- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Húzz le a deszkáról mindent és próbáld egy RAM modullal.Ezek a debug kódók nem sokat jelentenek egy mezei földi halandónak,mert a gyakorlati jelentésük nem egyértelmű.Nekem is egyik napról a másikra megpusztult a deszka,beálllt egy hibakódra (nem D7 volt) és onnantól garanciális csere lett a dologból.
-
Wasp91
aktív tag
Vagyis 46 - F8 - 60 - D7 ilyen sorrendben jönnek a debug kódok.
Ami az alaplap füzete szerint ezeket jelenti:
46 - ezt nem találtam meg valamiért
F8- Recovery PPI is not available
60 - DXE Core is started
D7 meg a No Console Input Devices are found"
Mit tehetek?Igaz uefit visszafrissítettem 1.4re windows alól, de nem írt hibát, ha mégis azzal lenne gond hogy lehetne azt egyáltalán visszaállítani?
Előre is köszi a segítséget! -
Milka 78
nagyúr
Mint mondtam hozza a gyári teljesítményét,de attól halkabb és ugye nekem ezek a ventik alapból egy 3 állású szabályzón vannak amit még a tekerős potikall pluszban tudok lejjebb szabályozni.Hazudnék ha azt mondanám,hogy halk mert a htpc-mben 300rpm-en megy a leggyorsabb venti és az is egy Enermax táp(tehát olyan a gép mintha passzív lenne),de egy gamer géphez képest átlagosnak mondható.Persze ha odatekersz neki akkor lessz hangja rendesen,de legalább nem olyan kellemetlen frekvencián süvít mint a gyári.Van itt pár kolléga aki 4x Coolink Swif 120p-t használ.Az azért halkabb venti,viszont gyengébb és kisebb a légnyomási értéke is ami itt eléggé lényeges(bár a 4 venti push/pull-ban szerintem hozza a gyári értéket,csak férjen be,mert elég nagy ház kell hozzá).
-
Milka 78
nagyúr
Az alaplap a 16.5x-ös szorzót a turbo core-ra érti.A 1055t esetekén 3300mhz-ra emeli az egyes magokat.Ha jól emlékszem a felesleges magokat lekapcsolja és két megmaradt aktív magnak 3.3ghz-ra emeli a frekijét ami 16.5x200.Az Intelnél a szorzózáras i5-ös abban jó,hogy a turbo core frekit mind a 4 magra be tudod állítani,de az AMD-nél ha jól emlékszem szó nincs ilyenről.Marad az fsb-s tuning.A 970-es elvileg ebben jó,mert 300-as fsb körül is stabil.Neked egy 280-as fsb-t kéne kifociznod(3920mhz),de ez a procin is múlik,hogy sikerül e.Sokkal melósabb így tuningolni,de többet is ér mintha csak a szorzót pöckölöd.Na igen...hűtő az kelleni fog,mert veszettül fog fűteni és szerintem a fenti tuninghoz legalább 1.45v-kelleni fog(bár lehet,hogy kifogsz egy tuning példányt,de ez a ritkább eset). Ilyen feszhez nekem egy Scythe Yasya is épp hogy elég volt(Mugen2 töl egy kicsit jobb).
-
Milka 78
nagyúr
Persze,hogy addig mivel szorzózáras proci(200x14=2800mhz ami a gyári érték).1075t-1090t-1100t-ből van Be változat.1055t-ben nincs és így szorzós tuning sincs(talán a tc-vel lehet játszani mint az i5-nél,de a egy masszívabb tuningnál úgy is ajánlatos kilőni a TC-t).FSB-t kell tolni és a hozzá tartozó feszt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest