Új hozzászólás Aktív témák
-
BURN28
tag
Nekem Phenom 965+TT contact 29-el volt ilyenem(55 idle;75 Load). Újrapasztáztam tettem a cl29-re még 1 ventilátort,de semmi nem történt. Végül kiderült, hogy az alaplap állítgatta a feszültségeket, azokat manual-ra tettem de azon belül hagytam mindent normalon, így helyrejött a dolog. (igaz akkor egy Gigabyte 785-gt UD3H lap volt alatta,de lehet itt is ez a baj,bár mióta megvan az asrock 880 G extreme 3 nem tapasztaltam ilyet, asrocknál nem is szoktak panaszkodni a bios-ra, ott sem előtte,csak gondolt egyet egyszer csak és nekiállít oc-zni
.( a hűtő, pedig felfelé fújja a meleg levegőt).
-
Milka 78
nagyúr
A levegőt felfelé fújja és ne a vga-ra.Viszont az már meredek,hogy a gyári is ennyin hűtötte.A 13-as egy sokkal erősebb hűtő(partiban van a Mugen2-vel) így nem szabadna ugyan úgy teljesítenie mint a gyárinak.Az már más kérdés,hogy a gyárinak sem szabadna 58 fok fölé engednie.
-
Milka 78
nagyúr
Az a ház teljesen jó arar az esetre ami nálad van,hogy csak keresztbe tudod felrakni a hűtőt.Gondolom úgy van,hogy a vga-felől szív és a tető felé fúj.Viszont ez mind lényegtelen,mert olyan rosszak a hőfokaid,hogy azon sem a paszta sem plusz venti nem segít.Vagy a hűtőd talpa nem fekszik fel normálisan,vagy nem jól szerelted fel(nekem egy Freezer Extrem-nel volt ilyen problémám),vagy a procival van valami gáz.Próbáltad már gyári hűtővel,vagy bármi mással?
-
kungzi
veterán
pasztázd újra (lehetőleg valami ilyennel), tegyél rá még egy ventit és úgy tedd rá a hűtőt a procira, hogy hátrafelé fújja ki a levegőt. értelemszerűen a házban lévő hátsó venti szívja ki a levegőt házból, a hűtőn lévő kettő, pedig a ház eleje felé eső fújja míg a másik szívja. elvileg így már jónak kellene lennie
-
Tomko78
őstag
pl A Fatal1ty sorozat alaplapjai V12+2 Power Phase alkalmazásával került kialakításra vagy a alaplapon található Dual LAN a Teaming funkcióval lehetővé teszi, hogy két külön kapcsolat egyként viselkedjen a dupla adatátviteli sebességhez, így hatékonyabbá téve az adatátvitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest