- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Savanya #3940 üzenetére
Lehet valamit nem vettem figyelembe, de hiába beállítottam az általad írt értékeket, nem hajlandó 4 Ghz-en menni, ugyanúgy 3,4Ghz-en megy.
Miután betölt a win, idleben 1500 Mhz-en megy, gondolom ez valamelyik energiatakarékossági funkció (E1st, speedstep?)
LinX-et indítottam, ott látom, h 3,4-re terheli. A magok ekkor 62 fokig melegszenek, viszont ha megállíom a tesztet rögtön visszaugrik 30-31 fokra az összes mag.
Összességében nagyon elégedett vagyok a deszkával, egyedüli dolog, ami nem tetszett azt az összeszerelés során tapasztaltam: mivel rövidebb a lap egy full ATX-től, a tápcsati pedig pont a lap azon szélére került, ahol nincs megfelelően alátámasztva. Hát kellett szenvednem, mire azt a csatlakozót beillesztettem.
(a vízhűtés miatt az kerül utolsóként a helyére)
-
-
andrasko
senior tag
-
BullKoxa
őstag
Szia!Látom itt is összefutunk.Nekem is ilyen lapom van ,nekem teljesen megfelel.
A feszeket Auton hagytad? Energiagazdálkodási funkciók bekapcsolva vannak?
A Biosodat rendesen látod a monitorodon,nekem olyan mintha több monitor kellene hozzá.Mindegyik biossal ilyen ,lehet az a baj hogy LCD tv-re van kötve gép. -
melan
senior tag
Én is hasonlóra gondoltam... Már megszoktam a korábbi gépemnél (kényelem), hogy CTRL+ESC-el induljon. Most win7-ben beállítottam a billentyűzetnél meg az egérnél, hogy ne ébreszthessen, és így jónak tűnik - amellett, hogy elindul a gép CTRL+ESC-el. Lehet az a gond, hogy az alaplapomon a ps2 port zöld/lila, azaz valami kombinált féle, abba van dugva a billentyűzet, az egér meg usb. Lehet fesz marad készenlétben a porton a bill miatt, és egérként meg elindul miatta? (vagy mi a szösz)
-
Coolmat
őstag
Elvileg ezt még a Sandy korszakban találták ki, tavaly szeptemberi hír volt itt a PH-n. A hivatalos oldalon sem írják hogy csak Ivy CPU-val megy rendesen (sőt, néhány AMD APU-val is működik), a lap leírásában is csak ezt írják: "Lucid Virtu Universal MVP can be supported only with processors which are GPU integrated."
-
jozsi252
veterán
Szia
Köszi az információt, közben keresgéltem ezt a winyón és lucid logix-nál akadtam rá, szóval gondoltam hogy valami a virtuval lehet, de akkor ebbe már teis megerősítettél. Köszi
Elég annyi hogy megnyitom a virtu MVP control panelt majd rámegyek a GPU virtualization-nál arra hogy OFF és leis tiltja így a prociba beépített GPU-t teljesen? Illetve hogy összedolgozzon a diszkrét GPU-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest