Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
az igen
ennyire nem értek én a PS-hez, már ha azzal készült
de az már nagyon profi lett
egy másikon is próbálkozom még, dolgozgatok, mert ez mintha színesebb, bár gondolom az nem mindig előny
ezen még van mit javítani....
[link]szerk: annyi érdekelne hogy mondjuk ez a verzió amit most linkeltem - ami azért színesebb és tetszetősebb, már mint nekem - jó lenne e? van e értelme dolgozgatnom rajta
Kép linkesítve. - pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
-
mrfire
őstag
Tettem rá erősebb kontúrt, most milyen? (A bal a régi, összehasonlításnak)
De így sem jó, viszont más baj nincs vele, akkor feltöltöttem ide nagyban. Megköszönném, ha elvégeznétek rajta, amit még kell. [link]
Mondjuk, ha csak ezen a vonalvastagságon múlik, akkor beállíthatom még a belső részekre is, ha úgy jobb lenne. -
bombibmw
veterán
Egyéni arcképet szeretnék,hiszen ezért kérvényeztem.
De azt sem szeretném,ha nagyon elrugaszkodnánk az eredeti képtől,ami maga is egy rajz,nem pedig egy fénykép.
Sajnos már szinte minden más a belőtt variációkban.
Nem tudnám jobban megcsinálni én sem,lehet,hogy sehogysem és tényleg köszönöm a sok segítséget,de ezt az Avatart évekig fogom hordani,ezért számítana,hogy olyan legyen,mint a forrás,ami a legjobb,amit találtam Casillasról.
A megértést köszönöm! -
tomsolo
addikt
> Apró változtatás kellene
amivel nem értek egyet.
Már futottunk egy ilyen kört az elején és bombi nehezményezte is(lásd fent) hogy miért kell neki mindenképpen rajzfilmfigura fejet hordania. Ezért csináltam neki egy olyat ahol ki lett szerkesztve az arcon vmi egyszerűsített árnyék, nem is volt tolakodó. De csak mert nem törekszem a kompromisszumra.
Egyébként mindenkinek próbáltam megfelelni még a te pink bőr szín javaslatodat is megcsináltam, de a végére meguntam.
-
tomsolo
addikt
> Csak ez még mindig nem kisebb.
Dehogynem, ez már a vágott. Csak ezen az oldalon van egy csomó jóval nagyobb arckép nála. A tiédtől egyébként 2 képponttal magasabb csak.
Mindegy, mondtam bombibmw-nek hogy nem hinném, hogy én leszek az aki az első ph-s arcképe után a legalkalmasabb ember, hogy megcsinálja, - mint a mellékelt ábra mutatja jól sejtettem - de gondoltam megpróbálom jóvá tenni vagy mit tudom én, hogy nekem előbb lett.
Hát, ennyire futotta tőlem, harcolni, vitatkozni nincs kedvem, meg el is fáradtam.
///Ha nagyon OFF törölhető
-
Peterson_
addikt
Na jól van, de én olyan forrást dobtam, amit csak kontúrozni kellett, meg levágni a fejét
Egyébként az én arcképemnek totálisan legóember-szerű műanyag sérója van-> nézd meg a keresőben a többi Narutós arcképetÉrdekes, hogy ennyire húzok a mattosabb, fakóbb színekhez, de ezek szerint tényleg, mert sokadikként mondjátok, hogy "sötét" vagy "fakó"...így is remegő kézzel klikkeltem a feltöltésre, mert nekem ez már erősen túlzás volt.
Na de akkor most az arcáról teljesen leveszem a pöttyöt, de akkor a haja is legyen inkább sima sárga, vagy annyira nem szörnyű, és maradhat így?(na meg mondjuk akkor tényleg kapjon még egy kicsit élénkebb)
-
spammer
veterán
Hát te csináltad.
Amúgy szerintem jól sikerült, ahhoz képest, hogy ez még fotóból készült.
(#3905) koxx: Akkor oké, úgy már rendben. A piros sapis Coach hozzám nőtt, csak úgy érzem, hogy inkább váltanék már egy új pofára.
Nem kértem még engedélyt, csak belinkelem ezt a 2 képet, de mivel rajzoltak, gondolom ezek könnyen megoldhatóak: [link] ,[link]
2 gyors próbát összedobtam, csak hogy kb. milyennek képzelem el (tudom, hogy ezek még nem felhasználhatók): [link] , [link]
Ha megoldhatóak könnyen, akkor szívesen megnézném ezt a kettőt arckép méretben, ha valaki össze tudja dobni. Addig nem kérnék engedélyt feleslegesen a cserére, ha nem biztos.
-
vond
MODERÁTOR
-
Sziasztok!
Az eredeti ötletem elvetettem, van már ilyen rajzfilm karakter és abban a formában ahogy én gondoltam (teljes alakban - nagy has, kis fej) nem is lenne jó.
Így elf kategóriában keresgettem... A deviantart egy aranybánya, csak kitartás kell.Melyiket hagynátok jóvá?
A legjobb ez lenne szerintem, mivel eléggé rajzos: (a párduc)
[link]Vagy ez: (lehet hogy kicsit munkásabb, de ezt Ti úgyis jobban tudjátok - a cirádázás nem lényeges, úgyse látszódna)
[link]Most nézem a füle is lelóg picit, de azon lehet segíteni...
Köszönöm!
-
GrooveHero
addikt
Nem fogod elhinni, de most így utólag örülök, hogy a pár perccel ezelőtt linkkelt kép sem jó. Mert hogy találtam a mostani arcképemhez hasonlót, úgy gondolom ez már jó lesz. 2 éve read only-ban követem a topikot, tisztában vagyok a szabályokkal, és tudom, hogy az alul linkelt kép esetén csak a fej fog beleférni, de megmondom őszintén, örülnék neki, ha hangsúlyozni lehetne, hogy a hölgynek mekkora szíve van. Szóval tüdőbeteg
Tehát a kép:
szerk: de természetesen a fej is elég lesz, ha nemleges válasz jön a fenti kérésre
-
MaxxDamage
félisten
Megfelelő !
/közepes energy saving -on van az LG TV -m , ha kikapcsolnám akkor lenne világos, de nagyon (élénk is)/
illesszem be a Phase 2 -be és engedélyeztessem ? (remélem minden kritériumnak megfelel, mivel te csináltad)
(#3262) Tamoo: szeretném megköszönni a gyors és remek munkád !
Racze -nek peddig, hogy megtalálta ezt a remek forrást !L
-
-
Peterson_
addikt
Az már részletkérdés ki mennyit szán rá szerintem.
A végeredmény sokkal fontosabb.
Nyilván ha nem lennétek/lennénk ennyien(na nem mintha sok lenne), én sem szöszölhetnék az amúgy felejtős képekkel.
De hát nagyot kell ugrani, különben nem fejlődök sehova
Egyébként ha ismerném a titkos ps fogásokat, biztosan nem kerülne ennyi időbe.
Amúgy sem maga az átrajzolás időigényes, hanem úgy összehozni, hogy az itteni követelményeknek is megfeleljen
~50-60pixellel. -
easy...rider
őstag
WOW jó kép lett! De én kicsit pajkosabb nézésre gondoltam
Itt egy kép amin kicsit szerkesztettem már:
https://drive.google.com/folderview?id=0B3lYRC2lp-7wSDNSNzFvSEpKeEU&usp=sharing -
sptkyle
senior tag
Azta... te aztán gyors vagy.
Még magát a kérést se volt időm leírni a főtopicba.
Nagyon tetszik, pont ilyenre gondoltam.
Nagyon szépen köszönöm.Kérhetek belőle kisebbet is? Belinkelném akkor úgy véleményezésre/elfogadásra. Illetve a 2 nagyobb méretből melyiket szabad vinni?
Kész, viheted.
- Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
nem vettem észre, mert onnan lettem ide küldve, úgyhogy onnantól már itt néztem (feltűnhetett hogy arra nem reagáltam, mert nem láttam). Viszont ennek ellenére a mostani jobban tetszene, de akkor majd kerítek valakit a cégnél vagy a barátaim között aki tud rajzolni, és megpróbálom akkor kihozni ebből azt a képet, ami talán betehető. csak méretet mondjatok akkor, meg hogy hány színű gif legyen. Köszi.
-
Peterson_
addikt
Köszönöm szépen
Na igen, a ps-hez kb semmi közöm nem volt eddig, csak hagyományos módon rajzoltam.
Itt is találtam arckép tutorialt, de bármilyen segítségért nagyon hálás lennék.
Közben átfestettem a szellemet, kicsit kihúztam a vonalakat, de telefonon ez a Max amit ki tudok belőle hozni.
Ez viszont nem is transzparens, meg az arányai is az eredetiek.
No, mindenesetre itt van, hátha jó lesz valamire:
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest