- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném ezt a dolgot Asrock Z77 Pro3, P2.10 Bios Version van a lapon ez a legújabb , hogy hogyan lehet kikapcsolni az USB porton lévő áramot ha a gép ki van kapcsolva, mert világítanak amik rá vannak dugva . Köszi előre is !!
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék erre ! Win10 x64.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne a gépemmel kapcsolatban hogy 3DMarkban rosszul írja ki a memória sebsebégét! 1600MHz-n mennek a ramók, de itt csak 1333-k látja . Szerintetek mi lehet az oka?
-
BullKoxa
őstag
Hellosztok! Olyat szeretnék kérdezni hogyan tudom kikapcsolni az összes energiacsökkentő dolgot. Szeretném ha mindig tekerne a masina ahogy bír. Köszönöm előre is a segítséget. ( remélem érthetően fogalmaztam )
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok ! Ebben valaki tudna segíteni.Cél mindig 3900 MHz-n menjenek a magok.Köszönöm előre is!
-
BullKoxa
őstag
Kérdezni szeretném a biosban hogyan tudom kikapcsolni az energia gazdálkodást. C1E ,C6 Disabled , Power saving Disabled, a turbot pedig nem tudom kikapcsolni.A cél az lenne hogy mindig 3900MHz-n menjen a cpu.
-
BullKoxa
őstag
Hi ! Segítséget szeretnék kérni egy kis tuninghoz ami kijön a nem K-s cuccból.kinfig Z77 Pro3 + 3550, Vengeance 1600 -s, többi adatlapon.Köszönöm előre is a segítséget. (Gondoltam előbb itt kérdem mint az Ivy topikban )
-
BullKoxa
őstag
válasz
SalaLuiz #1021 üzenetére
Munkára vagy játékra szánod a gépet? A Prociból elég lenne egy 3550 vagy max 3570 ,és jobb VGA ha játékra lenne.Ha Munka akkor pedig a 3770 is elég ha tuning nem kell.A gyári Cpu hűtő egész jó ,ha szereted a csöndet akkor majd le kell cserélned 4-5 ezer ért már kapsz jót.
-
BullKoxa
őstag
És akkor havonta újra teszed majd?Ez lesz a megoldás. Jó ha csinálsz iso fájt (mikor minden progi fent van) róla mikor kész a rendszer akkor így meg lehet csinálni hamar.
zsigee : Ez tuti nem garis téma.De arra kíváncsi lennék hogy csak az Asrock lapok csinálják-e ezt a dolgot.Ha igen akkor elásta magát nálam ez a márka,örökre.Mint vga-ban a giga.
-
-
BullKoxa
őstag
Szia!Látom itt is összefutunk.Nekem is ilyen lapom van ,nekem teljesen megfelel.
A feszeket Auton hagytad? Energiagazdálkodási funkciók bekapcsolva vannak?
A Biosodat rendesen látod a monitorodon,nekem olyan mintha több monitor kellene hozzá.Mindegyik biossal ilyen ,lehet az a baj hogy LCD tv-re van kötve gép. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok ! Tudna nekem segíteni valaki hogy kicsit húzzam a Cpu-m ? 3550 , Z77 Pro3.Köszi előre is
-
BullKoxa
őstag
válasz
Drizzt01 #672 üzenetére
Nekem nem csinált semmit,Tegnap a szívagyút lehúztam (Cpu fan1 ) mikor kikapcsoltam a gépet.Ma pedig indítom a gépet 90 perc után mi a manó 80 C° a cpu ,kikapcs nem hallottam a szívagyú hangját,Persze mert rosszul dugtam vissza 4.00 kor. Tegnap raktam rá az Asetec 510LC-t.Nagyon meg vagyok vele elégedve.alapon minden Linx 20 körös max 57 C° cpu..
-
BullKoxa
őstag
Szia!Amiket írtál azokat vagy Enabled,vagy Disabledre lehet állítani.Nincs olyan lehetőség hogy a hőfokot én adom meg meddig melegedhet a Cpu (mielőtt lekapcsolna)?
Más! Az Asrock lapok nem feszelik túl a dolgokat ha Auto-n hagyja az ember.(Régebben a Gigák ilyenek voltak)
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem a hőmérséklet figyelő progik mért nem látják a (8800 gt egy ideig) VGA-m?És még valami a Cpu-ban lévő Gpu-t ki lehet kapcsolni?Z77 Pro3 lapom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest