- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
A logout-on vannak leírások, hogy miképp lehet(ne) összedobni avatarokat. Én is úgy vagyok, mint az arcképgyárosunk, hogy munkán kívüli idővel rendelkezek csak. Ahogy elnézve a csúszásokat én lehet besegítek azzal, hogy a sajátomat majd megcsinálom.
Itt ingyen adnak egy személyreszabott avatart. Inkább biztatni kellene, nem demotiválni azokat, akiknek igazából hasznuk nincs ebből, de megcsinálják.
-
vond
MODERÁTOR
Nem akarok ezen vitatkozni, de az a fej mérges. Ezt látom. Nem tudom kitalálni, hogy közben mi mást gondolsz. De ha már itt tartunk, az sem visz előbbre, hogy hetente megírod, mióta vársz. Azt hiszed, nekem jó ez, hogy nem tudom befejezni már hetek óta, és nincs időm másnak sem nekiállni? Nem jó érzés, hidd el.
-
vond
MODERÁTOR
Ha lenne egyáltalán időm befejezni (de jelenleg nincs, mivel a kenyérre valót is meg kell keresnem), akkor most jól elvennéd a kedvemet ezzel. Szóval a mérges fejekkel nem leszünk előbbre. Örülnék, ha nem nagyon alkalmaznád többet.
Taifa Díaz: Írtam már neked (is) annak idején, hogy sok-sok munkával talán megoldható lesz. De eddig a tiédre sem jutott idő, sajnálom. Ha lenne belőle értelmes forrás, biztos előbb lenne meg, de az ilyen anyagokkal súlyos, több órás meló van. Szóval most sem tudok mást mondani, mint hogy türelem.
-
-
Peterson_
addikt
Itt is van nem egy nem kettő tényleges egyéni arckép.
A hangsúly viszont továbbra is azon van, hogy azonos jellegű, egységes stílusban készült képek díszelegjenek.
Nem értem ennél miért lenne jobb egy szedett-vedett megoldás.
Arról nem is beszélve, hogy valamilyen szinten értéket képvisel egyrészt a befektetett munkától, masrészről arról, hogy ez egy tényleg egyedi és kiérdemelt dolog.
Csak egy kis érdekesség:
Pont most kellett laptopot vennem, hogy az üzletben a két srác is fórumozik, és avatár alapján rögtön be tudtuk egymást azonosítani.
Nem véletlen, hogy egy-egy tevékenyebb taggal szinte összeforr az általa viselt arcképe. -
Képzeld el, amikor például egy topikban két-három ember eszmecserébe kezd és hosszasan elnyúlik a megbeszélés. Aztán saját maguk sem tudják követni, mert mindhármuknak azonos gyári arcképe van (pl. macska). Hadd válthassanak kedvükre, ez szerencsére más hasonló helyeken sincs megtiltva (persze fóruma válogatja).
-
-
Tegla80
addikt
Vannak itt is "önarcképek"......
-
Skillet
addikt
amikor belinkeltem ide a képeket, hogy miből szeretnék egyéni arcképet, és folyamatosan falakba ütköztem, már nekem is ugyanaz járt a fejemben, amit most írtál, hogy miért nem lehet csak simán képeket feltölteni?
de nézz rá az oldalra. teljesen egyedi, igényes. teljesen zilált lenne, ha bárki, bármit feltölthetne. nem lenne ilyen egységes képet mutató, összeszedett. így valahogy sokkal kellemesebb. persze ezt ízlése válogatja... de én így érzem.
szóval szerintem jó ez így, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest