- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Szerintem az idő folyamán én megvilágosodtam
és már lassan képben vagyok a venti vezérléssel kapcsolatban.
Tegyük fel én megadom a venti level-nek a 3-as fokozatot és 48C target-et.
2d-s használat alatt rendben 3-as fokozaton pörög pl 40C-on.
Elindítok pl egy játékot felszökik 48-ra/fölé és a venti nem 3-as fokozaton fogja hűteni hanem akár level 8-10el.Azaz a cpu hűtő max fordulatával(ha szükséges).De ahogy eléri a 48C beállított targetet pl ha kilépek,akkor a venti fordulat is vissza esik level 3-ra.Ha ez így van/jól gondolom szerintem jó dolog és hasznos a beállítás."úgy tekergetem ahogy szimpi." és így tekergetni sem kell mert úgymond automatikus lesz.
-
soultrapp
senior tag
nekem is 970ext3 van és 3.8on játékok alatt nincs throttling 8320al.
55fokig megy fel kb a cpu.
amd overdrive-al meg 5perc után 62fok,de már primal lenne throttling.
de játékoknál legyen jó és kész.ki játszik prime95 el.
mondjuk nekem 1.25v on van.
viszont lehet jobb lapban ennyire sem melegedne. -
Yeffy
veterán
sajnos igen, én is tervezek még halk ventiket beszerezni a házba (Bitfenix Shinobi) mert a gyári 1 + 1 amit vettem, kevéske kezd már lenni...
de gond még nem volt vele, remélem nem is lesz...na, felraktam ezt az 1,4-es biost 970 Extr. 3-ra... háát... nem estem asra tőle, a ventivezérlése kb ugyanolyan sz_r... na mindegy, jön egy normális procihűtő, aztán már csak nem lesz gond...
-
miresz
veterán
Ezt a linket olvastam az előbb én is. De nekem is ugyan ilyen gyors a rendszerem,mint a linkelt videón,pedig rengeteg minden indul. Szerintem annál a rendszernél is inkább az SSD ami gyors. Pl photoshop nekem úgy indul,hogy rákattintok,és már el is indult.Persze SSD-ről. A Chrome meg rohadt gyors.Annak lehet ez érdekes aki nem használ SSD-t. Ez valami hasonló mint annak idején a RAM disk.
-
drlovi
aktív tag
-
Papabear195
tag
Üdv!
Megnéztem nekem, hogy adagolja a lap a feszeket, és mérőprogramok szerint nekem is ugrál egy kicsit, úgyhogy szerintem nem hibás a tiéd, ezek a lapok ilyenek, vagy esetleg a mérőprogik is lehetnek pontatlanok. Bízzunk benne, hogy újabb UEFI-vel javulni fog a helyzet. Eddig nekem is Giga lapjaim voltak, de valahol égő, hogy a 9-es lapkészlettel már csak ők használnak hagyományos biost, és ráadásul azokról is olvasni hajmeresztő dolgokat.
-
Picturemaker
őstag
A 7xx-es lapok (Asrock) annyi feszt adtak a procinak amit BIOS-ban beállított az ember. Ebből jött le a terhelés alatti "drop".
Amikor a 8xx-es széria kijött, váltottam, azóta kb., mintha "lexarná" a BIOS-ban beállított értéket. Pl. 1,375V van belőve, ami terhelés alatt nem csökken (drop), hanem felmegy 1,41-re. Nekem sem sikerült még kideríteni, hogy miért van ez az újabb Asrock lapoknál. -
-
Nálam is ez volt a gond.
Át lehet módosítani a C'n'Q-hez tartozó fileokat egy progival és akkor a megfelelő feszt adja az alaplap a procinak.
A progi nevére nem emlékszem és nem tudom megnézni sem, mert melóban vagyok.
A AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb) témában dobtam fel a kérdést kb 1200 hsz-el ezelőtt. Szerintem próbáld meg te is, hátha hamarabb kapsz választ mint, hogy én haza érek. -
Dealer95
őstag
-
perfegor17
senior tag
Lehet hogy hülye kérdés de kb 1 hete szenvedek olyan probléma miatt hogy "disc read error "új dvd írót vettem azt hittem az lesz de nem vettem egy másik vinyót ami új de ezzel is rosz.Ment az elején de mikor felraktam a chipset driverjét utánna már megint ez a probléma lépett fel.Aztán olvastam hogy 5db sata3-as csatija van.Nekem sata2-es a vinyóm.És az a kérdés hogy ez lehet probléma? Hogy sata2-es a vinyóm és sata3-as a csati?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest