nem is kell átalakítanom.
Egyelőre nem találok olyasmit lényegeset, amiben az Asrock lap hátrányban lenne a hasonló kategóriás pl. Gigabyte v. Asus lapokhoz képest.(#2106) Kernel
Köszönöm a részletes infókat.
Ezek alapján nem látok nagy problémát a ventiszabályozásnál. Nekem így bőven megfelelne. -
Coolmat
őstag
válasz
milszab #1106 üzenetére
Hátul 2db Intel vezérlős USB3 és 2db Etron vezérlős USB3 van, ha tehted az előbbit használd. Az alaplapon található USB3 tüskesort ki lehet vezetni a ház előlapjára ilyen USB3 front panellel.
-
-
Coolmat
őstag
válasz
milszab #1072 üzenetére
Nálam a külső HDD-t lekapcsolja ha kikapcsolom vagy elaltatom a gépet, és az egér/bill sem kap áramot, viszont most direkt megnéztem a külső kártyaolvasómmal, és azt tényleg nem állítja le. BIOS-ban sem nagyon láttam erre opciót, talán a legacy USB beállításokkal próbálkozhatsz ezügyben.
-
Coolmat
őstag
válasz
milszab #1039 üzenetére
A SMART kell ahhoz hogy a HDD/SSD ellenőrző programok mint pl. a HDSentinel ki tudják olvasni az adatokat a meghajtóból. Ajánlott is lenne letöltened és megnézned a meghajtóid ezzel a programmal, mert ez a bootidő és POST-nál való gondolkodás valami hibára utal. Ha jelez a program hogy valami nem 100-as akkor ebben a topikban kérdezz rá, ezt szokta nézni a program fejlesztője is (kivétel a leggyakoribb hiba ha SSD-re 80%-os teljesítményt ír, mert akkor a Flash SSD topikban keress rá a megoldásra).
-
Coolmat
őstag
válasz
milszab #1035 üzenetére
A Rapid Start valamit gyorsít elvileg a Windows booton és az alvásból való felállásban, ha SSD-d van akkor abszolút felesleges, nyugodtan kikapcsolhatod. A Smart Connect időnként felébreszti a gépet alvásból hogy frissüljenek a beállított programok (pl. Facebook), szintén elég felesleges fícsör.
Amiket még kikapcsolhatsz: Smart Response Technology (kis SSD-t használhatsz HDD mellé gyorsítótárnak, külön SSD meghajtónak több értelme van), IGPU multi monitor (Virtu MVP-hez kell, ha nem használod letilthatod), infra és soros port.
Amit érdemes viszont bekapcsolni: Hard Disk S.M.A.R.T. - ez érthetetlen módon ki van kapcsolva defaultként a BIOS-ban.Jack@l: Mehetsz osztani az észt a milyen asztali gépet vegyek topikba ha ennyire értessz hozzá. Amúgy ajánlom megnézni ezt a videót 0:42-ig, szerintem jól jellemzi a szituációt
-
fanti
addikt
Fordítva lassít, illetve képi hibákat is produkál bizonyos játékokkal.
Én magam ugyan nem próbáltam, de az Ivy Bridge CPU topikban is írták.
Ezért használom úgy, ahogyan leírtam.És tévedsz, hogy meg sem nyekkennének rajta a játékok!
Csak nézd meg a PH Ivy Bridge tesztjét, ahol a GPU-t tesztelik.
Van ott erő, csak jóval kisebb mint ami egy gamer elvárásainak elegendő lenne! -
zsigee
aktív tag
Ez nem igazán "virtu" dolog szerintem. Az alaplapit teljesen külön használom, csak filmekre. Arra kiváló.
De sajnos, ha kiveszem a vga-t, akkor csak a lap "fullscreenlogo"-ját látom, majd ujraindul a gép. Ha kártya bennt van, de átdugom a lapra, akkor simán dolgozik Sandy...Én viszont vga nélkül szeretném működésre bírni. De valamiért nem akarja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest