- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
-
raikonen
csendes tag
válasz
BullKoxa #1238 üzenetére
teszt erejéig szerettem volna kipróbálni, de lehetséges hogy sli-nél már nem lehet a virtut
működésre birni.
bár 1 kártyánál is összeomlik.
az Aida mobile processzornak látja az i7 2600at!?
és a virtu kompatibilitási üzenettel összeomlik..
ujabban pedig már ki sem tudom kapcsolni a gépet, mert ujrainditja magátrelytéj......
játék az van
-
-
zsigee
aktív tag
válasz
BullKoxa #1077 üzenetére
Pontosan! Ez nem Asrock hiba, sőt! Egyfajta védelem a virágboltok ellen. És, ha valaki egyáltalán nem látja át, akkor azt mondja, hogy rossz a lap...Én valami bios beállításra gyanakodtam első körben, ezért kezdtem itt tanácsot kéri. És ki is derült, hogy a bios elvielg jól van belőve. (Persze lehetne frissíteni, stb...) A lényeg a virágbolton van. Bővebben itt nem fejteném ki.
-
milszab
senior tag
válasz
BullKoxa #1048 üzenetére
A memóriát beállítod az eredeti értékre, mer nálam kapásból 1333-asra tette, ás 1866-osak vannak, a proci tuningnál meg 41-es szorzót enged max de annak ellenére csak 3.9-en megy max, de azt mondta valaki hogy csak az 1ik szál tud ennyit... JAh és auton hagyod a frekit akkor azzal se kell játszani. Így is max olyan 1.060 körül ad neki. De most én belőttem 37-re a szorzót és ennyi. MIvel ha már 38-at írok neki, az F-Stream nevű progi már tuningnak veszé és nem engedi bekapcsolni az energiagazdálkodási módot. Max ha kódolok, abban majd felhúzom addig és kész! Kódolásnál sokat számít, de amúgy játéknál pl nem igazán...
-
SalaLuiz
csendes tag
válasz
BullKoxa #1026 üzenetére
Játékra, ill hétköznapi felhasználásra használnám.
Összeválogattam egy konfigot:
Processzor
Intel Core i7-3770 dobozos
Alaplap
ASRock B75M
Memória
Corsair DDR3 1600MHz 8GB VENGEANCE KIT2 CL9
Videokártya
Asus HD7770-2GD5 2048MB DDR5
SSD
Corsair 2,5" 120GB SATA Force 3
Számítógépház
Corsair Carbide 300R
Tápegység
Corsair CX PSU-600CXV2 600WAlaplap megfelelő ehhez a konfighoz? Nem kell esetleg egy h77-es, vagy z77-es lapka?
600 W-os táp elég?
Illetve a videókari milyen? kb+20.000-ert van HD7850-es. Megéri azért lemondani a 3770-ről és 3570-re váltani?Thx
-
Mans20
addikt
válasz
BullKoxa #697 üzenetére
Nálam auto-n van minden,azt nem írtam hogy nálam eredetileg 38 a max szorzó amire lehet rakni,de nálam úgy van állítva hogy a négy magra mennyen a turbo,ami így csak 100MHz-t emel pluszba,és így hiába rakom 38 ra,csak 36 ra állítódik,ha a turbot 1 magra engedem akkor lehet elérni a max szorzót,mert egy magnál többet emel a turbó,csak hát az 1 magra érvényes.
-
Coolmat
őstag
válasz
BullKoxa #466 üzenetére
Szia!
Elsőre kérdésedre elég sok lehetséges válasz van pl. rossz a hőmérő diódája, friss drivered van és abból nem tudja a régebbi program kiolvasni a hőmérsékletet stb.
Második kérdésedre: BIOS-ban Advanced menü -> North Bridge Configuration -> IGPU Multi-Monitor-t tedd Disable-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest