- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
wd.taz
aktív tag
Szia!
Van SSD-d, vagy csak vinyó? Ha SATA-s az ODD akkor jónak kellene lenni az ACHI-nak. Nekem még IDE-s íróm van, de nem is működik ACHI-ban
majd veszek SATA-t.
Két hónapja vettem SSD-t és azt tanácsolták ott, hogy telepítésnél húzzam le a vinyót + eleve ACHI-ba telepítsek, majd ha kész akkor vinyó visszadug.
Tazi
-
bozont
veterán
Szerintem nem lettek rosszak, bár tény hogy lehettek volna kicsit jobbak is, de az FX6100 az kb azonos teljesítményt hoz jelenleg mint egy Phenom 2 X4 és az FX81x0 is inkább azoknál a játékoknál jelent pluszt ami négynél több szálat is képes kihasználni. Ebből meg azért nincs olyan sok.
De mondjuk aki gyengébb processzorról vált (mint én is), annak már megéri akár FX-re is cserélni.
A valódi előrelépés egy SB Core i5 lenne, de az meg már kicsit nagyobb beruházás. De például full hd felbontás esetén már ez sem jelentene akkora sebességtöbbletet, mint amennyit rá kellene fizetni pluszba. [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest