- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
RetepNyaraB #5652 üzenetére
Primary graphics adapter: Onboard
Multi monitor IGPU: Enabled -
Jack@l
veterán
válasz
Flashget #5588 üzenetére
Rossszul tudod, bár konkrétan a kingston csinál ilyet, hogy jobb hűtéssel és plusz fesszel árul 1333-asak 1600-asnak, de azért nem ez az általános
UI: a proci memvezérlőjéhez állitja a lap defaulton a 1333-at, de a memória az XMP -ben tárolja, mennyit tud hivatalosan maga a ram. -
Jack@l
veterán
válasz
Dr. Student #5559 üzenetére
Annyira nem ismerem a B75-öt, de ha a biosban van rá lehetőség állitani, igen, mennek simán már I3-as procival. (ram nem árt ha viszi az 1600-at 1,5 volton)
-
Jack@l
veterán
Elméletileg kaphatsz töb átlagfps-t, csak sajnos ez pont a nem terhelt jeleneteknél fog jelentkezni ahol amúgy is 80-100 fps-ed van. Gyakorlatban sok szívás lehet vele és a nyereség a legjobb esetben is minimális, van ahol inkább visszafogja a kártyádat.
Próbáld ka, aztán úgyis meglátod, fogyasztásban sem leszel előrébb, max a gcn ati-kkal.
Nekem nem jött be... -
Jack@l
veterán
válasz
RetepNyaraB #4789 üzenetére
Sztem az a sata2 hub-os csak az e-sata lesz, mert az asmedia-sok egyik belső dugója maga az e-sata. (vagy belül vagy kívül használod)
A vrm viszont gáz, ha lesz időm rácsekkolok én is az enyémre... -
Jack@l
veterán
válasz
rayoliviero #4670 üzenetére
Ez hülyeség, be kell állítani rendesen. Nekem is fekete LP-im vannak, egyszer nem volt velük gond. (haverom az újabb fajtát 2100 környékén járatja
)
-
Jack@l
veterán
Nem félsz, hogy elszáll 90%-nál mondjuk?
Milyen codecet/tömörítőt haszánlsz? (úgy is kérdezhetném, hogy ht számít neki?)
Itt nem sokat ért:
http://www.bit-tech.net/hardware/2012/04/23/intel-core-i7-3770k-review/5 -
Jack@l
veterán
válasz
RetepNyaraB #4560 üzenetére
Igen, ha nem tudja az összes adatot ramból használni, akkor vinyóról/swapből lassabb lesz az elérés.
-
Jack@l
veterán
Bocs, annyira azért nem volt sok időm olvasásra....
Biosban van mód letiltani az egyik csatornát(legalábbis régebbi lapomon volt) de cmos clear után ,ha nem indul az egyik se, ott tényleg valami slot érintekezős probléma lesz. Lhet nem ártana végignézni a tüskesort, hátha kihullott az egyik foga. Mindenesetre nagyon gariszagú a dolog. -
Jack@l
veterán
válasz
max-sys #4541 üzenetére
Próbáld ki csak A1-ben 1 db rammal, ha megy, akkor nagy valószínűséggel a dual channellel van baja. (lehet gyengébb időzítésekkel már menne úgy is) Ha nem megy egyik rammal se, akkor egyértelmű hogy a slot szar. (vagy a user nem tud ramot beletenni egy lapba)
Ja, meg load bios defaults és xmp 1600-ra állítás. -
Jack@l
veterán
DE bakke, az xp még az ssd-t se támogatja rendesen, szénné fogja írni, rendes videokari támogatás sincs, a sebességről nem is beszélve. Mit akarsz még egy z7x-es chipsettel xp-n?
Fogjad fel: ma minden hülye szembe megy veled az autopályán...
Hogy megoldás is legyen:
- Írsz magad egy drivert rá
- Veszel egy külső usb3-as kártyát, amihez még talán írtak (erősen kételkedek hogy sok ilyen van egy éven belüli driverrel) -
Jack@l
veterán
Win8-ba natívan benne van az usb3, drivereket meg két okból nem készítenek xp-re:
- mert régi és hivbatalosan is hallott lesz pár hónapon belül
- hogy vedd meg az ujabb oprendszertUI: én se csinálnék drivert egy 10 évvel ezelőtti oprendszerhez, mint ahogyan az uj oprendszerek se igazán támogatják már a 10 évvel ezelőtti nyomtatót/scannert...
UUI: el lehet szépen férni egy 60 gigás ssd-n win7/win8-al -
Jack@l
veterán
válasz
Killerlaca #4457 üzenetére
Szerintem is új elem, + egy cmos clear az elem berakása előtt
(ha így se jó, akkor mehet vissza gariba)
-
Jack@l
veterán
-
-
Jack@l
veterán
Ha jól tudom extreme 4 automatán választ az onboard és külső vga közt. Magyarul, ha nem forceolod és nyomod be az igpu-t enabled-re, a multi monitort szintén, akkor le fogja tiltani külső vga-s gépben. Szerintem nálad is ez a helyzet, ezért kérdeztem hogy utána olvastál-e, benne van a kiskünyvében elvileg.
B válasz: bios frissítés után cmos clear, kihúzott táppal
-
Jack@l
veterán
válasz
Bacusuz #4083 üzenetére
Hülyeség minden ilyen progi, én nem lebeszéllek róla, én azt mondom, felejtsd el őket
Kibirod azt a 15mp-et amig bebootol ssd-ről a win...
UI: Ha nagyon ilyet szeretnél, me trendi..., akkor pakolj fel egy win8-at, hasonló mechanizmust működtet alapból sima ki-bekapcsolásnál. -
Jack@l
veterán
-
Jack@l
veterán
-
Jack@l
veterán
válasz
mimic1979 #3859 üzenetére
A kérdésre válasz nagyon egyszerű, az igpu "framebufferként" működik, magyarul ha d módban vagy, akkor bufferel az igpu-ba + visszaküldi ujra a külsőbe a megjelenítéshez. Ezért lesz lassabb d-módban a virtu. (ezek nem tények csak erős sejtés, kéretik fenntartással kezelni
)
-
Jack@l
veterán
válasz
vadallat88 #3772 üzenetére
Olvasd el a kiskönyvben a hibakódot.
-
Jack@l
veterán
-
Jack@l
veterán
Ha még nem volt van uj bios extreme 4-hez, 2.80: [link]
-
-
Jack@l
veterán
válasz
K.Tamas89 #3087 üzenetére
Rapid start = hibernálom és következő indításnál csak bezúm a memóriba.
A win 8 gyorsindítása is valami hasonló elven működik, de ott csak egy részét (talán a kernelt és a drivereket) "hibernálja le". Mindenesetre a kikapcsolásonkénti + 4-5 giga (számomra felesleges)írás biztos nem annyira nyerő hosszabb távon.
-
Jack@l
veterán
válasz
gyuribácsi88 #3018 üzenetére
Igpu multi monitort még tedd disabled-re és kész is minden.
-
Jack@l
veterán
válasz
gyuribácsi88 #3009 üzenetére
Ha nem nyúlsz hozzá akkor is elindul és megy rendesen. Ramokat esetleg átállíthatod xmp-re és az ő sebességére, mást nagyon nem is kell ezen felül. (mivel nem sokmndent írtál le a gépről/kívánságokról)
-
Jack@l
veterán
válasz
orange26 #2991 üzenetére
Amióta az eszemet tudom, klón mód különböző felbontásban soha az életben nem ment számítógéppel, de amióta gyakorlatilag szinte csak FullHD tv-t és monitort lehet kani, ezzel nagy fennakadás nincs is...
Monitor/tv tud esetleg felfele skálázni, ha kissebb a felbontás a másikon. -
-
Jack@l
veterán
Tudatlan a meglátás, azért mondtam a cmos cleart mert akkor tuti el kéne indunia igpu-val. Asrock topican pdig azért nem jó ha kérdezel, mert nálunk, ha külön nincs kikötve egyéb, az alaplap/bois automatán kiválasztja az igpu-t, ha nincs dgpu a lapra dugva. (és nincs külön kézzel kikapcsolva az igpu) Ha van dgpu, akkor epedig azzal fog indulni. A multi monitor enablef ahhoz kell, hogy mindkettőt tudd használni egyzerre(pl virtu-nál).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest