Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Keeperv85 #7365 üzenetére
Köszi, ez is nagyon jó! Kis igazítás, hogy tényleg hurkás legyen és már okés is
(#7366) koxx: tegnap késő este néztem a rangokat kicsit megkavarodtam, azt hittem már okés a dolog, de csak elküldés után tudatosult bennem, hogy nem vagyok jogosult
Jól gondolom, hogy a következő rangnál már jogosult leszek?
Köszi mindenkinek, ezt a linkelt kolbászt el is teszem akkorra ha már aktuális lesz.
-
Peterson_
addikt
válasz
Keeperv85 #6378 üzenetére
A gond azzal az, hogy mindenképp kellene neki valami nyak/test féleség, de azzal meg lehet, hogy bután nézne ki.
Ebben a formában viszont sehogysem okés.
Akkor már inkább a csonti szamuráj, igaz, jó részletes az is, és az arányok is alakításra szorulnak, de Katsumotonál is sikerült megoldani. -
spanglee001
addikt
-
-
BBéci
legenda
-
emiki6
veterán
válasz
Keeperv85 #4806 üzenetére
Igen, tudom...
Nem találtam sok rajzot, pláne olyat, ami jó is lenne... Kevésbé 3D-s képet szintúgy hiába kerestem. A előző választottamnál is ugyan ez volt, ott is ami volt rajz, az se volt jó. Jegeljem a dolgot és várjak, amíg bele nem botlok egy olyan karakterbe, amiről van jó forráskép? -
gabber01
addikt
-
-v-
addikt
válasz
Keeperv85 #4461 üzenetére
Ez jó hír. És akkor pontosan mi is a menete hogy ebből avatarom legyen? Kicsit elvesztem itt a sok leírás meg topic közöttt ... most akkor ezzel szabad arcképes topikba menni vagy nem szabad vagy mit kell
Én olyat szeretnék pont mint amilyet én csináltamKinézetre, csak persze profibbat ha az nem elég jó ...
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Keeperv85 #3186 üzenetére
Két-háromszoros nagyításokat esetleg meg lehet csinálni viszonylag jól, de az is fos lesz az eredetihez képest. És ugye az sem mindegy, hogy mekkora a forráskép. 4 pixelből kell-e dolgozni, vagy van egy több megapixeles képed ahhoz, hogy felnagyítsd.
Lehet bármilyen jó upconverter, csodákra egyik sem képes.
Azokon a filmes húzásokon meg csak röhögni tudok, mikor pl. egy ótvar utcai webkamerának a képén észreveszik, hogy valakinek az utca túloldalán a napszemüvegében tükröződik az épp vele szemben álló faszi telefonja, amit felnagyítanak, kiélesítenek, és megnézik, hogy milyen számot hívott... S hasonlók...
(Ezt idézzük a feleségemmel minden egyes ilyen trükknél.) -
válasz
Keeperv85 #3186 üzenetére
ebben az esetben sem csinálnak egyebet, csak interpolálják a már meglévő pixeleket, és "okosítva" klónozzák ugyanazt a pixelt és az azt tartalmazó információt, a forrás pixel köré az upconvertnek megfelelően. Nincsenek nagy csodák, egy scaler sem tud mást csinálni...
Szóval adott mennyiségű információból nem tudsz többet kihozni.
-
Peterson_
addikt
válasz
Keeperv85 #2824 üzenetére
Nyugodtan véleményezhetsz, hisz ez OFF totyik.
Egyébként saját dolgom nehezítettem a saját magam által elkövetett hibákkal, különben már két napja kész lehetne.
A hócipőm nem volt tele, csak ha mrá valaki vár rám, ne a saját bénázásommal húzzam az idejét, miközben lehet, hogy más sokkal jobban megoldaná.
Azért a vállat már nem faragnám át, a saját fejemet meg előbb venném le, mint ahogy ezét sikerüljönTamoo:
-
KubanitoS
veterán
válasz
Keeperv85 #2415 üzenetére
Kár érte. Nem egy egyszerű karakter, az biztos. Egy ilyet találtam még, bár valószínűleg ez sem túl szerencsés.
-
válasz
Keeperv85 #2092 üzenetére
Legtöbbször az a probléma, hogy az igénylőnek nem tetszik a végeredmény. Lásd karikatúra, nagyban marha jó felismerhető, ugyanez átrajzolva 40x50 pixelen egy semmilyen felismerhetetlen karakter. Kuka, kereshetsz másik képet, arcképgyáros feleslegesen dolgozott x órát a képen. Ezért kérjük, hogy olyan legyen az alapanyag amiből relatíve könnyű dolgozni.
zack: winnie avatarja az enyém volt előtte, ott a kiinduló kép is rajzos volt
-
freemanone
addikt
válasz
Keeperv85 #2083 üzenetére
Nincsen semmi baj a karikatúrákkal! Bőven készült az utóbbi pár hónapban ilyen alapanyagból avatar.
Hogy mi a lényeg? Jól kivehető kontúrok! Az pedig, hogy valami 3D-s nem kizáró ok. A végtermék majd nem lesz az. A 3D sok képen mint ezen is leginkább a csúcsfényeknek köszönhető, amit nagyon könnyen vissza lehet venni.Amit Te linkeltél, az példának is nagyon rossz! Az gyakorlatilag olyan mint egy fekete fehér fénykép + PS grafit ceruza effekt.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Keeperv85 #1984 üzenetére
Megkérdezhetem , hogy itt a 3. linken lévő kép miben különbözik az előbb általam beillesztettől?
-
vakond5
őstag
válasz
Keeperv85 #1703 üzenetére
Akkor viszont jó, hogy régebben volt számtalan fényképből készült avatar..
Egyetlen normális "rajzos hatású" kép nincs Miláról ami nekem tetszik, múltkor 2-3 órán át nézegettem deviantart-ot, meg hasonlókat, és ez jön be a leginkább.
Ráadásul Wyll szerint nem rossz forrás.
-
Wyll
őstag
válasz
Keeperv85 #1643 üzenetére
Szerintem mintáról nézi.
Nem mellesleg mutatom ezt!!! Figyelem: olajfestmények!
-
válasz
Keeperv85 #1456 üzenetére
Nem tudom milyen monitoron nézed, de nem érzem túlszaturálva. A mérethatárba belefér, tudom nem (ritkán) szoktunk engedni a 60px feletti avatarokat, csak indokolt esetben amikor a kép részletessége megköveteli. Hidd el megnéztem kisebb méretekben is és nem volt megfelelő. Megpróbálkoztam az átrajzolásával, de nem sikerült, aztán Tamoo nekiállt és megcsinálta, sztem nagyon jó munkát végzett.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Keeperv85 #1472 üzenetére
Amikor engedélyezett volt a fotó, akkor az emberek 80% fotóból kért, nem győztük. Sokszor a képek is rosszak lettek, vissza lettek dobálva vagy véleményezéskor vagy a kérvényezőnek nem tetszett, nem hasonlít eléggé stb.... tízszer kellett nekifutni néha egy-egy képnek. Ráadásul azóta többen is jönnek, többen kapnak engedélyt (senior tagok) ... lehetetlen küldetés lenne + nem is vagyunk mazochisták.
-
válasz
Keeperv85 #1468 üzenetére
Azért utasítjuk el kategórikusan a fotót, mett ok, tegyük fel, egy két esetben lehet használni forrásként, és rohadt sok melóval gyártunk belőle valamit.
1. Az esetek 60-70%-ban nem olyan lesz, mint amire a kérvényező számít
2. Ha az egyiknek megcsinálod, akkor a másik is kérni fogja. Neki miért nem lehet? Beezeg XY-nak megcsináltuk
3. Tényleg ordas nagy meló minden egyes fotó konverzió. Fajlagosan 10x annyi idő, mint egy jó rajzfilmszerű forrás.
4. Átalakítás után is, az esetek többségében gyengébb minőségű kép lesz, legkevésbé sem az arculatba illő.Szóval fotóból továbbra sem lesz avatar.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest