- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stepo
aktív tag
válasz
Tomifromspac #3982 üzenetére
A csomagoláson rajta kellene lenniük a paramétereknek.Az szerint könnyen be tudod állítani a ramokat.
-
Stepo
aktív tag
válasz
Tomifromspac #3980 üzenetére
A 32 bites win csak 3giga (meg valami apró) ramot lát.Rakd fel a 64bitest és meglesz a maradék is.
-
Stepo
aktív tag
válasz
Tomifromspac #3978 üzenetére
Mert az az alap.Állítsd át a frekvenciát,feszültséget és az időzítéseket,ahogy lennie kell.
-
Stepo
aktív tag
válasz
Dark KillerX #3527 üzenetére
A visherák jobban bírják,de még nem raknék 83XX-et se 4+2 fázisú lapba talán majd a steamrollerrel más lesz a helyzet.Gondolkozás nélkül cserélnék 6300-ra kisebb ráfizetéssel is
-
Stepo
aktív tag
válasz
Pancsermeste #3430 üzenetére
Én nem is állíthatok benne semmit,mert rögtön kék halál
Kicsit el van k_rv@ az a progi
-
Stepo
aktív tag
válasz
laca000 #3393 üzenetére
Egy próbát megér,ha szerencséd van akkor jó darabot fogtál ki és,akkor mehet ameddig bírja,de ennek nagyon csekély az esélye.Nekem 1,4-1,5V körül kezd el túlmelegedni a VRM,Azon gondolkozok,hogy rakok rá valami jobb hűtést,ha egyszer agyonfeszelném akkor bírja
a 81XX asszem 4Ghz-n kezd el túlmelegedni a vishera-nál valamivel jobb a helyzet.Szerintem próbáld ki.
Én most alkottam egy ventiszabályzót+visszajelzőt úgyhogy passzívkodok,netezésnél passzívan is max 50 fok
3,6Ghz-nél -
-
Stepo
aktív tag
válasz
Polarx93 #3323 üzenetére
2.20-hoz képest ahogy észrevettem pontosabban adja a feszt(nem droppol),valamint egy hangyányit jobban melegszik,legalábbis én ezt vettem észre kellemes meleg áramlik kifele
(1,4V-nál olyan forróak a fet-ek,hogy megsütött,le is vertem az oldallapot
)
Lehet újra ki kellene tesztelnem a feszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest