- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Heló!
Van egy Asrock Z77 Extreme 4 lapom. Vettem a gépházba egy Phantek 14-es ledes ventit. Úgy látom külön van a lednek egy kábel, a 3pinen kívül. Hova kéne szúrnom a lapon?
-
R3laX
addikt
Heló!
Az a problémám adódott, hogy bizonyos idő után a gép magától elkezd random entereket nyomni. Szerintetek mi lehet a gond? Ha kihúztam a bill-t, akkor is produkálta... Lehet szoftveres? Vírusirtó nem írt semmit.
-
R3laX
addikt
Ma reggelre megint ment a gépem, sajna a bios beállítások nem segítettek. Sőt reggel kinyomtam, majd most mire hazaértem megint ment a gép :S.
-
R3laX
addikt
Hali!
Van egy olyan bajom, hogy a gépem random bekapcsolt időnként. Eléggé idegesítő tud lenni ha éjszaka feléled... Mi lehet a problem?
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
Na kész a Matterhorn, felrakta a gyerek. Hát biza a baloldali felfogató felső csavarjánál a sarkot le kellett reszelni,mert útban volt egy kondenzátor, de az alaplaphoz nem kellett hozzányúlni. Működik frankón, összebarkácsolta a gyerek
. Proci most (3570k) alap megaherzen eddig gyárival 65fokra ment fel terhelés alatt Aidában, most 45. 20 fokkal hidegebb. Idle-ben meg lemegy a proci 23 fokra is
-
R3laX
addikt
Sziasztok! Van egy asrock z77 extreme 4 lapom. Levittem egy boltba, ahol egy alpenföhn matterhorn hűtőt akartam rárakatni, de azt mondták, hogy a hátul támasztós hűtőket nehézkés rárakni, mert szét kéne szedni a lap processzor felfogatását, és garanciavesztéssel járna? Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest