- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
Tomko78 #3656 üzenetére
Nalam a gigaban megy 4.4et stabilan,asrockban nem ment csak 4ghz et aztis throtthlinggal
Vicces volt,hogy uefiben beallitottam az asrockban 1.4v al 4.3ghz et es elsem indult a gep
Giganak 4.5-ot 1.45v es faszan indult.
Szeretheto lap volt az asrock csak voltak nagyon rossz hibai amivel nemtudott mit kezdeni az ember,sem segiteni rajta. -
MrM94
addikt
válasz
Tomko78 #3649 üzenetére
970 ex4 volt 4+1 fazissal
volt meg itt valaki akinek olyan lapja volt es nemigazan volt tuningbarat alaplap mivel ugyanaz a hutes volt mint az enyemen es ugyancsak 4+1 fazissal en csak 990fx ex4 et ajanlanek ha alaplap de az mar draga.Mas gyartoknal kaphatsz olcsobban jobban hutott vrm el ellatott lapotAmi van nekem jelenleg ez is jo alaplap,tuningot is szereti semmi throtthling nelkul
-
MrM94
addikt
válasz
85Slaci265DC #3647 üzenetére
Asust
-
MrM94
addikt
Figyelj nekem volt ilyen lapom.8120 volt benne CM TX3-al amikor a TX3 at lecsereltem nagyobb hutore es nem fujt el a FET ek felett akkor elkezdett throtthlingolni.Szoval ha megvan a lapod akkor inkabb ne rakj bele 8xxx szeriat vagy ha raksz is tuningra ne szamits. 4ghz ig talan meg elbirja ha jol szellozo hazad van,afelett nem erdemes probalkozni
Maskul a lap homero szenzorai is szarok. -
MrM94
addikt
válasz
Cingáriusz #3591 üzenetére
Giga 990XA-UD3es biztosan nem lessz semmi problemad.
-
MrM94
addikt
Minnel tobb fazis es minnel jobb hutes VRM-nek giga 990FXA ud3 ,giga 990xa ud3 is jo ugytudom,Asus m5a970 evo r2.0 es ehhez hasonloak vagy persze jobbak.
De inkabb kerdezz ra az AMD FX topikban ,hogy mit ajanlanak,enis most cserelem 990xa ud3 ra az extreme 4 emet mert 4ghz en throttlingolok -
MrM94
addikt
Senki nem tapasztalt olyat,hogy windows 8 alatt nagyon halk az elso 2 hangszoro?
-
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3386 üzenetére
Lehetseges nemvetted eszre,nekem nem tul zavaro.. 7/24 megy a gepem...
-
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3384 üzenetére
Kikapcsolasnak vagy restartnal van egy ilyen nagyon hangos sziszego hang.
Olyasmi mint mikor nincs adas a tv ben es a feher bolhak harcolnak a fekete bolhakkal.. -
MrM94
addikt
válasz
ebegab92 #3367 üzenetére
igen valakinek volt mar egy ilyen hozzaszolasa ,hogy az alc892 halkabb mint ami az o regi deszkajaban volt.igen bizony ezigy igaz
@maciy ha az osszes ventit ami a gepembe van szamolom enis akkor nekem 8 db 12cm es ami a videokarin van 2db 10cm megis nagyin halk a gepem
-
MrM94
addikt
Irj nekik levelet teis, par hete enis irtam nekik a CLRCMOS gomb miatt ra 3 napra kuldtek a javitot biost,most nemreg kijott a 2.30 as amiben javitottak mar official.
Windows 7 esed van?Nem ismeri fel automatikusan? Hangkarikhoz nem igazan ertek,de ragugliztam es nem egy ratyi darabnak tunik.. -
MrM94
addikt
válasz
Forestgreen #3277 üzenetére
De ez a jelenseg csak 970 ex3 es ex4 lapoknal ervenyes!!!
-
MrM94
addikt
válasz
Forestgreen #3273 üzenetére
Ugyanugy tulmelegszik a tapellatas...
-
MrM94
addikt
Irtam ASRock bacsinak a throttlinggal kapcsolatban,kivancsi voltam hogyan reagalnak ezt irtam en nekik "I have another question,what about throttling when i try to overclock my processor?We could do something to disappear this problem? I only tried to reach 4ghz stable with an aftermarket cooler(zerotherm zt-10d push pull) and the motherboard always throttles me down.Any solution for this issue?Thanks a lot again.
"
Erre az ASRock" Dear customer:
Thanks for contacting ASRock.
Please disable "Cool ‘n’ Quiet" in BIOS\CPU Configuration.
Thanks!All the best,
ASRock TSD"
-
MrM94
addikt
Rendes skacok ezek az ASRocktol irtam nekik,hogy amiota 2.20 biost felraktam nem megy a CLRCMOS gombocska a deszka hatuljan.Erre vissza is irtak par napra ra,es kuldtek is egy biost amiben javitottak a hibat.
Szerintem ezert jar egy pluszpont nekik,vagyis a supportnak -
MrM94
addikt
válasz
geckowize #3189 üzenetére
En ugy csinaltam mikor 1866 jarattam oket hogy beallitottam az uefiben hogy 1866mhz es kerestem hozza idozitest..
De ha jol lattam neked phenomod van,mikor enis phenommal hasznaltam a lapot akkor max csak az 1600mhz et tudtam kivalasztani es o automatan keszitett neki idozitest. -
MrM94
addikt
-
MrM94
addikt
-
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3147 üzenetére
Mivel ez egy a huto egy eleg bohom allat es nemlattam..ezert megtortent..megserult volna a proci?Holnap csinalok egy cmos resetet biztos ami biztos...aztan majd tobbet tudok mondani..
(#3148) ebegab92 : Csak tudod hogy van ez uj tubusnal, nyomod nyomod nemjon nemjon hirtelen meg megindul es jon mint az eszeveszett.
-
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3145 üzenetére
Na ezaz.. amikor most ujrapasztaztam mert lattam hogy egy kicsit sok kerult ra es megsem lessz jo a lezart socketbol kitepte a cpu-t a cooler...hidjetek el bennem a ver is meghult mikor lattam
...
-
MrM94
addikt
válasz
ebegab92 #3143 üzenetére
De ami erdekes hogy eddig a szaros program minden egyes magot mutatott kulon szepen value min es max ertekeket de mostmar van valami packege es csa..amugy nem a fetek melegednek tul hanem eleri a 60 fokot es hello kitty leszabalyoz hiaba van kikapcsolva a thermal throttling es ez nem a FETek tulmelegedese a cooler egy Zerotherm ZT 10D smart...
-
MrM94
addikt
Sziasztok
A tortenetem ugy kezdodik ,hogy volt egy hypertx3 asom azt lecsereltem.Amig kivolt kapcsolva a gep addig a bios elfelejtett mindent.Neztem furan hogy most akkor ennek igy kene lennie?Nem foglalkoztam annyira fele osszelegoztam az uj hutot felraktam eleinte tulsok pasztat tettem ra veletlenul,gondoltam en hogy majd szetkenodik jo lesz az ugy.Eddig TX3 alatt a prime nal majd csak 70 foknal throttlingolt,de ennel az uj zerotherm coolernel mar 60 foknal throttlingol a hwmonitor nem is mutatja ki az osszes mag homersekletet csak egy olyat hogy package ami irto irrealis ertekeket mutogat.Nos en abban biztam ,hogy keves az a tx3 kene jobb huto hat vettem jobb hutot megsem jon ossze ez nekem..Lehet ennyire balfa$zul pasztazok de mar hogy evvel a hutovel is throttlingol.. 4.2ghz en 1.25v al...
-
MrM94
addikt
válasz
Pancsermeste #3121 üzenetére
A Phenom nekem is ennyit tudott amugy ha jatsszol az idozitesekkel es a frekvenciajaval elerhetsz tobbet...
Jatekban nem fogod eszrevenni..Meg ugy amugy se nagyon.. -
MrM94
addikt
válasz
seederking #2609 üzenetére
nem zorgott nem sipolt egyszer a vgat is huztam egy picit meg a cput is es akkor lekapcsolt annyi..kicsi a tap a konfigomhoz de gariztatjak es ha ujra eztcsinalja visszakerem a zsetont es veszek egy kicsivel nagyobbat mivel jelenleg nem engedhetem meg magamnak,hogy uj tap utan nezzek anyagi okok miatt..meg a ventilatora sem suvitett semmi elojele nem volt hogy ez varhato,koszi a segitseget maskulonben
-
MrM94
addikt
válasz
seederking #2607 üzenetére
igazad volt,a tapom szarta ossze magat..
-
MrM94
addikt
válasz
seederking #2605 üzenetére
garis a lap a tap is cmos reset volt..felhivom majd holnap a havert hogy probaljam ki nala a cuccokat hogy mi doglott meg..
-
MrM94
addikt
sziasztok,azthiszem hazavagtam a lapot...egyszercsak ottthagytam a gepet idle be menni lekapcsolt a monitor a gep ment mire megint odanezek a gep lekapcsolt...vissza mar nemkapcsol egyezredmasodpercre felporognek a ventik utana se kep se hang ha a tap hatuljan kikapcsolom a gombot esujra akkor megint ugyanez..a tap ha aramalatt vzn ad le aramot mive.mutatja a vgan a zold led..valakinek tippp hogy mibaja?
-
MrM94
addikt
Amiota felraktam a 2.20 as biost nem mukodik a reset cmos gomb,csak nalam vagy masnak sem? Van valami maceraja hogy kikapcsolt allapotban kell nyomni vagy epp mikor biosban vagy roviden esetleg hosszan? Help
-
MrM94
addikt
Nekem mutat neha olyat,hogy a kupakho felugrik 127c fokra...nos,ez meg miert van?csak ha overclockolok.
-
MrM94
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest