- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Köszönöm az új pofázmányomat!
-
BBéci
legenda
Az nem mérges fej, hanem szomorú.
Múlt keddre (03. 10.) ígérted, amire azt válaszoltam, nem sürgős és ezt mondom most is. De attól még lehetek bánatos.
Itt látható, hogy én intettem türelemre fórumtársunkat. -
BBéci
legenda
válasz
Taifa Díaz #5563 üzenetére
Azóta már 20 napnál tartok.
-
BBéci
legenda
válasz
spanglee001 #5546 üzenetére
13 napja várok, [link], szóval nyugi!
-
BBéci
legenda
válasz
Peterson_ #5507 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok fényképes avatárt, csak megemlítettem, mint máshol (sok helyen) jól működő lehetőséget.
Ami viszont nem igazán tetszik, az a szabadon választható avatárok viszonylagos csekély száma miatti kavarodás. Sok esetben 2-3 ember, ugyanazzal az arccal társalog fél oldalon keresztül, hát, az egyáltalán nem mutat jól és még zavaró is az írók és az olvasók számára egyaránt. -
BBéci
legenda
Nem is gondoltam arra, hogy ez változni fog, pláne nem javaslatként hoztam fel. Csupán a témáról beszélgetünk, amibe belefér, hogy megemlítünk más fórumokon szerzett tapasztalatokat.
A másik felvetésemet is félreértetted.
Az nem világos számomra, miért lehet a "sima" avatarokat gyakran változtatni. Azt legfeljebb évente egyszer engedélyezném. Tudok olyan tagról, aki 9 hónap alatt a negyedik arcképpel van éppen jelen. -
BBéci
legenda
válasz
Skillet #5473 üzenetére
Számodra bizonyára a legjobb, de vagyunk néhányan, akinek fogalmuk sincs, kiféle-miféle az a figura.
Egy pörölyfejű, zöld gülüszemű szörnynek is nézhető. Vékonyka test, hatalmas fej.
Ne sértődj meg, nekem ez jön le, ha ránézek. Talán túl öreg vagyok az efféléhez. Na nem mintha az én oroszlánom jobb lenne.
Ehhez tudni kell, hogy soha, semmiféle konzolos és PC-s játékkal nem találkoztam. Rajzfilmeket sem nézek kb. 30 éve, kivétel az Ice Age 1-3, és az egyik Shrek rész. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Régóta tervezem, hogy egyéni arcképet igénylek, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. A mostaninál kicsit kidolgozottabb és mérgesebb oroszlánfejet szeretnék, ha vicsorog, vagy bömböl, mint az MGM-é, az sem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest